Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 22 October, 13:50

Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 14:56

Skärgårdsidyll fortfarande till saluIntresset har varit stort. Men ännu är inga papper påskrivna. Arpö är fortfarande till salu för den spekulant som vill äga en egen skärgård..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skärgårdsidyll, fortfarandetill , salu
Barometern - 22 okt 18 kl. 10:29

Skärgårdsidyll till salu – för under miljonen

Intresset för att bo på en ö i skärgården är stort. En gård på Västra Eknö i Västerviks kommun blev nämligen länets mest klickade objekt på Hemnet i veckan som gick. För 800 000 kronor ingår förutom bostadshuset ett båthus och en tomt på nästan 18 hektar..

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 08:07

Rekordmånga bostäder till salu

Utbudet av villor och bostadsrätter till salu har varit stort under året och sedan juni legat mycket över det normala, enligt siffror från Bovision. Inför nästa år finns fortfarande många bostäder till salu.
STOCKHOLM.

YLE - 26 aug 16 kl. 04:01

Tobakslagen följs inte - förbjudna klickcigaretter fortfarande till salu

Måndagen den 15 augusti trädde den nya tobakslagen i kraft. Lagen förbjöd bland annat smaksatta cigaretter med omedelbar verkan, men trots det går de fortfarande att köpa i de flesta affärerna. En av de stora förändringarna den nya tobakslagen förde med sig var förbudet mot smaksatta tobaksprodukter (cigaretter, rulltobak och e-cigaretter).

DI - 16 sep 17 kl. 17:25

Skärgårdsidyll för tre generationer

STYRSÖ. Familjen Malmsten levererar redan simlinor till världens största arenor. Men passionen för vatten gäller även efter arbetstid.

Cornucopia - 05 feb 19 kl. 16:55

Allt lägre utbud av bostäder till salu - ändå faller priserna

Bostadspriserna sjunker och ändå blir det ett allt lägre utbud av bostäder. Folk avvaktar helt enkelt försäljning och blir inlåsta i sina bostäder, när de inte längre kan få forna drömpriser. Utbudet har varit lägre, men är nu långt från rekordnivåer, baserat på Hemnets statistik tillbaka till 2014.

YLE - 04 okt 12 kl. 04:45

Många hus till salu i Karleby

Den som vill köpa bostad i Karleby kan välja mellan hundratals olika objekt just nu. Närmare 200 egnahemshus och nästan lika många lägenheter är till salu. Samtidigt fortsätter byggboomen och över 100 egnahemshus har fått bygglov i år.

Expressen - 28 jul 13 kl. 08:58

Volvochefens lyxvilla är fortfarande till salu

TORSLANDA/GÖTEBORG. Havsutsikt, pool, jacuzzi och hiss. Trots det är förre Volvochefen, Stefan Jacobys, miljonvilla i Torslanda fortfarande till salu.

GT - 28 jul 13 kl. 08:58

Volvochefens lyxvilla är fortfarande till salu

TORSLANDA/GÖTEBORG. Havsutsikt, pool, jacuzzi och hiss. Trots det är förre Volvochefen, Stefan Jacobys, miljonvilla i Torslanda fortfarande till salu.

Nyan - 23 jan 14 kl. 10:10

Många fastigheter fortfarande till salu

Flera större fastigheter runt om på Åland är fortfarande till salu..

Expressen - 04 jul 14 kl. 09:20

Zlatans hus ännu till salu – efter 449 dagar

449 dagar på Hemnet men intet nytt – Zlatans lyxvilla är fortfarande till salu. – Sådant här tar tid speciellt när man är på en helt ny prisnivå som ingen tidigare har varit uppe i, säger mäklaren Stefan Cronholm som tidigare sålt villan. Samtidigt behandlar Malmö stad fortfarande Zlatans ansökan om att få göra om huset till kontor..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Lånade ut nyckel - blev bestulen

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Falkenberg satsar på damlag

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

157 dödades i irakiska protester

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rapport: Svårt med tolk vid demensutredning

När vårdpersonal och patient inte talar samma språk ska tolken finnas där och hjälpa till. Men vad händer när tolken gör fel och missförstår?.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Nyrekrytering av chef tar tid efter förtroendekrisen

Förtroendekris ska vändas till delaktighet. Än är det inte klart när chefstjänsten på funktionsstöd ska annonseras ut på nytt..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

C efterlyser svensk Magnitskijlag

Det behövs en svensk lag som öppnar för så kallade Magnitskijsanktioner, enligt Centerpartiets utrikespolitiska talesperson Kerstin Lundgren. Sanktionerna kan riktas mot och bestraffa individer som bär ansvar för korruption och brott mot mänskliga rättigheter,.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Målraketen känner stödet i nya Chelsea

Stjärnorna tänds en efter en i nya, unga Chelsea. Forwardssensationen Tammy Abraham har petat VM-guldforwarden Olivier Giroud, men tackar honom för lyftet:.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Förlorare blir vinnare i kanadensiskt val

I ett val där alla utropar sig som vinnare kan partiet som gjorde sämst ifrån sig i slutänden ändå skratta högst när Justin Trudeaus Liberala partiet får söka stöd från socialdemokratiska NDP..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Lägre vinst för SKF

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Norska skidstjärnan: "Kroppen fungerar inte"Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.