Expressen > Sport

Monday, 21 October, 06:50

Expressen - 09 okt 19 kl. 15:46

Per Ledin lägger av: ”En jäkel på att dammsuga”Per Ledin avslutar karriären.Den senaste säsongen avslutades med playoff-spel med Malmö och blev 41-åringens sista.– Allt har väl ett slut. Jag har gett allt jag haft att ge. Det kan ingen ta ifrån mig, säger Ledin till Sportbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ledin, Malmö, Sportbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Per, Ledinlägger av En , jäkelpå att , dammsuga
YLE - 29 dec 16 kl. 07:02

Forskning: Kvinnliga läkares patienter löper mindre risk att dö i förtid

En färsk amerikansk forskning visar att patienter som vårdas av kvinnliga läkare löper mindre risk att dö i förtid. Patienterna återvänder också mer sällan för sjukhusvård. I studien undersökte forskarna 1,5 miljoner Medicarepatienters uppgifter.

Skånskan - 19 aug 18 kl. 07:00

Stu­die­cir­kel ska få fler att lägga sin röst

Käv­lin­ge På tis­dag kväll 21/8 möter lo­kal­po­li­ti­kerna Käv­ling­e­bor­na för en val­dis­kus­sion.
Det är av­slut­ningen på en stu­die­cir­kel i Stu­die­för­bundet Vux­en­sko­lans regi, där in­samlade frå­gor ska få sina svar.– De ska svara på frå­gor, snarare än att de­bat­tera mot varandra, säger verk­sam­hets­ut­veck­la­re på Stu­die­för­bundet Vuxenskolan Lun­da­byg­den, Emma Nor­den­gren, om dis­kus­sionen på tis­dag kväll på Bil­lings­häll.

YLE - 04 aug 12 kl. 14:46

Mäkelä-Nummela missade finalen

Regerande olympiska mästaren i trap, Satu Mäkelä-Nummela, missade finalen i London med minsta möjliga marginal. Mäkelä-Nummela förlorade kampen om den sista finalplatsen efter omskjutning. Hon inledde försvaret av sin OS-titel knackigt.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 01:00

Se­riöst spek­ta­kel i Al­me­da­len

Opinion Näs­tan lika länge som Almedalsveckan har funnits har den så­väl hyllats som sågats. Hyllats av dem som är där och sågats av dem som inte är där. För att man inte vill vara ”en del i ci­rku­sen”.

YLE - 25 jul 17 kl. 19:00

"Duvorna dök som ankor" – Mäkelä-Nummela sköt hem EM-medalj

Tidigare OS-vinnaren Satu Mäkelä-Nummela var bäst av alla i grundtävlingen i EM i trap. Men i finalen tappade hon mark. Till slut fixade hon ändå en bronspeng.

YLE - 17 mar 16 kl. 14:00

Mäkelä klart medaljhopp i VM

Kristiina Mäkelä har på lördag alla chanser att finnas med i trestegets medaljkamp vid Portland-VM. Om alla bitar igen har fallit på plats när den direkta finalen med 16 deltagare kommer igång. Då är det lite före middagstid på den amerikanska västkusten.

YLE - 17 mar 16 kl. 14:00

Mäkelä klart medaljhopp i VM – kan ta första pallplatsen på 22 år

Kristiina Mäkelä har på lördag alla chanser att finnas med i trestegets medaljkamp vid Portland-VM. Detta är möjligt om alla bitar igen har fallit på plats när den direkta finalen med 16 deltagare kommer igång. Då är det lite före middagstid på den amerikanska västkusten.

HBL - 13 mar 14 kl. 19:30

Alkoholen kostar 14 miljarder per år

Restriktiv alkoholpolitik är det enda som kan minska alkoholkonsumtionen, anser experter. Regeringen reviderar alkohollagen i vår.De som jobbar inom hälso- och missbrukarvården tycker inte alkoholpolitiken ska gå i en mer tillåtande riktning.

Skånskan - 29 jul 19 kl. 11:02

För­sökte ta mo­tor­cy­kel

Höör En per­son har an­mält att nå­gon för­sökt stjäla en mo­tor­cy­kel utan­för per­sonens bo­stad i Långs­torp. Det ska ha skett nå­gon gång un­der fre­dagen.
Nå­gon har för­sökt klippa upp lås och ked­jor med en bult­sax men miss­lyc­kats..

