Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 16 October, 12:32

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 16:00

Konkurshotet kvarstår – snart väntas nya besked om presentkortenC4 Shoppings ägare Eurocommercial har begärt presentkortsbolaget Cashcom i konkurs. I måndags möttes parterna i Stockholms tingsrätt för konkursförhandlingar..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Shoppings, Eurocommercial, Cashcom, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konkurshotet, kvarstårsnart , väntasnya , beskedom , presentkorten
Kristianstadsbladet - 27 okt 11 kl. 08:15

Snart besked om Saab-lönerna

Besked lämnas senare i dag.
Samtidigt kommer uppgifter om att Saabs vd och styrelseordförande Victor Muller har på ett år tagit ut långt över 18 miljoner kronor ur bolaget i form av löner, konsultarvoden, bonusar och aktieprogram, enligt en granskning som SVT Rapport har gjort. Ersättningen är på samma nivå som den för Leif Johansson, vd för Sveriges största företag, AB Volvo.

Jönköpingsnytt - 20 mar 13 kl. 16:47

Nytt tungt besked för Wetterbrandt

Pål Wetterbrandt och hans Aranäs klarade av konkurshotet under vintern - men efter sista matchen kom ett ännu tyngre besked för förre hallbyiten. Elitserieklubben får sin elitlicens indragen och kastas därmed ur elitserien..

Expressen - 09 feb 15 kl. 08:32

"Fått indikationer på ett positivt besked"

Efter konkurshotet mot AIK Ishockey AB så ansökte klubben om ett lån hos Den Svarta Massan. Under gårdagskvällen satt klubbstyrelsen i möte och kom därifrån med goda nyheter. – Vi har fått indikationer på att det är ett positivt besked, säger Mario Ashman, styrelseordförande i AIK Ishockey AB..

Sydsvenskan - 19 sep 11 kl. 10:01

Besked om Saab väntas i dag

Det ser ut att bli ett beslut om Saabs rekonstruktionsplaner i eftermiddag, enligt hovrätten. Blir det nej tänker vd Victor Muller använda kinesiska pengar för att betala de uteblivna lönerna, enligt DI.
GÖTEBORG.

Vimmerby Tidning - 29 mar 18 kl. 02:00

Kommunens besked lugnar ryttarna

Vimmerbyortens Ryttarförening fick vaga svar efter kommunstyrelsens arbetsutskotts möte i tisdags, där den krisande föreningen hade vädjat om ekonomisk hjälp hos kommunen. Men beskedet från kommunalråden att man har för avsikt att hjälpa föreningen, i alla fall på något sätt, gör att styrelsen vågar tro på en framtid. - Det känns som det akuta konkurshotet inte hänger över oss just nu, säger Niklas Gustafsson, styrelseledamot..

HBL - 03 nov 13 kl. 13:55

Sorkinvasion väntas i södra Finland

Skogssorkarna har blivit fler i skogarna och på åkrarna i södra Finland. Efter några lugna år väntas också antalet fall av sorkfeber skjuta i höjden.– Nu på hösten har sorkbestånden i söder tydligt börjat öka.

Barometern - 18 jan 14 kl. 09:06

Dags för besked

Vad är kärnkraft – ett energislag bland andra eller något helt annat? Det är en fråga som ­plågar oppositionen. Stora delar av socialdemokratin ­hävdar, med flera kongressbeslut i ryggen, det senare tillsammans med Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

Barometern - 18 jan 14 kl. 09:06

Dags för besked

Vad är kärnkraft – ett energislag bland andra eller något helt annat? Det är en fråga som ­plågar oppositionen. Stora delar av socialdemokratin ­hävdar, med flera kongressbeslut i ryggen, det senare tillsammans med Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

Alingsås tidning - 08 nov 17 kl. 05:30

Inga besked om simhallen

Frågetecknen kring simhallsbygget kvarstår. Och det finns ännu inte några kalkyler vad slutnotan kan komma att landa på.
– I dagsläget är vi inte framme med någon ny budget, säger Lars Mauritzson VD på Fabs För några veckor sedan kunde AT berätta om att simhallsbygget i Nolhaga försenas ytterligare.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 15:00

Förlängt bygglov men planer kvarstår

MALMÖ Parkering Malmö vill förlänga bygglovet för p-huset vid Gamla idrottsplatsen. Det innebär dock inte att byggplanerna för området har ändrats. I slutet av året kommer förmodligen parkeringshuset att flyttas till en ännu okänd plats och 372 p-platser försvinner.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Vattentankar vid skolorna på plats igen

Efter att partiklar hittats i en av vattentankarna i Degeberga har tre stycken nu kvalitetssäkrats och satts ut vid skolorna igen. Teorin är att partiklarna lossnat från ledningsnätet när vattentanken fyllts på..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Inga fler gripna för det grova rånet – gärningsmän trängde sig in i familjens villa

En man i 20-årsåldern är fortsatt anhållen misstänkt för inblandning i det grova rånet i söndagskväll. Flera gärningsmän trängde sig in i familjens villa, men inga fler har gripits..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Fler njursjuka ska få hjälp

Regionen satsar 44 miljoner kronor på bättre dialysvård och njursjukvård i Skåne. 6 miljoner av dessa medel hamnar i Kristianstad-Hässleholm. Bland annat ska fler kunna få hemdialys..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Olycka: Kollision i centrala Kristianstad

Vid 20-tiden på tisdagskvällen kolliderade två bilar i korsningen Östra Storgatan och Norra Kaserngatan..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Arbetsförmedlingen: Anställd frånvarande sedan november – slipper avsked

Trots dagliga kontaktförsök har Arbetsförmedlingen misslyckats med få tag på en av sina anställda i Kristianstad sedan november förra året. Nu, när personalansvarsnämnden är klar med hanteringen slipper mannen avsked eftersom han själv sagt upp sig..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Klimatmål och pengar i kommunfullmäktige — ”Är ingen anhängare av Greta-sekten”

Pengar, besparingshot, sjuktal och klimatet. Tisdagens kommunfullmäktige var kort, men lyckades ändå inrymma en hel del av de stora frågorna..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Spel: Fjälkingebo vann bil och pengar

Postkodlotteriets tv-team besökte Fjälkinge på tisdagen. En bil och två miljoner fanns i potten. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Tv: Så såg det ut när en fiktiv terrorist var på flykt efter flygkapning

Ett kapat och havererat plan, en beväpnad terrorist på flykt och flera skadade passagerare. Det var förutsättningarna för den stora räddningsövningen som hölls kring flygplatsen i Everöd på tisdagen. Syftet är att få alla inblandade aktörer att samarbeta bättre..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Brott: Knivbråk på torget – man ska ha utdelat flera hugg

En 23-åring har åtalats efter ett nattligt bråk på Stora Torg. Han misstänks ha utdelat flera knivhugg mot en annan man..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:05

Så många köper gymkort – men dyker aldrig upp

Över två miljoner svenskar gymmar. Men många köper dyra träningskort utan att använda dem. ”Ibland gör man ett snabbt löfte om att komma igång med sin träning”, säger Jenny Karström, verksamhetsledare på Friskis & Svettis i Kristianstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.