Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 23 October, 20:22

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 14:55

Boeing-plan får stanna på markenUSA:s största flygbolag, American Airlines, förlänger startförbudet för bolagets Boeing 737 Max-plan till den 15 januari nästa år. Tidigare var förhoppningen att planen skulle lyfta igen från och med den 3 december. Flygplanstypen har internationellt fl.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, Airlines, Boeing, Max

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeing-planfår , stanna, marken
Dagens PS - 09 sep 19 kl. 12:11

Dörr exploderade på nytt Boeing-plan

Boeing stoppar tills vidare alla tester av nya planet 777X sedan en lastdörr exploderat under ett stresstest. Det rapporterar Seattle Times. Det hela inträffade under ett belastningstest där dörren gav vika efter att ha utsatts för högt tryck.

DN - 12 mar 13 kl. 15:02

Ryanair köper 200 Boeing?plan

Irländska lågprisflygbolaget Ryanair har lagt en order värd 120 miljarder kronor för att köpa upp till 200 Boeing?plan. Det skriver tidningen Irish Independent på nätet..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 14:55

Boeing-plan får stanna på marken

USA:s största flygbolag, American Airlines, förlänger startförbudet för bolagets Boeing 737 Max-plan till den 15 januari nästa år. Tidigare var förhoppningen att planen skulle lyfta igen från och med den 3 december. Flygplanstypen har internationellt fl.

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 14:58

Boeing-plan får stanna på marken

USA:s största flygbolag, American Airlines, förlänger startförbudet för bolagets Boeing 737 Max-plan till den 15 januari nästa år. Tidigare var förhoppningen att planen skulle lyfta igen från och med den 3 december. Flygplanstypen har internationellt flygförbud efter två dödsolyckor, den ena i Indonesien förra året och senast i Etiopien i våras och American Airlines fortsätter nu att avvakta myndigheters granskningar av de föreslagna förändringarna gällande flygplanet.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 13 kl. 01:25

USA:s Dreamliner-plan på marken

Alla USA-registrerade Boeing 787 Dreamliner-plan ska stå kvar på marken tills de har säkerhetskontrollerats har den amerikanska flygmyndigheten FAA beslutat. Enligt FFA är målet att planen, sedan batterierna gåtts igenom, ska kunna flyga igen så "snart och säkert som möjligt". United Airlines är för närvarande det enda amerikanska bolag som har Dreamliner..

Sydsvenskan - 17 jan 13 kl. 04:09

Dreamliner-plan på marken

Alla USA-registrerade Boeing 787 Dreamliner-plan ska stå kvar på marken tills de har säkerhetskontrollerats har den amerikanska flygmyndigheten FAA beslutat..

Affärsvärlden - 11 maj 17 kl. 07:28

Boeing ställer plan på marken efter motorproblem

Flygplanstillverkaren Boeing ställer tillfälligt in samtliga flygningar med bolagets nya flygplansmodell 737 Max. Det framgår av ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 14 aug 13 kl. 10:30

Nya problem med Boeing-plan

Japanska flygbolaget Ana Holding har hittat ytterligare fel i tre av sina Boeing Dreamliner. Flygbolaget, som har världens största flotta av Boeing 787, undersöker nu om elfelet eventuellt kan slå ut brandsläckarna vid en motorbrand. Även Japan Airlines ska nu gå igenom sina Dreamliner-plan.

TA - 14 aug 13 kl. 10:25

Nya problem med Boeing-plan


Japanska flygbolaget Ana Holding har hittat ytterligare fel i tre av sina Boeing Dreamliner. Flygbolaget, som har världens största flotta av Boeing 787, undersöker nu om elfelet eventuellt kan slå ut brandsläckarna vid en motorbrand.Även Japan Airlines ska nu gå igenom sina Dreamliner-plan.

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 10:25

Nya problem med Boeing-plan


Japanska flygbolaget Ana Holding har hittat ytterligare fel i tre av sina Boeing Dreamliner. Flygbolaget, som har världens största flotta av Boeing 787, undersöker nu om elfelet eventuellt kan slå ut brandsläckarna vid en motorbrand.Även Japan Airlines ska nu gå igenom sina Dreamliner-plan.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vi borde vara bättre på att ta tillvara EU:s fokus på regionerna

Rolf Sällryd ser möjligheter att föra upp regionala frågor på en högre nivå..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En röst för sin generation

Precis som decenniet är hans album stört omöjligt att definiera, skriver Gabriel Zetterström..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

50 unga musiker firar 50 år

Lunds ungdomsorkester jubilerar med en torsdagskonsert i Folkparken..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Luganos intresse: Totalfotboll, julgranen och Zlatanstatyn

Med två segrar på 14 matcher är MFF-motståndaren i ett ansträngt läge..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Protestaktion mot Akademien hålls på torsdag

Samtidigt som Svenska Akademien sammanträder på torsdagen hålls en protestaktion utanför Börshuset i solidaritet med organisationen Srebrenicas mödrar, skriver Dagens Nyheter. Srebrenicas mödrar har i ett brev till Akademien krävt att Nobelpriset som ha.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nytt seniorboende kan byggas i Veberöd

På tomterna ligger i dag bland annat Nilssons Blomsterhandel..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Energiske Larsson: ”Vi måste trötta ut dem och sedan sätta dit bollarna”

MFF behöver en seger mot Lugano för avancemang i Europa League..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Personrån i Lund

På onsdagseftermiddagen rånades och misshandlades en person..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Hot från kriminella mot socialsekreterare ökar

Hot och påtryckningar mot socialsekreterare i Göteborgs norra delar har ökat kraftigt de senaste två åren. Orsaken är att polisen tagit i hårdare mot de kriminella grupperingarna, enligt en rapport till kommunstyrelsen i Göteborg. Samverkan med polisen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

FN-utredning: Svåra övergrepp vid Irakprotest

Irakiska myndigheter begick allvarliga människorättsövergrepp när de försökte slå ner en våg av protester mot landets regering tidigare i oktober, enligt en rapport från FN:s hjälporgan i Irak (Unami). Rapporten anser det bevisat att säkerhetsstyrkorna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.