SR > Nyheter

Thursday, 24 October, 01:49

SR - 09 okt 19 kl. 15:40

Malmöbo utreds för misstänkt krigsbrottEn 23-årig Malmöbo utreds för misstänkt krigsförbrytelse alternativt brott mot mänskligheten i Syrien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Malmöbo, Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöboutreds för , misstänkt, krigsbrott
Expressen - 10 sep 14 kl. 21:54

Mordförsök i Malmö – en misstänkt är gripen

Under onsdagseftermiddagen fick en man föras till sjukhus med skärskador på halsen efter ett bråk på Värnhem i Malmö. När polis kom till platsen hade gärningsmannen hunnit fly, men ett par timmar senare kunde en man i 20-årsåldern gripas misstänkt för försök till mord. – I nuläget är det oklart vad som utlöst bråket, säger Maya Forstenius, infomatör vid Skånepolisen..

UNT - 09 okt 19 kl. 13:03

Malmöbo misstänkt för krigsförbrytelse

En man i Malmö utreds för misstänkt krigsförbrytelse eller brott mot mänskligheten i Syrien, rapporterar SVT Nyheter Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 13:03

Malmöbo misstänkt för krigsförbrytelse

En man i Malmö utreds för misstänkt krigsförbrytelse eller brott mot mänskligheten i Syrien, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Mannen, som är född 1996, är inte frihetsberövad. – Misstankegraden är inte tillräckligt stark och misstanken är inte tillräcklig.

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 13:04

Malmöbo misstänkt för krigsförbrytelse

En man i Malmö utreds för misstänkt krigsförbrytelse eller brott mot mänskligheten i Syrien, rapporterar.

SR - 29 aug 19 kl. 14:52

Malmömordet – Misstänkt häktas

Mannen häktas skäligen misstänkt för medhjälp till mord, medhjälp till mordförsök och grovt vapenbrott..

TA - 11 jul 12 kl. 10:14

Misstänkt för sexbrott släpptes

En anställd vid en förskola i Malmö är misstänkt för sexuellt övergrepp, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.
Det är tre barn som har utsatts och det har skett på förskolan. Övergreppen avslöjades i juni och sedan dess har han suttit häktad.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 15 kl. 11:02

Misstänkt för mordförsök på polis

En man sitter anhållen i Malmö som misstänkt för mordförsök på en polis. Vid ett ingripande efter larm om lägenhetsbråk i går förmiddag attackerades en polis med kniv, uppger Malmöpolisens presstalesperson Linda Pleym för Kvällsposten på nätet.Mannen, som är i 30-årsåldern, är även misstänkt för grov misshandel mot familjemedlemmar.

Sydsvenskan - 28 dec 15 kl. 11:02

Misstänkt för mordförsök på polis

En man sitter anhållen i Malmö som misstänkt för mordförsök på en polis. Vid ett ingripande efter larm om lägenhetsbråk i går förmiddag attackerades en polis med kniv, uppger Malmöpolisens presstalesperson Linda Pleym för Kvällsposten på nätet.Mannen, som är i 30-årsåldern, är även misstänkt för grov misshandel mot familjemedlemmar.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 08:38

Misstänkt farligt föremål på Jägersro

Malmö Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid ett hus på Jägersro i Malmö. Detta uppger polisen på sin länskommunikationscentral. Det misstänkta föremålet ska ha hittats vid ett hus på Sellerigränd på Jägersro i Malmö.

Skånskan - 09 maj 16 kl. 06:02

Misstänkt väska stängde av Lilla torg och Stortorget

Malmö En misstänkt väska gjorde att delar av Malmö spärrades av under söndagskvällen. Strax före halv tolv på söndagskvällen kom larm om att en väska hade kastats in på en uteservering på Lilla torg. Den person som ringde polisen hade sett hur männen som kastat in väskan sen lämnat platsen i en bil.

Fler nyheter från SR

SR - 6 timmar sedan

Risk för militär konflikt om Nilen

Etiopien bygger Afrikas största vattenkraftsdamm, och i Egypten är oron stor för att det ska leda till sämre flöden i Nilen. För några veckor sedan bröt samtalen mellan de båda länderna ihop, men idag väntas deras ledare träffas för att undvika en eskalerad konflikt..

SR - 7 timmar sedan

Svensk-kurdiska läkare ska hjälpa drabbade i Syrien

Efter Turkiets offensiv in i kurdkontrollerade områden av Syrien växer också behovet av hjälp och förnödenheter hos civilbefolkningen. Det har fått flera svensk-kurdiska föreningar att samla in pengar till de drabbade..

SR - 7 timmar sedan

USA lyfter sanktioner mot Turkiet

USA lyfter sanktionerna mot Turkiet som infördes som reaktion på den turkiska offensiven i nordöstra Syrien..

SR - 8 timmar sedan

Kriminologen: Förslag om villkorlig frigivning är rättsosäkert

Regeringen föreslår att bara personer som deltar i vård och behandling och inte missköter sig i fängelset ska kunna räkna med att komma ut efter två tredjedelar av strafftiden..

SR - 8 timmar sedan

Funkisorganisationer vill ha kunskapskrav för personal

Flera funkisorganisationer vill nu införa bindande kunskapskrav för personal på gruppboenden. Ekot rapporterade imorse, om att antalet anmälningar från personer som bor på dessa boenden ökat stort mellan 2016 och 2018..

SR - 9 timmar sedan

SD slutar driva frågan om samvetsfrihet

Sverigedemokraterna tänker inte längre driva frågan om samvetsfrihet. Det vill säga att barnmorskor ska kunna säga nej till att utföra aborter. Det framgår av ett förslag från partiets högsta ledning, enligt uppgift till Ekot..

SR - 10 timmar sedan

Vinstfall för Boeing efter strandade flyg

Flygplanstillverkaren Boeings nettovinst sjönk 53 procent under tredje kvartalet..

SR - 10 timmar sedan

Övervikt stort problem på Amerikanska Samoa

Andelen människor med övervikt och fetma stiger i de flesta länder på jorden, med diabetes och hjärt-kärlsjukdom som följd. Inget land har hittills lyckats vända trenden som hotar att knäcka vårdbudgetar. Värst är situationen på amerikanska stillahavsön Samoa..

SR - 11 timmar sedan

E45 blockerad mellan Orsa och Sveg

Lastbil står tvärs över E45.

SR - 10 timmar sedan

Malmöpolisen publicerar bild på misstänkt

Polisen har publicerat en bild på en man som man tror är en av gärningsmännen som utförde mordet på mamman och läkaren i Malmö. Bilden togs på mordplatsen och på sin hemsida ber nu polisen allmänheten om hjälp att identifiera mannen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.