Dagens Media > Ekonomi

Monday, 21 October, 11:52

Dagens Media - 09 okt 19 kl. 15:51

Medarbetare kan komma att sägas upp på alla Nents marknaderNent har i veckan inlett processen att potentiellt säga upp medarbetare i alla länder där Nent har verksamhet, berättar koncernens pr-chef Nicholas Smith för Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nents, Nent, Nicholas Smith, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medarbetarekan , kommaatt , sägasupp på alla , Nents, marknader
Dagens Media - 09 okt 19 kl. 15:51

Medarbetare kan sägas upp på alla Nents marknader

Nent har i veckan inlett en process som kan innebära att medarbetare i alla länder där Nent har verksamhet sägs upp, berättar koncernens pr-chef Nicholas Smith för Dagens Media..

Nerikes Allehanda - 19 jun 16 kl. 05:15

Norsk gas är trots allt bättre än rysk

Norska lobbyister har bråda dagar i Bryssel. En hög EU-tjänsteman berättar att han oftare möter personer från Norge än företrädare för vissa av medlemsländerna. Typ Sverige.

Dagens Medicin - 16 apr 19 kl. 19:08

Stefan Carlsson ifrågasätts som ordförande för Inera

Flera medarbetare ifrågasätter valet av Kalmars tidigare landshövding Stefan Carlsson som ny opolitisk ordförande i Inera.  ”Fanns det verkligen ingen annan kandidat” , skriver tre medarbetare i ett mejl till bland annat SKL Företags styrelse..

Västerbottens Folkblad - 21 dec 17 kl. 11:04

Stort varsel på Migrationsverket – 43 medarbetare i länet drabbas

Migrationsverket varslar 312 medarbetare i de fyra nordligaste länen. 43 av de har arbetat i Västerbotten. På torsdagsförmiddagen kom beskedet 43 medarbetare i Västerbotten och totalt 312 medarbetare i de fyra nordligaste länen varslas av Migrationsverket.

Alliansfritt Sverige - 23 sep 12 kl. 16:51

Björklunds förslag sågas av företagare

Företagare i alla branscher förena eder!UNION. Det är svårt att komma på ett politiskt förslag som fallit i sämre jord än Jan Björklunds idé om ettårigt gymnasium.

Skånskan - 05 jun 16 kl. 08:00

”Vi måste komma vidare”

Stockholm Malmö särskiljer sig från andra kommuner i sin kritik, menar den nationella samordnaren.
– Vi har inte fått liknande kritik från någon annan kommun, tvärtom ser de ett stort behov av samordnarens funktion, säger Daniel Norlander, huvudsekreterare för nationella samordnarens sekretariat mot våldsbejakande extremism.– Vi kommer att ta kontakt med Malmö stad för att utreda mer konkret vad det är de menar med sin kritik, säger Daniel Norlander när han får läsa artikeln med den hårda kritiken från Malmö stad.

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Sydsvenskan - 18 sep 14 kl. 16:07

”Ifrågasätt gärna oss SD-väljare men fråga oss ännu hellre”

Jag är en av de 781 120 svenska medborgare som la min värdefulla röst på Sverigedemokraterna. Vi SD:are måste berätta vilka vi är, istället för att sitta och lyssna på hur vi kallas för främlingsfientliga och rasister. Det förekommer sådana individer inom partiet, även jag upplever det som ett stort problem.

DI - 15 jun 17 kl. 14:18

Preem säljer Preem Gas till danska Kosan

Preem säljer enligt ett pressmeddelande dotterbolaget Preem Gas till danska Kosan Gas. Affären omfattar all verksamhet, inklusive produkter och medarbetare..

News55 - 26 apr 18 kl. 16:11

Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden – som ifrågasätter agerandet

Det var i december förra året som Ingvar Oldsberg sparkades med omedelbar verkan från ”Bingolotto”, programmet som han lett sedan 2014. Det skedde efter en internutredning initierad av TV4 där man konstaterade allvarliga arbetsmiljöproblem. Bland annat skulle Ingvar Oldsberg ha betett sig ”diktatoriskt” och haft en översittarmentatalitet mot sina medarbetare, en kritik som TV4 och produktionsbolaget Warner Bros ska ha känt till i flera år.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

The New Yorker klarade det, men inga garantier för Glamour och Vogue

Snart ligger alla titlar som jätteförlaget Condé Nast ger ut bakom betalvägg. Men förutsättningarna för dem ser helt olika ut, skriver Dagens Medias nya bloggare Unn Edberg..

Dagens Media - 1 timme sedan

Analysbrevet 21 oktober

De digitala läsarintäkterna ökar + Nytt amerikanskt livsstilsmagasin + Bonnier News köper Lokaltidningen..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Trender från Mipcom: ”Blir viktigare att vi sluter upp lokalt”

Agent Hamilton, gränsöverskridande dejtingshower, Godzilla och dystopisk sci fi, det är några av godbitarna från årets Mipcom i Cannes. När utbudet av produktioner växer lavinartat stavas framtiden samarbete. Samtidigt är nordiska produktioner heta.

Dagens Media - 3 timmar sedan

Fredric Thunholm: ”Helkonstigt, Calle Schulman”

Fredric Thunholm på Wavemaker är inte imponerad av Calle Schulmans debattinlägg där han jämför mediebyråerna med avokadobranschen..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Replik: ”Gör oss bedrövade å Schulmans kunders vägnar”

Basala fakta saknas i Calle Schulmans debattinlägg om mediebyråbranschen. Det skriver mediebyrårådgivarna Oskar Zander och Anna Krogh Hansen, i en replik..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Viktor Frisk: ”Jag är en mediekanal och känner ett ansvar”

I det 98:e avsnittet av ”Under 15” diskuterar Henric Smolak offentlighetens fram- och baksida med artisten och influencern Viktor Frisk..

Dagens Media - I förrgår: 15:15

SBAB hoppar på ljudtrenden

Banken lanserar bostadstjänster via röstassistans..

Dagens Media - I förrgår: 15:04

S-veteranens förslag: Tredubbla presstödet

Tredubbla presstödet och finansiera det med en ”Googleskatt”. Det föreslår S-veteranen Lars Engqvist i partiets tidning Aktuellt i Politiken..

Dagens Media - I förrgår: 14:43

Spotify ger sig in i striden om true crime-lyssnarna

Podden Olöst lanseras tillsammans med produktionsbolaget Banda..

Dagens Media - 18 okt 19 kl. 11:13

”Branding är som tandborstning”

Efter flera års mässande av typer såsom Fields, Binet och Sharp så finns nu insikten hos annonsörer om vikten att lägga majoriteten av sin mediebudget på långsiktig varumärkesbyggnad. Dock är branschen fortfarande fast i gamla hjulspår, skriver Clear Channels Karl Höglund, som ger sina bästa tips för hur du triggar associationer till ditt varumärke..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.