Barometern > Nyheter

Thursday, 17 October, 14:34

Barometern - 09 okt 19 kl. 13:28

Åtalet dröjer mot man som misstänks för 27 mordbränderÅtalet mot mannen som misstänks för 27 mordbränder runt Högsby och Mönsterås dröjer ytterligare. På onsdagen omhäktades 55-åringen. – Utredningen är helt enkelt inte klar, säger åklagare Åsa Adolfsson. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Högsby, Mönsterås, Åsa Adolfsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalet, dröjermot man som misstänks för 27 , mordbränder
Helsingborgs Dagblad - 20 okt 15 kl. 17:56

Mordbränder väcker minnen från 1990-talet

Den våg av mordbränder som riktas mot asylboenden påminner om de attentat som 1990 riktades mot flyktingförläggningar runt om i Sverige.
Då som nu misstänks lokala förövare ligga bakom..

Sydsvenskan - 20 okt 15 kl. 17:56

Mordbränder väcker minnen från 1990-talet

Den våg av mordbränder som riktas mot asylboenden påminner om de attentat som 1990 riktades mot flyktingförläggningar runt om i Sverige.
Då som nu misstänks lokala förövare ligga bakom..

Kristianstadsbladet - 19 okt 18 kl. 13:38

Brott: Åtal om mordbränder dröjer

Åtalet om sommarens anlagda bränder dröjer. En kvinna misstänks ha satt eld vid fem tillfällen och är fortsatt häktad..

Skånskan - 04 dec 15 kl. 20:44

16-åring dömd för två mordbränder

Lund En nu 16-årig pojke har dömts för mordbränderna på Dalbybadet och idrottsplatsen i Södra Sandby den 7 december i fjor då skador för sammanlagt tio miljoner kronor vållades.Även en 18-åring var åtalad för mordbranden i Dalby – som åklagaren bedömde som grov – men han frikändes i den delen.
16-åringen, som tidigare är ostraffad, dömdes för totalt åtta brott, utöver mordbranden bland annat stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, olaga hot och försök till misshandel.

BT - 08 jul 13 kl. 14:54

Fyra åtalas för Sörmlandsbränder

Fyra personer åtalas i dag för flera mordbränder i bland annat Södertälje och Järna. Det handlar bland annat om en stor brand på Nibble gård i Ytterjärna där 70 kor och kvigor brändes inne. "Vad gäller motivet för att anlägga brand varierar det.

Cornucopia - 17 maj 15 kl. 18:46

Fortum Distribution höjer elnätspriserna med 6%

Fortums elnätverksamhet, det lokala monopolet Fortum Distribution, såldes i våras till ett konsortium. Knappt har bläcket torkat på kontraktet förrän nya Fortum Distribution höjer elnätspriserna med cirka 3 - 6%, för andra gången samma år.

Man skriver följande i sitt kundutskick.

Cornucopia - 07 apr 19 kl. 20:03

Regeringen höjer skatten på kylskåp och tvättmaskiner till 550 kronor

Regeringen och de stödjande partierna i JÖK:en höjer i vårbudgetpropositionen skatten på nödvändigheter som kylskåp och tvättmaskiner till 550:- SEK styck. Detta kommer slå stenhårt mot hushåll med en redan pressad ekonomi, men JÖK-partierna menar att detta ska ta fram miljövänligare alternativ. Exakt vilka ersättare till tvättmaskiner, diskmaskiner och kylskåp som avses är oklart, men kanske vill man se enkla jobb med tvätterskor och diskerskor återinföras, samt den gamla hederliga svalen eller svalboxen på norrsidan av huset?

Expressen - 20 sep 13 kl. 08:35

Josefina fick 18 tänder utsparkade av okända

MALMÖ. 19-åriga Josefina Lundstedt misshandlades svårt och slogs medvetslös av okända personer i somras. Trots 20-talet brutna tänder, 3 blödningar i hjärnan, två brott på käken och flera månaders lidande ville bara Folksam betala ut 4500 kronor i ersättning.

Skånskan - 15 aug 18 kl. 01:00

Dammar be­hövs vid bränder

Den­na varma som­mar har flera svåra skogs­bränder härjat Sverige.
Stora in­satser har gjorts av ut­länds­ka spe­cial­plan och av he­li­kop­trar för att luftbomba bränderna och man har hämtat vat­tnet från när­be­lä­gna sjöar och dammar. Utan des­sa möj­lig­heter hade det näs­tan varit omöj­ligt att få hejd på bränderna och mång­falt större värden skulle ha gått till spillo.

Sydsvenskan - 14 mar 15 kl. 05:00

Idha Holmlund: The Manhattan Love Suicide återvänder och sann kärlek uppstår.

Det var mycket som gick utför 2009. Michael Jackson gick bort, "Svenska Hollywoodfruar" började sändas, Chris Brown misshandlade Rihanna och på ett Myspace i början av en lång nedåtspiral annonserade The Manhattan Love Suicides att de lagt ner. Men i alla fall det sista har tagit en lycklig vändning, då de återuppstod för ett och ett halvt år sedan.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Längdåkarna ska sprinta uppför i Åre

Den nya skidtouren mellan Östersund och Trondheim blir ett kraftprov. En av etapperna är en sprint uppför alpina backen i Åre..

Barometern - 15 minuter sedan

Lars Kagg satsar på rekord i skoljoggen: ”Inte omöjligt”

Lars Kaggskolan fortsätter kampen för att sätta nytt svensk rekord i antalet deltagare i en skoljogg. På torsdagsmorgonen samlades hundratals ungdomar för att gå och jogga..

Barometern - 15 minuter sedan

Två nya poliser i området efter nyår

De två nya områdespoliserna i Hultsfred och Vimmerby börjar sin tjänstgöring efter årsskiftet..

Barometern - 15 minuter sedan

Messiah Hallberg turnerar vidare i vår

Barometern - 10 minuter sedan

Här är TV4:s internationella kärleksbönder

Barometern - 1 timme sedan

Stenåldern lär barn om framtiden

Det knackas flintastenar, målas smycken och lagas mat i grop. Under en halvdag fick elever från Trekantens skola prova på att leva stenåldersliv..

Barometern - 1 timme sedan

Norwegian + Jetblue = sant

Barometern - 1 timme sedan

Hon hoppar in som landshövding i Kalmar

Barometern - 1 timme sedan

Succé för Krister Wallman

Revy-och filmprofilen Krister Wallman blev nyligen hyllad när filmen Jag har skjutit en dufva hade premiär i Örkelljunga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.