Skånskan > Opinion

Tuesday, 22 October, 20:36

Skånskan - 09 okt 19 kl. 16:02

Belysning stals från företagSjöbo Natten mellan måndag och tisdag blev ett byggföretag av med arbetsbelysning från en maskin som stod parkerad på en äng vid Tolångavägen.
Det handlar om totalt fyra strålkastare med ledbelysning som försvunnit.
Tjuvarna ska inte ha lämnat några spår efter sig..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Natten, Tolångavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Belysning, stalsfrån , företag
HBL - 23 sep 13 kl. 06:27

Företag sparar genom belysning och ventilation

En så enkel sak som att byta belysning och justera ljusstyrkan kan minska elräkningen med 75 procent. Så gick det i ABB:s industrihall i Sockenbacka. Ventilationen är en annan sparkälla.

BT - 05 dec 13 kl. 16:33

Halv miljon skulduppgifter stals

Omfattningen av hackerintrånget på IT-företaget Logica år 2012 har av Kronofogdemyndigheten tystats ner för allmänhet, polis och åklagare, skriver Dagens Nyheter. Hela Kronofogdens databas över en halv miljon skuldsatta personer och företag stals. Men myndigheten skriver nu, som ett svar på DN:s artikel, att uppgifterna om en nedtystning är felaktiga.

YLE - 29 apr 15 kl. 13:36

Ishallen i Vasa får ny belysning och resultattavla

Det hela går lös på strax över 90 000 euro. Den nya belysningen lyfter upp ishallen i Vasa i ett exklusivt sällskap. Belysningen ska alltså förnyas.

ÖstersundsPosten - 08 okt 15 kl. 15:41

Östersundsföretag får stororder från Italien - 60 000 kvadratmeter ska få belysning

DHL i Italien ska ha belysning till en jättelagerokal utanför Corteolona söder om Milano. Östersundsföretaget Solljus lyckades hämta hem ordern värd 2 miljoner kronor. Det skriver företaget i ett pressmeddelande..

Supermiljöbloggen - 24 feb 16 kl. 18:23

Svenskt företag sprider ljus helt utan elektricitet

Genom att fånga in naturligt solljus och sedan sprida det inne i byggnader har det svenska företaget Parans lyckats skapa en möjlighet att dra ner på användandet av artificiell belysning, utan att påverka inomhusmiljön. Företaget har erbjudit solljusspridning sedan 2002 och nu i mars lanserar de sitt effektivaste system hittills. Med hjälp av den nya tekniken, SP4, kommer solljus att kunna transporteras upp till 100 meter genom byggnader.

Kristianstadsbladet - 02 jun 13 kl. 12:20

Ölburkar och elektronik stals från företag

Ölburkar, borrmaskin och en stereoanläggning ? det är några av sakerna som stulits från ett företag på Industrigatan i Vinslöv.
Klockan 11.

Nya Wermlands Tidningen - 12 dec 13 kl. 11:48

Koppar stals från företag

Någon gång mellan måndag och tisdag stals koppar till ett värde av 15 000 kronor i samband med ett inbrott på ett företag i Arvika..

Skånskan - 04 feb 14 kl. 11:23

Metallplattor stals på företag

Aluminium- och mässingsplattor till ett värde av cirka 190 000 kronor stals vid ett inbrott hos ett företag på Traktorvägen under veckoslutet..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 15 kl. 12:24

Datorer stals från företag

Datorer stals vid ett inbrott på ett företag på Metallgatan tidigt på lördags kväll..

UNT - 22 maj 16 kl. 14:10

Kassaskåp stals från företag

Ett kassaskåp och en bil stals från ett Östhammarsföretag på söndagen – och hittades övergivna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny ägare tar över hus i Röstånga

Röstånga Björn Ingemar Johansson, 49 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Hagagatan 21 i Röstånga. Tidigare ägare var Sven-Erik Johansson. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Försökte köra från polisen

STAFFANSTORP I hög fart körde den narkotikapåverkade föraren om en polisbil på motorvägen.
När poliserna slog på blåljus och signalerade åt honom att stanna fick han panik och tryckte gasen i botten.Nu döms den 21-årige föraren för bland annat grov vårdslöshet i trafik.

Skånskan - 4 timmar sedan

79 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Killhult 6145 i Hörby av Stig Göran och Marta Christin Nilsson. Nya ägare är Anna Margaretha Linnéa Nilsson, 42, och Daniel Petrus Mattias Johansson, 43. Priset blev 675 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Störningskänsligt

Myndigheten för samhällsberedskap, MSB, och Socialstyrelsen varnar för att Sveriges kris- och katastrofberedskap inte är tillräckligt god. Materielbristen i Mellansverige visar på ett alltför störningskänsligt system.
Det är illa nog att patienter som väntat länge fått sina operationer inställda.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen kompensation

Klimatkompensation genom att plantera träd är omdiskuterat ur både positivt och negativt perspektiv. Att återplantera träd är en bra koldioxidsänka: men hur väl fungerar de existerande trädbaserade projekten som klimatkompensation?
Enligt en undersökning av Dagens Nyheter skövlas skog som ska ingå i klimatkompensationsprogram för tidigt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen Messias

Justin Trudeaus förra valvinst sågs som ett bevis för att slaget inte var förlorat. Att världen inte obarmhärtigt var på väg att trumpifieras åt högerpopulism, utan att frihet under ansvar med en sidoskopa medlidande fortfarande kunde vara något som väljarna tackade ja till. Regeringen Trudeau var en progressiv dröm: statsråd med faktiskt yrkeskompetens och var grundade i vetenskap, kliniskt befriade från de konspirationsteorier och fördomar som har drivit både amerikansk och svensk högerpopulism.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flera fordon i krock på väg 13

Höör En trafikolycka har inträffat på tisdagseftermiddagen på väg 13 vid Munkarp.Räddningstjänst och polis har larmats till platsen. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad.

Skånskan - 6 timmar sedan

Huset på Munkagårda 2411 i Svalöv sålt för andra gången på kort tid

Svalöv Enkla Ting Vallåkra AB är ny ägare till fastigheten på Munkagårda 2411 i Svalöv. Försäljningen blev klar i september 2019 och priset på huset landade på 625 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i april i år för 610 000 kronor.

Skånskan - 6 timmar sedan

Elev hotade lärare med kniv

ESLÖV Polisen fick rycka ut till Norrevångsskolan på måndagen sedan en av eleverna hotat en lärare på skolan. Det uppstod meningsskiljaktigheter mellan läraren och eleven, och plötsligt började tonårspojken vifta hotfullt med en matkniv mot läraren. Polisen rubricerar det inträffade som olaga hot..

Skånskan - 6 timmar sedan

Slog hål i rutan på personbil

ESLÖV En kvinna i 45-årsåldern upptäckte häromdagen ett litet hål i en av rutorna på sin bil, som stod parkerad på Rudolf Jonassons väg i Eslöv. Glaset hade krackelerat runt hålet. Kvinnan tror att någon har slagit hål i rutan med ett vasst föremål mellan den 16 och 21 oktober..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.