Expressen > Nyheter

Sunday, 20 October, 16:46

Expressen - 09 okt 19 kl. 12:35

Nu kommer ett nytt krig – det är en seger för ISI dag är en seger för islamismen och IS.Turkiets president Erdogan har nu gjort det han lovade – attackerat det kurdiskt kontrollerade området Rojava i nordöstra Syrien..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IS, Erdogan, Rojava, Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer ett nytt, krigdet är en , seger, för IS
SR - 18 okt 14 kl. 09:00

Risk för nytt krig i Nagorno-Karabach

Det har gått 20 år sedan vapenstilleståndet slöts mellan Azerbajdzjan och Armenien i kriget om den lilla enklaven Nagorno-Karabach. Nu rustar bägge länderna och risken för ett nytt krig är större än någonsin..

SvD - 25 jan 16 kl. 16:30

”EU ska inte starta ett nytt krig mot terrorismen”

Fyra Europaparlamentariker från Alliansen skriver på SvD Debatt att EU-länder bör hjälpa varandra vid terroristattacker. Det är ett självklart ställningstagande. Men i motsats till Alliansens företrädare vill jag inte att EU ska starta ett nytt ”krig mot terrorismen”, skriver Bodil Valero (MP) i en replik..

Västerbottens Folkblad - 10 maj 18 kl. 17:00

Peter Franke: Vill han ha ett nytt krig?

Historien går igen. USA ser ut att vilja starta ett nytt krig byggt på lögner. President Donald Trumps beslut att hoppa av kärnenergiavtalet med Iran riskerar att sätta krutdurken Mellanöstern ännu mer i brand.

Sydsvenskan - 15 dec 11 kl. 06:30

Nej från FN kan utlösa nytt krig

Vann den sittande presidenten Joseph Kabila verkligen valet i Kongo-Kin­shasa? FN och EU har ännu in?
Vann den sittande presidenten Joseph Kabila verkligen valet i Kongo-Kin­shasa?

Nyhetskanalen - 16 nov 12 kl. 06:43

Oron växer för nytt krig i Gaza

Oron växer för ännu ett krig i Gaza. Mycket tyder på att Israel förbereder sig för en markinvasion av Gaza.
Under natten har de israeliska flyganfallen fortsatt efter att militanta palestinier igår kväll för första gången lyckades avfyra två raketer mot Tel Aviv.

DN - 18 jan 16 kl. 06:00

Michael Winiarski: Risken för nytt krig har minskat i Mellanöstern

Det är svårt att överskatta betydelsen av att kärnenergiavtalet mellan Iran och stormakterna nu träder i kraft. Efter flera årtionden av fiendskap mellan den islamiska republiken och västvärlden kommer risken för ytterligare ett krig i Mellanöstern att minska avsevärt..

DN - 15 sep 18 kl. 09:51

Nya gränser kan bana väg för fred - eller nytt krig

Ett par pennstreck på Balkans karta – och så får några tiotusental serber och albaner byta land med varandra. I förlängningen skulle den mångåriga konflikten mellan Serbien och Kosovo kunna förpassas till historien. Det hävdar de båda ländernas presidenter.

DN - 24 feb 19 kl. 21:57

”Indien och Pakistan på randen till nytt krig”

Terrorattentatet i Kashmir med mer än 40 döda är det värsta på flera årtionden. I väntan på en indisk hämndaktion stiger spänningen mellan kärnvapenmakterna Indien och Pakistan för varje dag. – Länderna balanserar ännu en gång på randen till ett krig i Kashmirfrågan, säger Sydasienkännaren Sten Widmalm..

Nyheter 24 - 16 aug 11 kl. 11:55

Bandidosboss fick stryk på strippklubb av HA - nytt MC-krig nära


Bandidosledaren fick stryk av Hells Angels och nu befarar polisen ett nytt gängkrig. KARLSTAD. Det kriminella MC-gängen är på väg mot ett nytt krig i Värmland.

Expressen - 29 mar 11 kl. 05:34

"Det kommer inte bli ett nytt Irak"

NEW YORK. Fredspristagaren hade en del att stå till svars för. Som varför han startat ett nytt krig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Telias ordförande sparkad • Meghan och Harry tar paus från offentliga uppdrag • M-utspelet: Utvisa fler som begår brott

Telias ordförande Marie Ehrling sparkas. Istället föreslås Lars-Johan Jarnheimer ta över posten. Meghan och Harry tar paus från offentliga uppdrag, enligt en källa till CNN.

Expressen - 1 timme sedan

Operationssalar på Sahlgrenska framkallar mystisk sjukdom

Flera i personalen på Sahlgrenska sjukhuset har drabbats bland annat av astma och lunginflammation, efter att ha arbetat i vissa av sjukhusets operationssalar.Trots att flera utredningar har gjorts, har man ännu inte lyckats hitta anledningen bakom fenomenet och nu tvingas salarna stänga ned.– Det finns ingen tydlig orsak i nuläget, säger Göran Matejka, biträdande sjukhusdirektör, till GP.

Expressen - 1 timme sedan

En till sjukhus efter singelolycka

En person fördes på söndagseftermiddagen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på väg 23 utanför Växjö..

Expressen - 1 timme sedan

Mammauppropet håller tyst minut för dödsoffren

Deltagare i Facebookgruppen Mammaupproret samlades på söndagseftermiddagen på Stortorget i Malmö för att manifestera mot våldet.Gruppen startades som en protest efter mordet på småbarnsmamman Karolin Hakim i Malmö..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Harry och Meghan tar jobbpaus

Prins Harry och hertiginnan Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN.Anledningen är att man behöver ”tid med familjen”, uppger en källa för nyhetskanalen..

Expressen - 2 timmar sedan

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna och man hittade döda på färja

En man och en kvinna har hittats döda i olika hytter på Tallinks kryssningsfärja Silja Europa.Det skriver Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

50-tal bilar beskjutna – bilägaren Gun: "Inte klokt"

Någon eller några sköt under natten sönder 50 bilrutor i lilla Klippan. Gun Pettersson, 69, var en av de drabbade.– Det är inte klokt, han man inte något annat att hitta på?

Expressen - 2 timmar sedan

Ungdomar från Kapstaden och Göteborg förenas i kulturprojekt

Den Göteborgsbaserade organisationen ”Min ort” och ett sydafrikanskt integrationsprojekt från Kapstaden möttes i Gothenburg filmstudios lokaler i helgen.Syftet var utbyta erfarenheter om hur kultur kan hjälpa ungdomar i förorten att komma ur utanförskap.– Det var en jättelyckad kväll, berättar Said William Legue, projektledare för ”Min Ort”..

Expressen - 3 timmar sedan

Teorin: Man knivmördades efter bråk på restaurangen

Inne på restaurangen hände någonting som gjorde att de unga männen blev osams.Situationen eskalerade – och på parkeringen utanför högg en av dem ihjäl den andre med kniv.Det är den teori som polis och åklagare arbetar utifrån efter det misstänkta knivmordet i centrala Göteborg under natten mot lördag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.