Barometern > Nyheter

Thursday, 24 October, 01:33

Barometern - 09 okt 19 kl. 13:45

20-årig man häktad för våldtäkt20-åringen som misstänks för en våldtäkt i Oskarshamn har häktats. Det beslutade Kalmar tingsrätt om på onsdagen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 20-årigman , häktadför , våldtäkt
Skånskan - 29 nov 18 kl. 11:58

64-årig fast för barnvåldtäkt

MALMÖ En 64-årig man sitter anhållen för våldtäkt mot barn. Han misstänks även för sexuellt ofredande och sexuellt övergrepp mot barn.Våldtäkten ska ha inträffat den 30 augusti och det råder sekretess i ärendet.

BT - 22 okt 13 kl. 09:40

Häktad för sexbrott jobbade på skolor

En man som jobbar på skolor i en Sjuhäradskommun har häktats som misstänkt för grova sexbrott mot en flicka i flera års tid, vilket lett till oro bland föräldrar. Dåden som han anklagas för uppges inte ha något samband med hans arbete. ?

Alingsås tidning - 06 dec 18 kl. 06:00

Häktad för tre våldtäkter – nekar till brott

En 48-årig man har häktats misstänkt för tre våldtäkter som ska ha inträffat i Alingsås – mannen har nekat till brott.
Det var i början av förra veckan som en 48-årig man anhölls och senare begärdes häktad för tre våldtäkter som ska ha inträffat i Alingsås. – Det är samma målsägare i samtliga tre fall, säger Stefan U.

BT - 27 dec 13 kl. 15:34

Häktad för våldtäkt mot 92-åring

En 23-årig man har häktats misstänkt för att bland annat ha våldtagit en 92-årig kvinna. Enligt P4 Skaraborg ska brottet ha skett på julafton. - Jag kan inte kommentera omständigheterna kring ärendet, säger kammaråklagare Lars-Göran Wennerholm i Skövde till TV4.

Skånskan - 18 mar 19 kl. 17:13

38-åring begärs häktad för grov våldtäkt

Malmö En 38-årig man begärdes på måndagen häktad för grov våldtäkt och olaga frihetsberövande.Mannen misstänks ha våldtagit en kvinna i 20-årsåldern och hållit henne inlåst under natten och morgonen i fredag i en lägenhet i södra delen av centrala Malmö.
Mannen greps på en krog i närheten efter att bråkat med personalen och uppträtt stökigt.

SmålandsPosten - 25 mar 14 kl. 09:29

Misstänkt våldtäktsman anmälde sig själv

Den 30-årige man som varit efterlyst misstänkt för bland annat grov våldtäkt, har anmält sig själv till polisen. För en dryg månad sedan dömdes en 23-årig man till tre års fängelse för att ha våldtagit och drogat en kvinna i en villa utanför Växjö. En 30-årig man deltog i övergreppet och har varit internationellt efterlyst och häktad i sin frånvaro sedan den 2 december.

Alingsås tidning - 31 maj 19 kl. 08:03

Två års fängelse för våldtäkt

En 49-årig man fälls för en våldtäkt som skedde i Alingsås under påskhelgen. Han döms till fängelse i två år. Det var på påskdagen som polis fick in en anmälan om en misstänkt våldtäkt på Stockslycke.

Kristianstadsbladet - 18 jan 13 kl. 16:05

Flicka våldtagen - 45-åring häktad

Under andra halvan av 2012 utsattes en flicka, som är under 15 år, för ett stort antal sexuella övergrepp. Just nu sitter en 45-årig man häktad misstänkt för våldtäkt och en rad andra kränkningar.
Ärendet är registrerat som åtkomstskyddad och polisen är sparsam med att lämna ut detaljer om saken.

YLE - 24 feb 16 kl. 14:32

Man döms till fyra års fängelse för våldtäkt i Hesperiaparken

En 20-årig man som i november våldtog en ung kvinna i Hesperiaparken i Helsingfors dömdes på onsdagen i Helsingfors tingsrätt till fyra års fängelse. Tingsrätten anser att brottet är grovt eftersom mannen är mycket större än kvinnan och eftersom kvinnan efter våldtäkten fick klamydia. Kvinnan var på väg hem från en lillajulsfest i slutet av november när mannen hade knackat henne på ryggen och frågat om hon har eld.

Alingsås tidning - 04 jun 16 kl. 05:30

28-åring häktad för två våldtäkter

En 28-årig man häktades nyligen för två fall av våldtäkt. Brotten ska han ha begått mot den kvinna som han haft ett förhållande med. Efter att brottsmisstankar väckts mot 28-åringen hämtades han under slutet av förra veckan in till förhör.

Alingsås tidning - 26 okt 17 kl. 06:00

Döms till fängelse för våldtäkt

En 31-årig man döms till fängelse i 2 år och 3 månader efter att han fällts för våldtäkt och sexuellt ofredande. Mannen har nekat till brott.
Det var i början av september som polis larmades till en bostad utanför Alingsås efter misstankar om att en kvinna blivit våldtagen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Facebook kan omvärdera kryptovaluta

Barometern - 15 minuter sedan

Oppositionsparti tappar första svarta ledaren

Barometern - 15 minuter sedan

Arktiska bakterier frossar i värmen

Barometern - 2 timmar sedan

Tesla vänder till vinst

Barometern - 3 timmar sedan

Trudeau fortsätter med egen regering

Barometern - 3 timmar sedan

Förre KFF-ordföranden lämnar vd-jobb

Förre KFF-ordföranden Johan Assarsson lämnar jobbet som vd för Inera. .

Barometern - 3 timmar sedan

Microsoft slog förväntningarna

Barometern - 3 timmar sedan

Selena Gomez släpper ny musik

Barometern - 3 timmar sedan

Jordanska kvinnor fängslas utan rättegång

Ogifta kvinnor riskerar att frihetsberövas på obestämd tid – trots att de inte misstänks för brott. Det manliga förmyndarskapet slår hårt mot kvinnor i Jordanien, enligt en rapport..

Barometern - 3 timmar sedan

Olaglig alkoholförsäljning vid järnvägsbygge

Vid järnvägsbygget i Järfälla har det pågått alkoholförsäljning i en läskautomat sedan januari, rapporterar TV4. Bygget är skattefinansierat på beställning av Trafikverket med en budget på 19 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.