Nyteknik > Teknik

Monday, 21 October, 14:35

Nyteknik - 09 okt 19 kl. 14:40

Kan den här märkliga mobilen rädda Androidskaparens nya bolag?Essential Phone har hittills varit en stor flopp. Nu smygvisar vd:n och tidigare Androidchefen Andy Rubin upp en ny telefon - och den ser inte ut som något annat på marknaden..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Androidskaparens, Phone, Androidchefen Andy Rubin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan den här märkliga, mobilen, rädda, Androidskaparensnya , bolag
Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 06:30

Knep kan rädda vattenskadad mobil

Ett plötsligt skyfall, ett ofrivilligt dopp eller fumlande när semesterbilden ska tas vid strandkanten - mängder av mobiler får fukt- och vattenskador varje sommar. Men det finns knep att ta till.
Bara några timmar efter att din mobil vattenskadats kan rost förstöra metallkomponenter under skalet.

BT - 01 aug 14 kl. 06:30

Knep kan rädda vattenskadad mobil

Ett plötsligt skyfall, ett ofrivilligt dopp eller fumlande när semesterbilden ska tas vid strandkanten - mängder av mobiler får fukt- och vattenskador varje sommar. Men det finns knep att ta till. Bara några timmar efter att din mobil vattenskadats kan rost förstöra metallkomponenter under skalet.

HBL - 21 okt 13 kl. 14:56

Mobilen är en kreativ kompis

Nyckelbarnen med hemnyckeln hängande i ett snöre om halsen är typiska sjuttiotalssymboler. I dag är barn med en smartmobil i näven en minst lika vanlig syn. Mobilen, rätt använd, är en god följeslagare visar färsk forskning.

Supermiljöbloggen - 29 sep 15 kl. 11:49

Här är mobilen du kan reparera och uppgradera själv

Fairphone vill göra slut på din smartphones miljöslöseri. Den första mobilen som du själv kan plocka isär i bitar, reparera och uppgradera är snart här.  Företaget Fairphone startade som en reaktion på teknikbranschens etiska brister.

DN - 04 jun 18 kl. 16:25

Rädda, backa undan och lägg ned mobilen

DN 5/6 2018. Drunkningssäsongen har inletts. En ny regel behövs för badstranden: Rädda, backa undan och lägga ned mobilen..

Computer Sweden - 24 mar 15 kl. 06:30

Mobilen ska rädda handlarna från butiksdöden


Mobilen revolutionerar inte bara e-handeln, utan spelar också allt större roll i den fysiska handeln. Konsumenterna påbörjar köpresan i mobilen medan de står i butiken. För handlarna gäller det att digitaliseras.

IDG - 24 mar 15 kl. 06:30

Mobilen ska rädda handlarna från butiksdöden


Mobilen revolutionerar inte bara e-handeln, utan spelar också allt större roll i den fysiska handeln. Konsumenterna påbörjar köpresan i mobilen medan de står i butiken. För handlarna gäller det att digitaliseras..

Dagensanalys.se - 17 mar 16 kl. 10:05

Hur ska vi rädda eposten?

Möjligheten att skicka elektronisk post mellan datorer må ha funnits ända sedan 1971, men när jag tog mina första steg in i arbetslivet i slutet av 80-talet, var det fortfarande en ouppnåelig och okänd dröm för de allra flesta. Jag hade förmånen att få ett jobb under, långt under, den karismatiske Jan Carlzon på det SAS som ännu med rätta såg sig som ett världens bästa och mest innovativa flygbolag. Datorerna vi arbetade vid var sammankopplade med varandra över världen i ett sinnrikt system som jag först många år senare skulle känna igen som ett slags internet, ett begrepp som ytterst få hade hört talas om på den tiden.

UT - 08 dec 18 kl. 12:00

Håkan redo rädda liv när mobilen larmar

Mobilen tjuter och vibrerar, det är Håkan Andersson som visar hur sms-livräddningslarmet låter. Den dag mobilen larmar på riktigt är Håkan redo..

YLE - 13 maj 13 kl. 14:58

"Om du inte kan hjälpa alkoholisten - rädda dig själv"

De skadliga effekterna av alkoholmissbruk återspeglar sig kraftigt även på de närstående och närsamhället, skriver Institutet för hälsa och välfärd THL i en ny publikation. Lagen garanterar stöd även för alkoholistens närstående, men det som erbjuds motsvarar inte alltid behovet, sägs det i rapporten. Yle Nyheter talade med pensionerade avdelningsskötaren Marianne Siermala, som levt med en alkohlist som snart varit nykter i elva år.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Uppgifter: Elbilsleveranser försenas för att mildra utsläppsböter

Bilimportören håller på laddbara bilar för att mildra eller helt undkomma böter när EU:s utsläppsregler aktiveras nästa år, enligt uppgifter..

Nyteknik - 1 timme sedan

USA-myndighet: ”Det finns ingen klimatkris”

Den amerikanska myndigheten Bureau of Land Management fick i uppdrag att miljögranska planer på oljeborrning i Alaska. Resultatet: Grönt ljus för det mest omfattande exploateringsförslaget..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Tre kronor i skatt på plastbärkassar

Tre kronor blir skatten på bärkassar när du handlar mat i fortsättningen. Och 30 öre kommer varje liten plastpåse du brukar ha frukt och grönsaker i att kosta..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Vattenfall tvingas lägga ned vindkraftsprojekt efter tio år

Vattenfall och Wallenstam med det gemensamma bolaget Taggen Vindpark AB avbryter ett vindkraftsprojekt i havet utanför Sölvesborg, enligt ett pressmeddelande. Försvarsmakten som har ett skjutfält nära området godkänner inte projektet..

Nyteknik - Igår: 06:00

Sveriges hemligaste myndighet rymmer många spionskatter

Världens äldsta kryptomaskin, en serie Enigmor och signalspaningsutrustning från den nedskjutna DC-3:an. Hos Sveriges hemligaste civila myndighet ryms ett litet museum fyllt av spionskatter..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Ökad it-brottslighet mot företagare

Allt fler företagare utsätts för it-brott, visar en undersökning från MSB. Konsekvenserna kan vara förödande för verksamheten. Men det går att öka säkerheten med ganska enkla metoder, tipsar MSB:s expert..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Allt vi vet om Oneplus 8 (och Oneplus 8 Pro)

Nyss presenterades Oneplus 7T. Kort på slutsignal började rykten om lanseringen av nästa flaggskeppstelefon att spridas. Här samlar vi rykten om Oneplus 8 som priser, specifikationer, nya funktioner och släppdatum..

Nyteknik - I förrgår: 20:33

Här är allt vi vet om nya vikbara mobilen Samsung Galaxy F

Samsungs vikbara monstermobil tros bli marknadens dyraste telefon när den lanseras nästa år. Det svenska priset kan hamna på över 20000 kronor..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Svenska biogaslösningar behövs i resten av världen”

DEBATT. Sverige kan bli ett globalt showroom för biogasens möjligheter i omställningen. Vi uppmanar de som utreder biogasen: Se till att biogassystem kan fortsätta att utvecklas i Sverige, skriver Mats Eklund, professor i Industriell miljöteknik..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Unik teknik visas för första gången i Sverige

Den ger överblick av prestanda, sänder data i realtid och upptäcker fel – redan innan de dyker upp. SKF:s nya sensorlager för lastmätning visas för första gången i Sverige på Elmia Subcontractors IoT Arena..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.