Barometern > Nyheter

Friday, 18 October, 20:22

Barometern - 09 okt 19 kl. 14:53

Öland: Han blir socialnämndens ordförande under time outSocialdemokraten Mathias Karlsson blir tillförordnad ordförande för socialnämnden i Mörbylånga kommun, under Gunilla Karlssons (C) time out. Hon utreds för att ha lämnat felaktiga uppgifter om ett barn till en annan kommun. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mathias Karlsson, Mörbylånga, Gunilla Karlssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖlandHan blir , socialnämndens, ordförandeunder , time, out
Barometern - 01 okt 19 kl. 10:07

Oppositionen om socialnämndens ordförande: ”Avgå eller ta time-out”

Oppositionen i Mörbylånga kommun kräver avgång eller time-out för socialnämndens ordförande Gunilla Karlsson (C). Orsaken är bland annat att hon ska ha lämnat felaktiga uppgifter om en familj till socialtjänsten i en annan kommun..

Barometern - 02 okt 19 kl. 16:51

Mörbylånga: Socialnämndens ordförande tar time-out

Socialnämndens ordförande i Mörbylånga kommun Gunilla Karlsson (C) tar time out under tiden som en utredning mot henne pågår..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 13 kl. 15:16

Jan-Olof Sewring (M), socialnämndens ordförande

Ingenting går upp mot Ängelholm. Det anser socialnämndens ordförande, Jan-Olof Sewring (M).? Vi lever i en fantastisk bygd, så varför åka någon annanstans?

Nya Wermlands Tidningen - 12 mar 18 kl. 07:27

Socialnämndens ordförande Ingegerd Bennysson (S) svarar

Ordförandebeslut är inte en överprövning av utskottets beslut. Ordförandebeslut används när 1. något allvarligt inträffar där man inte kan avvakta utan måste ingripa omedelbart, 2.

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 14 kl. 06:00

Socialnämndens ordförande försvarar beslutet

Kyld mat är inte ovanligt inom hemtjänsten i dag. Färdiglagad mat tar stryk av långa transporter eftersom den inte kan hållas tillräckligt varm. – Kyld mat ger större valfrihet och högre kvalitet, säger Gunilla Ingemyr (C), socialnämndens ordförande..

YA - 09 dec 17 kl. 09:00

Socialnämndens ordförande: Vi har tagit vårt ansvar

Reaktionerna på Ystad gymnasium kommer inte som en överraskning för socialnämndens ordförande Roger Jönsson (S)..

Trelleborgs Allehanda - 24 sep 19 kl. 20:44

Socialnämndens ordförande om tragiska dödsfallen: ”Glad att vi inte gjort något fel”

Venzel Rosqvist (M), socialnämndens ordförande i Trelleborgs kommun är lättad över att utredningen om fallet med den döda mamman och pojken kommit fram till att socialförvaltningen inte gjort några fel i hanteringen..

Barometern - 01 okt 19 kl. 10:02

Socialnämndens ordförande gav fel uppgifter om familj

Socialnämndens ordförande i Mörbylånga Gunilla Karlsson (C) har lämnat felaktiga uppgifter om en familj till socialtjänst i en annan kommun. Det ledde till anmälan om att barn far illa..

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 23:15

Socialnämndens ordförande: "Vi hade inget annat val"

Socialnämndens avgående ordförande Göran Wallén (M) kände till placeringarna av barn i ett jourhem i Eslöv som kan ha varit olagliga. Och han står bakom dem..

Vimmerby Tidning - 03 okt 12 kl. 08:14

Socialnämndens ordförande kallar till krismöte

– Som jag ser det finns det inget mer att spara in på. Nu är det enda alternativet att helt lägga ner verksamheter, säger Elisabeth Lago Nilsson, kristdemokrat och ordförande i Socialnämnden, bedrövat.
Nu kallar hon nämnden till krismöte med en enda punkt på dagordningen: hur man ska vända skutan rätt.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Pr-expert: Paradexempel på dålig kommunikation

En närmast total brist på ansvar, kommunikation och empati. Apotekstjänst krishantering är ett paradexempel på hur ett företag inte ska agera, enligt en krisexpert..

Barometern - 45 minuter sedan

Expert: Taktpinnen nu i Putins händer

Det sköra eldupphöret i nordöstra Syrien har redan brutits flera gånger. Inte så förvånande, tycker bedömare – avtalet saknade ju en av konfliktens avgörande röster..

Barometern - 45 minuter sedan

Intervjun: Han gör högskoleprovet för att nå drömutbildningen

17-årige Oliver Bredmar från Kalmar gör i morgon söndag högskoleprovet för att öka chanserna att nå drömutbildningen - läkarlinjen. – Det ska bli kul, men jag känner mig lite nervös..

Barometern - 1 timme sedan

Rekordstöd för SD – knappar in på S

Sverigedemokraterna fortsätter att öka. Partiet knappar in på Socialdemokraterna, som enligt en ny opinionsundersökning fortfarande är största parti..

Barometern - 1 timme sedan

Sur trippelbogey förstörde för Kinhult

Barometern - 1 timme sedan

Kommunen fick rätt om va-anläggning i Gamla stan

Kalmar kommun vann första ronden mot länsstyrelsen i frågan om ny dagvattenanläggning i Gamla stan. Mark- och miljödomstolen i Växjö har upphävt länsstyrelsens föreläggande..

Barometern - 1 timme sedan

Turkiets offensiv i Syrien – detta har hänt

Först beslutade USA att dra tillbaka sina styrkor från nordöstra Syrien. Sedan inledde Turkiet sin offensiv. Hundratusentals människor har tvingats på flykt och ett tillfälligt eldupphör har kollapsat.

Barometern - 1 timme sedan

Apotekstjänst: Oklart när vi kan leverera normalt

Apotekstjänst kan inte säga när leveranserna av sjukhusmaterial åter kan fungera normalt. Företagets vd duckar samtidigt frågor om den rådande vårdkrisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.