YA > Lokalt

Saturday, 19 October, 00:04

YA - 09 okt 19 kl. 16:00

Politiker ifrågasätter ledarskapet på nya skolanLedarskapet på kommunens nyaste skola är ifrågasatt. Det har fått oppositionen att agera. Med samtal och stöd vill de säkerställa att alla kommunens skolor arbetar på ett sätt som genomsyras av trygghet, respekt och ett gott bemötande..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, ifrågasätter, ledarskapetpå nya , skolan
Barometern - 08 aug 13 kl. 07:55

KD-politiker ifrågasätter kyrkovalet

En kyrka bör inte vara politiskt styrd, anser KD-politikern Jimmy Loord. Därför ifrågasätter han det kommande kyrkovalet den 15 september. ?

SR - 26 jul 18 kl. 07:25

Hässleholms politiker ifrågasätter kulturföreningsbokning

Politiker i Hässleholms Kulturnämnd ifrågasätter en lokal kulturförenings bokning av stand-up-komiker från samma humorkollektiv som den kritiserade komikern Mr Cool..

YLE - 27 nov 18 kl. 16:45

Helsingfors, Esbo och Vanda betalar miljoner till Kommunförbundet – ledande politiker ifrågasätter nyttan: "Esbo och Pyhäjärvi är helt olika"

Ledande politiker i Samlingspartiet i Esbo, Helsingfors och Vanda ifrågasätter nyttan med att årligen betala hundratusentals till miljoner euro i medlemsavgift till Kommunförbundet. Samlingspartiets gruppordförande i Esbo vill att staden listar plus och minus med medlemskapet. Kristina Wikberg vid Kommunförbundet anser utspelen vara oroväckande..

SmålandsPosten - 17 maj 19 kl. 07:15

Älmhult: Politiker ifrågasätter kommunens stora plusresultat

Politiker i både oppositionen och styret ifrågasätter hur kommunen kunde gå 57 miljoner kronor plus. – Det är något fel i systemet, säger Bo Bergsjö (L). .

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

S-politiker ifrågasätter att Vårdförbundets länsordförande skriver debattartikel med Moderaterna

Landstingspolitikern Ann-Marie Johansson (S) ifrågasätter att Vårdförbundets länsordförande Kristina Fluur Hedman har skrivit en debattartikel tillsammans med politikern Christer Siwertsson (M)..

SVT - 07 sep 13 kl. 14:06

Politiker ifrågasätter beslut om Lundsberg

Flera skolpolitiker ifrågasätter beslutet att Lundsberg får öppna på nytt. Ibrahim Baylan, Socialdemokraternas skolpolitiske talesperson vill nu att skollagen ses över, skriver Aftonbladet..

YLE - 24 apr 15 kl. 14:34

Politiker ifrågasätter flytt av Kristinestadselever

Beslutet att placera eleverna från Kristinestads skola i Tjöck under skolrenoveringen kommer att omprövas av stadsstyrelsen. Sari-Milla Ingves (saml) anser att ärendet kräver grundligare utredning. - Det blev många frågetecken efter svenska utbildningsnämndens beslut, skriver Sari-Milla inges i sitt förslag till stadsstyrelsen.

Skånskan - 05 feb 19 kl. 20:00

Ifrågasätter rektor efter Facebook-inlägg

Skurup Rektor Mattias Liedholm ifrågasätter att Sverige ska ta emot ensamkommande pojkar från Afghanistan och en förälder, tillika lärare, ifrågasätter om Liedholm är lämplig som rektor.– Hans uttalande går helt på tvärs med skollagen och dess värdegrund, säger föräldern.
Skurupsbon som har barn i skolan i Skurups kommun och jobbar som lärare i en annan kommun, vill inte gå ut med sitt namn för att inte orsaka problem för sina barn.

DN - 09 okt 13 kl. 23:01

KD-ledamot ifrågasätter RFSU i skolan

En motion av den kristdemokratiska riksdagsledamoten Annelie Enochson väcker debatt i sociala medier. Motionen ifrågasätter RFSU:s undervisningsmetoder i skolan och predikar för ett utökat lärande om ?hållbar samlevnad?

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 16 kl. 15:31

Silvana Imam ifrågasätter rubrik

Artisten Silvana Imam reagerar på en rubrik i senaste numret av magasinet Filter. Det är formuleringen "Vad vill ni? Silvana Imam har tröttnat på att vara politisk förgrundsfigur" på magasinets förstasida som hon ifrågasätter.

Fler nyheter från YA

YA - 8 timmar sedan

Lottakåren bjuder in till föredragskväll

På tisdag kväll, den 22 oktober, bjuder Skivarps lottakår in till föredrag och fika i församlingshemmet. .

YA - 9 timmar sedan

Skolelever hjälper Lions fixa lussestämning

Det blir än en gång skoleleverna på Hallenborgskolan som fixar luciatåg till Lions populära arrangemang. Men någon klassisk luciauttagning blir det inte i Skurup i år heller..

YA - Igår: 00:01

Stor oro efter stök i högstadieklass

Efter en tids bråk och stök i en av högstadieklasserna på Prästamosseskolan anmäler nu föräldrarna till elever i klassen skolan till Skolinspektionen. Som dock bollar över utredningsansvaret till kommunen..

YA - Igår: 21:30

Rattfylleri: Påstod sig ha druckit whisky efter olycka

När den 57-årige mannen körde av vägen blev han så chockad att han bad hustrun komma med en flaska sprit så att han kunde få några klunkar. Åtminstone är det så han förklarar sina 0,63 promille alkohol i blodet strax efter olyckan. .

YA - Igår: 16:14

Målat föräldraskap visas på biblioteket

Malmökonstnären Nike Åkerberg är i full färd med att hänga upp ett tiotal av sina verk på Skurups bibliotek. .

YA - Igår: 13:36

Liga stjäl inredning i dyra BMW-bilar

Tre exklusiva bilar har fått oönskat besök under natten till torsdagen. Det är BMW-bilar på flera adresser i Skurup som utsatts för stölder..

YA - Igår: 10:09

49-åring firades från våldtäktsmisstankar

En 49-årig man boende i Skurups kommun frias från anklagelser om våldtäkt. Nu ansöker han om ersättning för den tid då han suttit frihetsberövad..

YA - I förrgår: 21:00

Ett nytt bostadsområdet ska ta form i centrum

Derome har tagit ner skylten och stängt för gott i Skurup. När verksamheten flyttar väntar stora bostadsplaner för kvarteret, men det vackra tegelhuset på Norrgatan får stå kvar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.