Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 22 October, 02:50

Sydöstran - 09 okt 19 kl. 15:00

Chockhöjning av patientavgifter gör vården mindre tillgängligChockhöjningen av avgifterna är oacceptabel. Vi socialdemokrater kommer att fortsätta rösta nej till minoritetsstyrets förslag på nya patientavgifter..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chockhöjningav , patientavgifter, gör, vårdenmindre , tillgänglig
Blekinge Läns tidning - 11 okt 19 kl. 05:00

Chockhöjning av patientavgifter gör vården mindre tillgänglig

Chockhöjningen av avgifterna är oacceptabel. Vi socialdemokrater kommer att fortsätta rösta nej till minoritetsstyrets förslag på nya patientavgifter..

SN - 23 feb 13 kl. 10:24

Chockhöjning av hyror - vården i kläm

Trosa kommun som köpte landstingets lokaler väljer nu att chockhöja hyrorna vilket gör att både vårdcentral och folktandvård kan tvingas flytta..

Skånskan - 10 nov 15 kl. 06:00

Chockhöjning av Jojo reskort

Skåne Det blir tåg- och bussresenärerna som får subventionera det enorma budgetunderskottet i sjukvården med högre taxor. Priset för de rabatterade jojokorten höjs med nästan 14 procent.– Ja, så blir det.

TA - 31 okt 12 kl. 11:10

Chockhöjning för tomträtt stoppas

Småhusägare som bor med tomträtt ska få en uppräkning av tomträttsavgälden varje år och därmed slippa risken för drastiska höjningar vart tionde år, föreslår regeringens utredare av tomträttsreglerna.Men utredningen säger nej till att införa en friköpsrätt.
Förslagen har betydelse för nära 50 000 småhusägare och för boende i lägenheter i över 6 000 flerbostadshus med tomträtt.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 16 kl. 16:00

Chockhöjning av hönstaxa väntar

Att hålla höns i trädgården blir alltmer populärt. Men för miljöenheten är det ett tidkrävande arbete att hantera och nu kan kostnaden för en ansökan fyrdubblas..

Cornucopia - 06 aug 19 kl. 22:43

Uppgifter: Kinesiskt gruvbolag utreder gruva på Utö - Skärgårdsstiftelsen chockhöjer stughyrorna

Enligt uppgifter till bloggen utreder det kinesiska gruvbolaget CMC möjligheten att öppna en litiumgruva på svenska Utö, där det finns svenska militära anläggningar. Skärgårdsstiftelsen chockhöjer nu stughyrorna på ön. Hata slumpen.

YLE - 14 jan 16 kl. 06:08

Chockhöjningar av stugarrenden i Kvarkens yttre skärgård

Forststyrelsen vill stegvis höja arrenden för stugor i Kvarkens yttre skärgård från 85-170 euro idag till 500 euro 2019. Stugägarna är upprörda. Forststyrelsen var ute i samma ärende redan 2010-2011 men då beslöts att höjningen får vänta till 2015 och att diskussioner skall föras före det med berörda parter.

GöteborgsPosten - 27 mar 17 kl. 05:00

Wallenstams hyresgäster bävar för chockhöjda hyror

En kraftig hyreshöjning hänger över Wallenstams hyresgäster på Vita Björn i Majorna efter renoveringen.10-åriga Nora har drömt mardrömmar om att hon ska behöva flytta från kompisarna på gården. – Det var obehagligt, säger hon..

HBL - 04 dec 14 kl. 19:42

"Fruktansvärt orättvist mot kommunerna"

Nu står det klart vilka kommuner som vinner och vilka som förlorar om regeringen driver igenom sin social- och hälsovårdsreform. Kommuner som har förhållandevis många friska invånare drabbas och måste betala mer.– De dramatiska siffrorna slog ner som en bomb.

YLE - 17 dec 14 kl. 04:48

Ryssar avbokar nyårsresor då rubeln faller

Rubelraset har fått ryska turister att avboka stugor som de bokat över nyåret. Det skriver Etelä-Suomen Sanomat. Tidningen berättar om två företag i Päjänne-Tavastland som fått känna av konsekvenserna av ryssarnas minskade köpkraft.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

På kvällen: Inbrott på högskolan i Karlskrona

Blekinge tekniska högskola i Karlskrona ska ha utsatts för ett inbrott på måndagskvällen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Tre gripna – misstänks för bensinstölder

Tre unga män greps sent på måndagskvällen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Jessica Meir siktar mot månen

Sydöstran - 3 timmar sedan

Ljungberg varnad när Arsenal föll

Sydöstran - 4 timmar sedan

Domare Karlsson om straffmissen: "Det blev fel"

Djurgården stormar fram mot SM-guldet. Men den stora "snackisen" efter segern på Ullevi var straffen för IFK Göteborg domaren Kristoffer Karlsson missade..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Hårda vindar väntas i norra Sverige

Hårda vindbyar i norr och stormstyrkor högst upp på fjälltopparna väntas komma in under tisdagseftermiddagen..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Avgående kaptenen vill hinna njuta

Det sista mästerskapet som förbundskapten avgörs på hemmaplan. Uppladdningen sker i Karlskrona. – Det är få förunnat att få vara förbundskapten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.