Expressen > Nyheter

Friday, 18 October, 05:43

Expressen - 09 okt 19 kl. 14:29

Personbil och mc i krock – väg avstängdEn personbil och en motorcykel har kolliderat mellan Varberg och Ullared. Räddningstjänst och två ambulanser är på plats.– Just nu är det totalstopp på vägen, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten Väst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Varberg, Ullared, Peter Karlborg, Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personbiloch mc i , krock, väg, avstängd
GT - 04 mar 16 kl. 08:41

Personbil och lastbil i krock – väg avstängd

En personbil och en lastbil kolliderade på Uddevallavägen i Strömstad. Vägen är helt avstängd. – Det är lite oklart hur många som förts till sjukhus, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen i region Väst..

GT - 22 okt 16 kl. 19:52

Lastbil och personbil i krock - väg avstängd

En person har förts till sjukhus efter en olycka mellan en lastbil och en personbil på riksväg 41 utanför Varberg på lördagskvällen. – Lastbilen ligger över vägen så den är helt avstängd, säger Johan Wallin, inre befäl vid räddningstjänsten..

Expressen - 13 feb 18 kl. 14:52

Skolbuss och personbil i krock – väg avstängd

En skolbuss och en personbil har krockat utanför Kristinehamn, Värmland.– De håller på och jobbar för fullt på plats, uppger Bergslagens räddningstjänst.Vägen är avstängd..

Expressen - 15 feb 16 kl. 08:54

Lastbil och personbil i krock – väg avstängd

Hornsgatan i Malmö är avstängd efter trafikolycka..

GT - 20 nov 17 kl. 15:24

Långtradare och bil i krock – vägen avstängd

En långtradare och en personbil har krockat på E20 i närheten av Alingsås, skriver GP.Vägen uppges vara avstängd..

GT - 12 jun 18 kl. 21:17

Lastbil och bil i krock – väg avstängd

En lastbil och en personbil har kolliderat på Kungsbackaleden i Göteborg.Vägen är avstängd och enligt polisen är det mycket skräp på vägbanan.Räddningstjänst, polis och ambulans är på plats..

Expressen - 24 aug 19 kl. 18:30

Tankbil och lastbil i krock – vägen avstängd

En tankbil och en personbil har krockat i en korsning på Björlandavägen i Lundby i Göteborg.– Vägen är helt avstängd i södergående riktning, säger Lotta Molander vid räddningstjänsten Storgöteborg..

Västerbottens Folkblad - 25 feb 17 kl. 13:07

Två bilar i krock – Skellefteåhamnsleden avstängd i en riktning

Skellefteåhamnsleden i höjd med Hedensbyn, två bilar i krock totalt sex personer inblandade. Vägen i mot stan är avstängd ambulans lämnar med en person med sig. Personer i den ena bilen hade stigit ut, oklart hur det är med den andra bilen enligt SOS alarma.

Barometern - 10 jan 14 kl. 09:27

En till sjukhus efter krock - väg avstängd

En person fördes till sjukhus efter en krock i Nybro på förmiddagen. Det var vid 8.40-tiden som två bilar, av ännu okänd anledning, kolliderade i korsningen mellan Kalmarvägen och Hanes väg.

Expressen - 29 aug 17 kl. 14:46

Buss och fyra bilar i krock – väg avstängd

En buss och flera bilar är på tisdagen inblandade i en krock.Vägen ska vara avstängd, enligt Trafikverket.– Enligt larmet rör det sig om fyra personbilar och en buss som är inblandade i olyckan, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral..

GöteborgsPosten - 24 maj 18 kl. 08:04

Flera bilar i krock – väg avstängd

Flera bilar ska vara inblandade i en krock på Västerleden på torsdagsmorgonen. Vägen är avstängd i södergående riktning, detta enligt Trafikverket. Skadeläget är oklart..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Explosion vid villa i Sävsjö

En villa skadades i en explosion under natten till fredagen.I bostaden fanns två personer – som dock inte skadade sig, enligt polisen..

Expressen - 30 minuter sedan

Eldstrider på gatorna när knarkkungens son greps

Våldsamma strider mellan säkerhetsstyrkor och maskerade män beväpnade med automatvapen ägde rum på den mexikanska staden Culiacáns gator under torsdagen.Striderna inleddes efter att Ovidio Guzmán López, en av narkotikakartelledaren Joaquín ”El Chapo” Guzmáns söner, greps rapporterar Guardian..

Expressen - 1 timme sedan

Trumps attack i natt: ”De förstör vårt land”

Demokraterna var Donald Trumps största måltavla när han höll ett kampanjtal i Dallas i natt inför 20 000 åskådare.Den amerikanske presidenten kallade sina motståndare ”hatiska” och representanthusets talman Nancy Pelosi för ”Crazy Nancy”.– De älskar inte vårt land, sade Trump enligt Daily Mail.

Expressen - 2 timmar sedan

I dag skriver svenska Jessica rymdhistoria

Hon är redan den första svenska kvinnan i rymden.I dag tar svensk-amerikanskan Jessica Meir sina första ”steg” ute i det fria i rymden.Det gör henne historisk eftersom hon får sällskap av den amerikanska kollegan Christina Koch i den allra första helkvinnliga rymdpromenaden.

Expressen - 4 timmar sedan

Stora protester i Beirut – mot höjda skatter

Hundratals människor har tagit till gatorna i Libanons huvudstad Beirut.Det, för att protestera mot landets nya skatter på bland annat tobak, bensin.Människor har setts bränna bråte och skandera ”revolution”, enligt tidningen Al Jazeera.

Expressen - 5 timmar sedan

Grazyna, 79 och Kjell, 74 mördades i sitt hem

79-åriga Grazyna och 74-åriga Kjell hittades mördade i sitt hem i Arlöv.Mordet inträffade mellan två hemtjänstbesök – och vittnen ska ha sett en okänd person stå vid lägenheten.Nu vädjar polisen om tips för att hitta personen via TV3:s Efterlyst.

Expressen - 5 timmar sedan

Kurdiska ledaren: Fruktar att IS bildar ett eget land

Ilham Ahmed är en av ledarna för det kurdiska självstyret, Rojava, i Syrien.Nu fruktar hon att slutet för Rojava är nära och att IS åter kan skapa ett kalifat.Expressen träffade henne i Stockholm..

Expressen - 5 timmar sedan

Allvarlig trafikolycka – personer klipps loss

En allvarlig trafikolycka har inträffat mellan Farsta och Larsboda söder om Stockholm.– Det är tre till fyra personbilar inblandade. Fyra personer är drabbade, säger Mattias Häglund, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 5 timmar sedan

Tre gripna efter polisjakt

Tre personer greps sent på torsdagskvällen i centrala Malmö som misstänkta för bland annat narkotikabrott.Gripandet genomfördes under våldsamma omständigheter på öppen gata..

Expressen - 6 timmar sedan

När branschen får välja är Bonnier News bäst

Bonnier News är bäst.Där har ni resultatet när 100 marknadschefer röstar om vilket som är det främsta medieföretaget.– Jag är extremt glad och stolt, säger Alexander Lydecker, kommersiellt ansvarig på Bonnier News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.