Barometern > Nyheter

Sunday, 20 October, 17:17

Barometern - 09 okt 19 kl. 15:00

Länet: Rudaincident blir ministerfrågaVi berättade i förra veckan om att polisen inte kom när rutor krossades hos en småbarnsfamilj mitt i natten. Nu hamnar händelsen på inrikesministerns bord..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länet, Rudaincidentblir , ministerfråga
Dagensanalys.se - 17 feb 16 kl. 14:06

Net Entertainment ser till att 2016 rockar loss

Den svenska speljätten och -leverantören Net Entertainment går från klarhet till klarhet. De rönte stora framgångar 2015 och trots att 2016 bara har börjat har deras nya spelautomatserie ”NetEnt Rocks” redan blivit en megahit. Gamla rocklegender har därmed fått en comeback.

Barometern - 13 sep 14 kl. 10:28

Så ska länet klara konkurrensen

”I Kalmar län ska vi erbjuda en professionell mottagning för såväl den enskilde som flyttar till Kalmar län som för hela familjen.” Kalmar län, precis som övriga Sverige och Europa, står inför en gigantisk demografisk utmaning med en åldrande befolkning i kombination med att det föds alldeles för få barn. Att vi lever längre är i grunden mycket glädjande men det ger oss samtidigt utmaningar.

YLE - 13 okt 14 kl. 05:04

Scandi Net i Nykarleby växer

Fiskodling är ingen stor näring i Österbotten, det är egentligen bara i Kristinestadstrakten som den förekommer. Däremot är företaget Scandi Net i Nykarleby stort i sin bransch i landet, det vill säga när det gäller den utrustning som behövs för fiskodling, t.ex.

YLE - 25 feb 16 kl. 12:36

Värdetransportrånet: ”Vanligt med insiderinformatör”

Den svenska professorn i kriminologi Jerzy Sarnecki säger att det är vanligt att värdetransportrånare på sätt eller annat fått information inifrån företaget före rånet. Informationen fås ofta genom utpressning. Värdetransportrånet utanför Salo har många likheter med liknande rån som utförts i Sverige genom åren.

Alingsås tidning - 01 dec 16 kl. 08:00

Sex inblandade i rånet – 19-åring häktad

Hovrätten ändrade tingsrättens beslut och häktade den 19-åriga kvinna som misstänks vara inblandad i det grova rånet på Glimmergatan. Hon greps återigen av polis på onsdagseftermiddagen.
Två 17-åringar har också gripits i Alingsås för delaktighet i rånet.

Nyan - 06 jul 16 kl. 06:30

Rånet på Ålandsbanken blir roman

Vart tog pengarna från det uppmärksammade Ålandsbanken-rånet 2006 vägen? Med det som utgångspunkt har Leif Nordqvist fantiserat ihop en roman om miljonerna som försvann.
I ett halvårs tid har Leif Nordqvist arbetat med boken.

Alingsås tidning - 30 jun 17 kl. 12:02

Åklagaren överklagar i rånet på Glimmergatan

Domen mot den frikände mannen i det grova rånet på Glimmergatan överklagas av åklagaren. – Jag tycker inte att han borde ha frikänts, säger åklagare Thomas Ahlstrand. Vad gäller rånet på Noltorpsgatan där samtliga fyra åtalade blev frikända väljer Thomas Ahlstrand att överklaga angående två av dem, de andra två låter han bero.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 13:07

Nu har det vänt för Net Ent

Anledningen är att Net Ent nu driftsatt många nya kunder och att bolaget nu bygger upp en stark pipeline som ger en bredare bas av kunder att bygga tillväxt ifrån. Att kvartalsrapporten visar en organisk tillväxt på 2 procent är förstås inte så mycket att skryta med, men det är ändå i signal om vändning efter det andra kvartalets negativa tillväxt. – Jag är oerhört nöjd med aktiviteten i bolaget, säger nye vd:n Therese Hillman till Nyhetsbyrån Direkt.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 16:35

Taxi­rånet vid Sege Park gav fäng­el­se­

Malmö. En taxi­chauf­för rånades vid Sege Park i bör­jan på mars, inte ens ett dygn ef­ter att en kvin­na kniv­skurits i när­heten. Nu döms tre per­soner för rånet, två av dem miss­tänks även för kniv­skär­ningen.

Kristianstadsbladet - 07 sep 12 kl. 09:21

Hammarrånet upp i rätten

I slutet av september väntas männen som misstänks för det grova rånet i Hammar åtalas. Tingsrätten har en preliminär plan för tio rättegångsdagar under oktober.
En mycket omfattande förundersökning, som pågått sedan rånet den 15 december i fjol, är avslutad.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Anvegård sköt SM-guldet till Rosengård

Förra helgen satte hon målet som skapade guldläget. Nu svarade succéanfallaren Anna Anvegård för fullträffen som behövdes för att säkra Kronprinsessan Victorias pokal. Rosengård spelade 1–1 hemma mot Vittsjö och tog hem SM-guldet 2019..

Barometern - 30 minuter sedan

En död och sex skadade i trafikolycka i Norge

Barometern - 30 minuter sedan

TT-FLASH: SM-guld till Rosengård

Rosengård säkrade SM-guldet i fotboll i och med lagets 1–1-match mot Vittsjö. Malmöklubben har en ointaglig ledning i damallsvenskan..

Barometern - 1 timme sedan

Hattrick när Brynäs tog revansch

Barometern - 1 timme sedan

Nytt mål för Rolfö i Bundesliga

Barometern - 1 timme sedan

Han räddade sin pappas liv: ”Allt var som ett vakuum”

Det känns som det fanns en mening med det, säger både Håkan och Oskar Nordberg om de mardrömslika minuterna då pappan nästan dog mitt framför ögonen på sonen. Men utan mod, reaktionsförmåga och rätt utbildning hade utgången blivit en annan..

Barometern - 1 timme sedan

Bolivias Morales siktar på fjärde mandatperiod

Han är den sista sittande presidenten som kom till makten under Latinamerikas vänstervåg vid sekelskiftet. Evo Morales spås vinna en omstridd fjärde mandatperiod. Men kritiserad för maktfullkomlighet väntas hans stöd sjunka i söndagens val..

Barometern - 1 timme sedan

Lilly Landgren vann i Danmark

Barometern - 2 timmar sedan

Pararidning möjlig tack vare bidrag: ”Värt att stödja”

Sedan i våras kan personer med funktionsvariationer träna ridning hos Torsås ryttarförening. Pararidningen är möjlig tack vare bidrag. Nu får föreningen ytterligare stöd av Odd Fellows-logen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.