Nyteknik > Teknik

Thursday, 17 October, 15:45

Nyteknik - 09 okt 19 kl. 15:20

Musk: Snart kan din Tesla prutta med tutanLagkraven specificerar inte hur signalhorn ska låta – det samma gäller för elbilarnas miljöljud. Nu utlovar Elon Musk att Tesla-ägarna snart ska kunna få en tuta som pruttar – och varna omgivningen med klapprande kokosnötter.  .
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Tesla, Elon Musk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MuskSnart kan din , Tesla, pruttamed , tutan
Dagens PS - 27 dec 17 kl. 09:07

Elon Musk: Tesla kommer att bygga en pickup

Tesla Motors kommer att ta fram en eldriven pickup. Det twittrade serieentreprenören och vd:n Elon Musk på annandagen. Först måste dock Model Y bli klar.

Dagens PS - 26 mar 18 kl. 09:36

Elon Musk: Tesla måste bromsa in i Norge

Elon Musk har gett en order om att Tesla ska bromsa in leveranserna till Norge under det här kvartalet, rapporterar CNBC. Han gav besked om det hela på Twitter i samband med en rapport om att Teslas leveranser i landet hade blivit föremål för ett antal vägolyckor. [caption id="attachment_329618" align="alignnone" width="1200"] Norrmännen gillar Tesla och elbilar.

Nyteknik - 10 okt 14 kl. 09:04

Elon Musk: Tesla S är nu en superbil

Elon Musk har presenterat nyheter för elbilen Tesla S. Och lovar en extra räckvidd på cirka 16 kilometer per laddning, skriver The Verge..

DI - 04 nov 17 kl. 18:20

Elon Musk: Tesla är i helvetets åttonde krets

Problemen för Tesla hopar sig. Elbilstillverkarens vd Elon Musk säger att bolaget befinner sig i helvetets åttonde krets, enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

Nyteknik - 04 maj 18 kl. 08:59

Elon Musk: Tesla Model Y börjar tillverkas 2020

Glöm problemen med Model 3. Nästa bil från Tesla kommer att bli en "revolution för tillverkningsindustrin" lovar Elon Musk.´.

Affärsvärlden - 27 aug 18 kl. 07:37

Musk: Tesla kommer förbli börsnoterat

Tesla kommer förbli ett börsnoterat bolag, enligt vad elbilstillverkarens vd och storägare Elon Musk uppgav i ett pressmeddelande på lördagen..

DI - 30 sep 18 kl. 18:54

Elon Musk: Tesla nära att bli lönsamt

Elbilstillverkaren Tesla är nära att börja tjäna pengar och bli ett lönsamt bolag. Det skriver grundaren Elon Musk i ett brev till de anställda, rapporterar Bloomberg News..

Computer Sweden - 26 nov 18 kl. 09:45

Musk: "Tesla var bara veckor ifrån döden"


Tesla höll på att gå under när Model 3-produktionen strulade som mest. Företaget låg ett ”ensiffrigt” antal veckor från att gå i konkurs enligt grundaren och vd:n Elon Musk..

IDG - 26 nov 18 kl. 09:45

Musk: "Tesla var bara veckor ifrån döden"


Tesla höll på att gå under när Model 3-produktionen strulade som mest. Företaget låg ett ”ensiffrigt” antal veckor från att gå i konkurs enligt grundaren och vd:n Elon Musk..

Nyteknik - 15 apr 19 kl. 11:00

Elon Musk: Tesla ska höja priset på autopilot

De som vill ha en självkörande Tesla i framtiden måste vara beredd att betala mer och mer i takt med att tekniken utvecklas, skriver Elon Musk..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Här är Virgin Galactics sportiga rymddräkter

Den som betalar miljonbelopp för att turista i rymden ska så klart vara snitsigt klädd. Virgin Galatics rymddräkter har designats av sportmärket Under Armour..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Rätt smink kan lura ansiktsigenkänning

Åldrande smink är ett enkelt sätt att lura dagens ansiktsigenkänning. Nu lägger institutet Idiap i en högre växel för att stoppa vad de kallar presentationsattacker..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Frankrike vill bygga sex nya kärnkraftsreaktorer

Det franska energiföretaget EDF ska utreda möjligheten att bygga sex nya EPR-reaktorer i landet inom de närmaste femton åren, avslöjar tidningen Le Monde..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Teliachefen: Vi har inte valt bort Huawei

I Norge fick kinesiska Huawei nobben, men på hemmaplan ser Telia på Huawei som en framtida leverantör..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Grekland trappar upp strid mot plasten

Greklands regering tar nya initiativ mot plastavfallet som sköljer upp på landets medelhavsstränder – bland annat med målet att börja förbjuda engångsartiklar av plast redan till nästa sommar..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Analytiker: ”Ericssons rapport är jättebra”

Krisdagarna är över för Ericsson. Rapporten för tredje kvartalet är jättebra, och lovar en stark utveckling framöver, enligt analytiker..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Svensk teknik 3d-pritar kugghjul av amorf metall: ”Guiness Rekordbok-nivå”

Med teknik från det svenska utvecklingsbolaget Exmet, har tyska Heraeus 3d-printat ett två kilo tungt kugghjul i amorf metall. Och själva har Exmet tillverkat världens största amorfa järnlegeringskomponent..

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Kom inte med nya bromsklossar mot solceller”

REPLIK. Problemet är ju att för få installerar solceller. Då ska vi inte försvåra utbyggnaden med nytt krångel, svarar Mats Lindfors..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Vulkanens kreverande bubblor var större än en finlandsfärja

Fartygsbesättningar har beskrivit hur en enorm svart kupol reser sig ur havet. Nu visar en studie att undervattensvulkaners gasbubblor kan ha en diameter på flera hundra meter..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Unitis vd: Därför är det vettigt att ha ett mindre fordon

Här berättar vd:n Lewis Horne hur Uniti ska få köparna att välja deras tvåsitsiga elbil framför en billigare VW med samma räckvidd. Han avslöjar också att bolaget planerar för en bredd av modeller, med fler säten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.