YLE > Finland

Saturday, 19 October, 00:13

YLE - 09 okt 19 kl. 14:35

Pekdator fattade eld och antände bil i Kuopio - två småbarn som satt i baksätet fick allvarliga brännskadorEn pekdator fattade eld och orsakade en bilbrand i Kuopio på onsdagen. Två barn, tre och fem år gamla som satt bak i bilen, skadades..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kuopio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pekdator, fattade, eldoch , antände, bili , Kuopio, två, småbarn som satt i baksätet fick allvarliga brännskador
YLE - 15 aug 15 kl. 12:10

Lek med eld antände källare i Nykarleby

Ett egnahemshus i tvåplan på Kantlaxvägen i Nykarleby rökskakades svårt i morse då en brand i källarförrådet bröt ut. Orsaken till branden var ett barns lek med eld. Branden bröt ut vid 9:30 då familjen på fem personer låg och sov.

YLE - 31 dec 13 kl. 22:30

Raketer antände bostäder

Slarv med fyrverkerier orsakade flera bränder i Finland på nyårsaftonen. Bostäder förstördes bland annat i Helsingfors och Åbo. Ingen människa skadades dock.

YLE - 27 jun 13 kl. 11:13

Blixt antände egnahemshus i Terjärv

Ett egnahemshus på Småböndersvägen i Terjärv började brinna på förmiddagen. Det var ett blixtnedslag som orsakade branden. Blixten slog ner i en tv-antenn som fanns på husets tak och ena ytterväggen fattade eld.

Dalarnas tidningar - 29 mar 14 kl. 10:30

Gräsbrand spred sig - virkesförråd fattade eld

En gräsbrand spred sig okontrollerat under lördagsförmiddagen och antände ett virkesförråd..

Dalarnas tidningar - 29 mar 14 kl. 11:28

Gräsbrand spred sig - uthus fattade eld

En gräsbrand spred sig okontrollerat under lördagsförmiddagen och antände en uthuslänga. - Man trodde att man hade släckt gräsbranden men den blossade upp igen, säger Johan Wennström vid Dalapolisen..

YLE - 06 jul 14 kl. 08:46

Grillning antände staket

Ett trästaket fattade eld på Urmakaregatan i Vasa på lördag kväll. Orsaken var en gasgrill som placerats intill staketet. Elden hann inte få någon ordentlig fart före räddningsverket var på plats och det fanns ingen fara för att branden skulle sprida sig till hus i närheten..

BT - 07 jan 13 kl. 16:00

Fyrhjuling på släpkärra fattade eld

En fyrhjuling som stod på en släpkärra började brinna vid Stora Transåssjön tidigare i dag. Händelsen inträffade vid 16-tiden. Fyrhjulingen transporterades på släpkärran när den plötsligt fattade eld på riksväg 41 i höjd med Stora Transåssjön.

YLE - 30 aug 13 kl. 07:34

Fotbollsstadion fattade eld

AZ Alkmaars hemmastadion i Holland fattade eld under Europa League-kvalmatchen mot det grekiska laget Atromitos. Elden som härjade på stadion slog bland annat ut belysningen på stadion. När matchen mellan AZ Alkmaar och Artomitos i den sista kvalomgången till Europa League var ungefär en timme gammal hände det oväntade.

Nerikes Allehanda - 24 jun 16 kl. 05:32

Hemlös fattade eld på centralstation

En person som skulle övernatta inne på toaletten på centralstationen i Karlskoga tände en marschall i natt. Personens tillhörigheter fattade eld och räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen..

Nyan - 12 jul 17 kl. 13:29

Matolja fattade eld i laboratoriet

En mindre brand bröt ut under produktutveckling i laboratoriet på Chipstersfabriken i Norrböle lite före klockan 13 i dag. Det var matolja som fattade eld och personerna på plats lyckades släcka branden innan brandkåren anlände till fabriken. – Vi kontrollerade byggnaden med värmekamera och ventilerade eftersom det fanns mycket rök där inne, säger brandmästare Krister Koskinen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 8 timmar sedan

Tvärminnes zoologiska stations nya forskningfartyg Augusta är färdig

Augusta är Tvärminne zoologiska stations länge efterlängtade forskningskatamaran. Fartyget lämpar sig för kustnära Östersjöforskning och hemhamnen blir i Tvärminne i Hangö..

YLE - 8 timmar sedan

Trädgårdsavfall och invasiva växter röjs bort med frivilliga krafter - lokalt företag städar upp i Söderkulla

En skogsglänta i Hansas har i flera år varit uppsamlingsplats för trädgårdsavfall. Kommunen fick plötslig hjälp av ett företag som hjälpte till att röja bort gamla julgranar och jättebalsamin..

YLE - 9 timmar sedan

Ålands framtid hänger på arbetskraftsinvandringen - Vårdö är världens mest lettiska ort utanför Lettland

Ett dussin vitryssar plockar kinakål på en åländsk åker - kanske en beskrivande bild över strukturomvandlingen på Åland. Invandringskritiken är inte något tema i den åländska valrörelsen..

YLE - 10 timmar sedan

770 000 euro – så mycket bjöd någon för gamla stadshuset i Ekenäs

Budgivningen på det gamla stadshuset i Ekenäs har avslutats på nätet. Den tredje budgivaren i auktionen gav det högsta budet..

YLE - 12 timmar sedan

Polisen vill ha uppgifter om man i vit jacka i Norra Hagalund i Esbo - uppges ha gripit tag i 9-åring

Polisen fick torsdagen den 17 oktober ett larm enligt vilket en man i vit jacka gripit tag i en 9-årig pojke och försökt bära iväg med honom..

YLE - 13 timmar sedan

Landskapets riksdagsledamöter: Satsa budgetpengar på entimmeståget och Skärgårdshavet

Entimmeståget och en satsning på att förbättra tillståndet i Skärgårdshavet - det vill riksdagsledamöterna i Egentliga Finland att staten satsar pengar på år 2020..

YLE - 13 timmar sedan

Privatpersoner vill bygga padeltennisbanor i centrum av Hangö

Två privatpersoner har ansökt om att få bygga två padeltennisbanor i strandparken i Östra hamnen i Hangö. Tekniska nämnden förhåller sig positiv till idén men ber initiativtagarna leta efter en annan plats i parken..

YLE - 14 timmar sedan

CKP: Kriminell liga tog kreditlån på hundratusentals euro med hjälp av förfalskade personuppgifter

Polisen har utrett en omfattande internationell bedrägerihärva där flera finansieringsbolag har vilseletts att bevilja lån och kreditkort till över 40 personer och skumma företag. Bland de misstänkta finns svenskar, danskar och ester..

YLE - 16 timmar sedan

Hittekatter i Åbo märks med mikrochipp

Av alla djur som sköts på Åbo djurhem kräver bortsprungna katter mest resurser. Att märka en katt med mikrochipp kostar cirka 10 euro, men kostnaderna blir mycket högre om katten sköts om på djurhemmet..

YLE - 18 timmar sedan

Den svenskspråkiga servicen i S:t Karins är hotad om inte kommunen sköter om den

Fullmäktigeledamot Åsa Gustafsson (SFP) är kritisk till förslaget om att stänga det enda kommunala svenskspråkiga daghemmet i staden. Hon tycker att det är viktigt att den svenskspråkiga servicen tryggas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.