Skånskan - 22 okt 16 kl. 01:00

Små­fö­re­tagen har nyc­kel­roll

Det går rätt hygg­ligt för de svenska små­fö­re­tagen. Åt­min­sto­ne om man ska tro LRF Kon­sults lön­sam­hets­ba­ro­me­ter. Den är ba­serad på drygt 3 000 svenska små­fö­re­tags fak­tiska må­nads­bok­slut för 2015 och första halv­året 2016.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Zlatan om ryktena: ”Alla ringer till mig”

ST PAUL. Allt stod på spel i natt för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy i MLS-slutspelet.Det slutade med en jätterysare borta mot Minnesota United – men Galaxy höll undan och nu väntar slutspelsderby i Los Angeles.

Expressen - 1 timme sedan

NHL-stjärnornas otroliga årslöner

LOS ANGELES. Även de sämst betalda kvitterar ut miljonlöner.Sådan är vardagen i NHL, trots det omtalade lönetaket.

Expressen - 2 timmar sedan

Miljardärens travsuccé – bilderna inifrån stallet

EDSVÄRA. Familjen Bender har blivit miljardärer på takpannor – men äger också framgångsrika travhästar: Gidde och Torvald Palema har sprungit in sammanlagt drygt 53 miljoner kronor.För GT visar företagets vd Ove Bender, 61 – en av Sveriges doldismiljardärer – upp travanläggningen och den gravplats där stuteriets mest framgångsrika hingst, Alf Palema, vilar.

Expressen - 2 timmar sedan

Ödesmatch för Zlatan och Los Angeles Galaxy

ST PAUL. Allt står på spel i natt för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy i MLS-slutspelet.Det kan vara mindre än en halvlek kvar av svenskens säsong – och möjligen karriär.

Expressen - 7 timmar sedan

Tingsryds chockvändning – allt hände på en minut

Vilken mäktig vändning av Tingsryd.Smålänningarna vänder allt när det återstår en minut att spela i Västerås.Matchhjälte: Gustav Olhaver, 22..

Expressen - 7 timmar sedan

”Att vara populär är ingenting man väljer”

MINNEAPOLIS. Zlatan Ibrahimovic spelar sin viktigaste match hittills i MLS-karriären i helgen.Men han har redan säkrat en annan – om än mindre viktig – topplacering: hans tröja är ligans mest sålda.

Expressen - 8 timmar sedan

Rosengårds guldhjälte: ”Räkna med bra galej”

Först plockade FC Rosengård fram skumpa och guldhattar för att fira guldet.Några timmar senare drar spelarna i gång den vilda festen på en krog i centrala Malmö.– Räkna med galej i kväll, säger Malin Levenstad..

Expressen - 9 timmar sedan

Kritiken: ”Jag förstår om Lundqvist är förbannad”

New York Rangers föll tungt hemma mot Vancouver Canucks – då stod två svenska målvaktsstjärnor i fokus. SVT-experten Jonas Andersson menade att Rangers-spelarna svek Henrik Lundqvist. – Jag förstår om Lundqvist är förbannad, säger Andersson.

Expressen - 9 timmar sedan

”Kom inte ut för att berätta vad fan jag gör i min säng”

Danska hockeymålvakten Jon Lee Olsen har hyllats över hela världen efter att han kommit ut som homosexuell. För Kvällsposten berättar han om tiden i Sverige, hur han inspirerats av Anton Hysén, pojkvännen och fördomar han fått höra.    – Jag kom inte ut för att berätta vad fan jag gör i min säng, jag kom ut för att visa att det är svårt för andra som mig att komma ut, för att folk säger bögjävel och sådana saker..

Expressen - 10 timmar sedan

Sorgligt nog det enda lagen har gemensamt

Det fanns faktiskt något i den kyliga Manchester-luften som gjorde att det gick att tro på säsongens största seger.Men stormötet med Liverpool slutade 1-1. Och det enda Manchester Uniteds säsongsinledning har gemensamt med Liverpools är att allt faktiskt går enligt förväntningarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.