SR > Nyheter

Thursday, 17 October, 22:49

SR - 09 okt 19 kl. 15:57

Navalnyjs anhängare brännmärks som agenterDen kände oppositionspolitikern Aleksej Navalnyjs organisation har brännmärkts som utländsk agent av ryska myndigheter. Den gräsrotsrörelse, som Navalnyj byggt upp över hela landet, anklagas för att bygga på utländskt bistånd, vilket Navalnyj förnekar..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Aleksej Navalnyjs, Navalnyj

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Navalnyjs, anhängare, brännmärkssom , agenter

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

EU godkänner avtalet: ”Vår dörr står alltid öppen”

EU godkänner brexitavtalet och hoppas att Storbritannien ska lämna om bara två veckor. Men på presskonferenserna i Bryssel var det ändå blandade känslor efter uppgörelsen om brexit..

SR - 3 timmar sedan

USA och Turkiet överens om vapenvila i Syrien

USA och Turkiet överens om vapenvila i Syrien, uppger Reuters..

SR - 4 timmar sedan

Denis Mukwege utses till hedersdoktor

Vid en ceremoni i morgon utses Denis Mukwege till hedersdoktor vid Göteborgs universitet. För ett år sedan fick han Nobels fredspris för sitt arbete mot sexuellt våld som vapen i krig..

SR - 5 timmar sedan

Bristen får regioner att runda Apotekstjänst

Problemet med Apotekstjänsts uteblivna leveranser av vårdmateriel till flera regioner fortsätter. Många regioner har därför nu börjat runda mellanhanden, och beställer i stället direkt från olika leverantörer. Något som gör att den nödvändiga utrustningen kommer, men som ökar arbetsbördan kraftigt..

SR - 5 timmar sedan

Erdogan mötte Pence: ”Ett stelt välkomnande”

USA:s vice president Mike Pence och utrikesminister Mike Pompeo kom till Turkiet i dag, för att träffa landets president Erdogan och andra turkiska företrädare och uppmana dem att stoppa offensiven i norra Syrien..

SR - 5 timmar sedan

M-kvinnor: Fokusera på kvinnor i kvotflyktingsystemet

På Moderaternas pågående stämma vill kvinnoförbundet nu få partiet med sig på att Sverige ska ställa krav på vilka kvotflyktingar som ska tas emot. Under flyktingvågen sökte fler män än kvinnor asyl, och nu måste könsfördelningen bli jämnare, anser Moderatkvinnornas ordförande Josefin Malmqvist..

SR - 5 timmar sedan

Bolag för brottslig verksamhet mer sofistikerade

Den organiserade brottsligheten vinner mark i näringslivet. Bolag som används för brottslig verksamhet har blivit mer sofistikerade, enligt Ekobrottsmyndigheten..

SR - 6 timmar sedan

Voi har kraftigt överdrivit elsparkcyklars klimatnytta

Det marknadsledande svenska företaget Voi har använt sig av kraftigt överdrivna och felaktiga uppgifter i sin marknadsföring, det visar Ekots granskning. Företaget hävdade felaktigt att de bidragit till att spara 1.6 miljoner ton koldioxid..

SR - 6 timmar sedan

Brexitavtal klart – men det största hindret återstår

EU och Storbritannien har enats om ett brexitavtal i dag. Nu är tanken att EU:s ledare ska ställa sig bakom uppgörelsen på toppmötet, som är igång i Bryssel..

SR - 7 timmar sedan

Extra nyhetspodd: Det här händer efter brexitavtalet

Storbritannien och EU har enats om ett utträdesavtal. Boris Johnson säger sig vara ”mycket nöjd” - men än är inte brexit i hamn. Kritiken från både nordirländska DUP och Labourpartiet har varit hård och frågan är partierna i brittiska parlamentet röstar på lördag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.