Barometern > Nyheter

Monday, 21 October, 16:48

Barometern - 09 okt 19 kl. 14:52

Ny utställning av målargrupp på biblioteket i NybroNyligen öppnade utställning Kontraster på biblioteket i Nybro. Det är elever från en målargrupp i Pukeberg, som ställer ut sina verk. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nybro, Kontraster, Pukeberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny utställningav , målargrupp, biblioteketi , Nybro
Barometern - 04 aug 18 kl. 14:23

Nationell utställning av Shetlandsponnyer i Nybro.

Riksutställningen av shetlandsponnyer gick av stapeln på lördagen. 62 anmälda deltagare hade kommit till Nybro ridklubb för att visa upp och få sina shetlandsponnyer bedömda..

Skånskan - 30 jan 16 kl. 18:00

Utställning påminner om nazisternas dåd

HÖRBY På biblioteket i Hörby visas just nu en utställning om Aktion T4, som var Nazitysklands dödshjälpsprogram riktat mot människor med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar.
Utställningen ger en kuslig inblick i dåtidens människosyn och nazismens rasideologi.Mellan 1939 och 1945 mördades mellan 120 000 och 200 000 människor med olika funktionsnedsättningar i Tyskland.

Barometern - 14 jan 19 kl. 11:39

Mysig och läskig utställning för de allra minsta

Nyligen fick författaren Emma Adbåge Augustpriset för sin bok Gropen. Nu finns en interaktiv utställning av hennes barnbok Utflyktarna på biblioteket i Nybro. .

DalaDemokraten - 22 dec 16 kl. 11:21

Nostalgisk utställning på biblioteket

Leksaker har bevisligen en stor betydelse för både barn och vuxna.
På biblioteket i Malung finns nu en liten men välfylld utställning (Ska vi leka?) med barndomens leksaker under några sekel..

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 17 kl. 13:11

Vasst hantverk i utställning på biblioteket

Med start på måndagen visas en minst sagt vass och slipad utställning på biblioteket i Torsby.Det är Torsby kniv- och hantverksförerening som står bakom de vackra objekten..

Barometern - 10 apr 17 kl. 06:53

Ny utställning på biblioteket

Konstnären Ann-Gret Fridström fascineras av människor - och det är just om människor som hennes nya utställning på biblioteket handlar..

YA - 05 dec 17 kl. 13:07

Traditioner här och där - ny utställning på biblioteket

Vad är likt och vad är olikt i våra länders alla traditioner? Det har Skurups hemspråkselever tagit reda på. Arbetet har resulterat i en utställning på biblioteket..

Barometern - 13 nov 18 kl. 13:23

Måleri och glas i årets sista utställning

Tre konstnärer från Nybro, Kalmar och Öland har fått chansen att ställa ut i Nybro Konstförenings sista utställning för året. Ebba Johansson, Johan Hjärtstrand och Betina Huber visar måleri och glas..

Barometern - 01 apr 19 kl. 13:44

Ny utställning på biblioteket

Boppe Perhamn beskriver sig som spegelfotograf. Med bilderna vill han kommunicera med betraktaren, få dem att själva reflektera över sitt liv. Nu visar han ett urval i en utställning på biblioteket..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 19:00

En ny utställning i Lunds konsthall

lund Utdrag från svenska regeringsförklaringar och bilder av våldet mot svarta i USA är några av delarna från konsthallens nya utställning ”Allting smått. Om det (o) mänskliga”.Titeln hänvisar till filosofen Protagoras välkända uttryck ”Människan är alltings mått”.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Craftstaden hoppas poängkungen återvänder

Han lämnade Craftstaden som poängkung och gick till Kalmarsund. Nu är kontraktet med SSL-laget brutet. – Han har redan fått ett kontraktsförslag, säger Craftstadens sportchef Robert Nilsson..

Barometern - 15 minuter sedan

Mörbylånga: Debatt om skatter i fullmäktige

Vad kommer en skattehöjning ha för effekt på företagandet i kommunen? Den frågan debatterades vid måndagens kommunfullmäktige i Mörbylånga. .

Barometern - 30 minuter sedan

Utryckning till Folktandvården

Räddningstjänsten kallades på måndagseftermiddagen till Folktandvården i Torsås efter att personalen känt branddoft..

Barometern - 45 minuter sedan

Dödshjälp väckte diskussion på M-stämman

Många beslut om utredningar men också en sjukvårdsdebatt där de etiska frågorna kom på bordet. Regionrådet Malin Sjölander är nöjd med de besked hon tog med sig hem från helgen M-stämma i Västerås..

Barometern - 45 minuter sedan

Kommunen fixar sin del av cykelled

Den norra delen av Ölandsleden är klar men är svår att nå från Borgholm. Nu ser kommunen till att ordna cykelväg mellan Borgholm och Äleklinta..

Barometern - 1 timme sedan

Säsongen över för Luleåback

Barometern - 1 timme sedan

Fantasydramat "Coraline" blir ungdomsopera

Barometern - 1 timme sedan

Demonstration för högre pensioner

Något har gått fel när människor efter ett långt arbetsliv knappt har råd med mat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.