Skånskan > Nyheter

Monday, 21 October, 12:24

Skånskan - 09 okt 19 kl. 16:08

Chokladtillverkning flyttad till fina gatanlund I över 20 år har Chocolaterie Hovby No 9 funnits i en källarlokal inne på gården på Stora Gråbrödersgatan.
Men det blev för trångt. Nu har Mimmi Johansson och sonen Oscar Andersson tagit steget till en betydligt större lokal på Klostergatan.
Kunderna var inte sena med att hitta dit.– Öppningshelgen var det helt galet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Chocolaterie Hovby No, Stora Gråbrödersgatan, Mimmi Johansson, Oscar Andersson, Klostergatan, Hovby No, Johansson, Inger Persson Clerc, Sverige, Anki Lindblom, Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chokladtillverkning, flyttadtill , fina, gatan
PrivataAffärer - 25 okt 16 kl. 08:28

Dyrt bo på "fina gatan"

Att bo fint kostar. Att bo på ”fina gatan” kostar ännu mer. Strandvägen i Stockholm är dyrast i landet.

Affärsvärlden - 24 jan 17 kl. 22:00

Rabatt på fin(sk)a gatan

Det är hög tid att lämna fina gatan i Stockholm och köpa den med rabatt i Helsingfors i stället. Sponda är snart Finlands svar på Hufvudstaden..

DI - 10 jun 12 kl. 08:32

Skogsmulle kör in på fina gatan

Di Weekend. En gång i tiden var Audi Allroad som en Barbourklädd skogsmulle.Nu är det snarare som om den parkerat på Stureplan och sippar rosévin, iklädd sportjacka från ­Salvatore Ferragamo..

NSD - 01 nov 12 kl. 09:35

Så mycket kostar fina gatan

Fastighetsbyrån har kartlagt Norrbottens dyraste adresser. På de tio dyraste gatorna kostar ett hus i snitt 2,2 till 3,9 miljoner kronor..

ÖstersundsPosten - 16 jan 15 kl. 17:42

Hammerdal på fina gatan...

På torsdagen öppnades ”Kärlek och solidaritet” på galleriet Stene Projects i Stockholm. Det är en fortsättning på sommarens fullmatade konstvecka i Gåxsjö, som Gert Andersson curerade och där både Edefalk och andra uppburna svenska konstnärer visades..

DI - 22 okt 15 kl. 09:24

Lyxsuvar tar täten på fina gatan

Begreppet Östermalmsjeep må kännas slitet och uttjänt, men det är faktiskt först nu vi nått dess verkliga innebörd.Förr betydde begreppet att suvar (även kallade stadsjeepar) bara användes på Östermalm.Nu betyder det att det bara är suvar som används på Östermalm..

SmålandsPosten - 27 jul 18 kl. 11:00

På fina gatan i New York

Gator kan vara storslagna eller anspråkslösa, spikraka eller vindlande. En del vibrerar av energi, andra talar till själen på ett mer stillsamt vis. I en artikelserie tittar vi närmare på några gator runt om i världen.

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 14:18

Nu öppnar Lidl på fina gatan

Tuffare konkurrens för områdets livsmedelsbutiker när Lidl öppnar stor butik och vill ändra Kungsgatans stråk..

SmålandsPosten - 20 sep 18 kl. 15:02

Höghus blir låghus på fina gatan

Planerna på ett 18-våningshus på Öster skrotades. Nu filar HSB och kommunen på ett nytt byggförslag. Husen ska istället byggas tätare..

Affärsvärlden - 20 feb 19 kl. 18:05

Halkrisk på fina gatan – sälj

ANALYS I börsens toppiga fastighetsfest står anrika Hufvudstadens lågbelånade kvalitetsstrategi ut i god bemärkelse. Kupongaktien bör dock säljas dyrt nu, med både nollränta och Stockholmshyror i ryggen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 minuter sedan

Anmäler tre fall av fosterdöd

Efter att förlossningsverksamheten på Skånes Universitetssjukhus i Malmö haft en ovanligt hög andel fall av graviditeter med fosterdöd under 2018 tillsattes en utredning. Siffrorna för i fjol låg på 5,7 fall på 1 000 graviditeter, mot det snitt på 3-4 som är i hela landet. Dessutom hade Malmö haft en låg nivå under 2017 med bara 2 fall på 1 000 graviditeter.

Skånskan - 15 minuter sedan

Flera fordon i krock på E6

Landskrona Väldigt begränsad framkomlighet söder om Landskrona.Tre personbilar och en lastbil är inblandade i en trafikolycka som inträffade på E6 i höjd med trafikplats Landskrona Södra, i riktning mot Malmö. Olyckan skedde strax före klockan 12 på måndagen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Hyresvärd larmade polis

Malmö En hyresvärd fick under natten till söndagen problem med en stökig person i en bostad på Trelleborgsgatan. När polis kom till platsen satt hyresgästen, en 39-årig man, i en bil.
Mannen försökte springa från platsen, men kunde snabbt gripas.

Skånskan - 30 minuter sedan

Aggressiv man hade kniv

Kirseberg En 42-årig kvinna knivhotades på söndagsförmiddagen av en man i en bostad på Kirseberg i Malmö. Mannen var aggressiv och kvinnan blev mycket räd.
Polis kunde gripa mannen, som senare anhålls misstänks för grovt olaga hot..

Skånskan - 1 timme sedan

Anställd slog brukare i huvudet med bildörr

höör Ett vårdboende i Höörs kommun uppger att en av deras anställda slagit en bildörr i huvudet på en brukare – två gånger.Boendet har gjort en lex Sarah-anmälan till Inspektionen för vård och omsotg, Ivo, om händelsen.
Där framgår det att det var i september som den anställda ska ha bett en brukare att flytta på sig.

Skånskan - 1 timme sedan

Misshandlade på torget

lund Två tonåringar misshandlades på eller i anslutning till Knut den stores torg på söndagseftermiddagen.Bråket som slutade med att tonåringar blev misshandlade började i trakterna av Bangatan vid kvart i fem-tiden på söndagseftermiddagen och polisen larmades till platsen.
Båda killarna, 15 respektive 19 år gamla, fick ta emot knytnävslag i ansiktet.

Skånskan - 1 timme sedan

Unga rånare gripna

Lund Ungdomarna slet tog tag i 21-åringens jacka och drog in honom bakom en container. Där bestals han på sina flaskor med alkoläsk och sina hörlurar.Händelsen utspelade sig vid halv åtta-tiden på kvällen på Korsgatan i Lund.

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuven blev till rånare

lund Med varor för 5 600 kronor undanstoppade på sig försökte mannen i 30-årsåldern ta sig ut ur sportklädesbutiken på Skomakaregatan.Det gick dock inte riktigt som han tänkt sig och i samband med att han försökte lämna butiken med sitt stöldgods hotade han personalen. Och stöldgodet – diverse märkeskläder – fick han inte med sig heller.

Skånskan - 1 timme sedan

Plasthink blev mordbrand

lund Vid kvart i tretiden på söndagseftermiddagen placerade någon en plasthink på ett bastuaggregat på Högevallsbadet. Det slutade med en anmälan om misstänkt mordbrand.Plast och värme är rent generellt sett en dålig kombination.

Skånskan - 1 timme sedan

Glasskiosk till Kejsarlunden

ESLÖV Planeringen för Stora Torgs omdaning går vidare. Eslövs kommun har nu beslutat att flytta området som reserverats för en glasskiosk till en ny plats.Nya placeringen blir en plats som får namnet Kejsarlunden och som ligger där fontänen finns idag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.