Skånskan > Nyheter

Tuesday, 11 August, 02:56

Skånskan - 09 okt 19 kl. 13:19

Lurades av BlocketbedragareESLÖV En Eslövsbo har polisanmält att hen blivit lurad efter att ha svarat på en Blocketannons. Eslövsbon ville köpa ett par trådlösa hörlurar av märket Apple och swishade efter kontakt via sms-meddelanden över 500 kronor. Men dagen efter, när köparen ringde upp säljaren för att göra upp om överlämnandet av lurarna, svarade en person som sade sig inte känna till någonting om några hörlurar..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Blocketbedragare, ESLÖV En Eslövsbo, Blocketannons, Apple

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Luradesav , Blocketbedragare
Nerikes Allehanda - 28 mar 17 kl. 11:26

Bilägare lurades på tusentals kronor av Blocketbedragare - örebroare döms för penningtvätt

Genom falska bilförsäljningar på Blocket lurades köpare att betala in pengar till olika bankkonton. Nu har fyra örebroare dömts för penningtvätt, efter att ha tagit emot totalt drygt 140 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 11 kl. 01:34

Fängelse för unga Blocketbedragare

Två gotländska tonåringar döms till tolv respektive tio månaders fängelse för grovt bedrägeri, sedan de lurat till sig cirka 400 000 kronor med hjälp av falska Blocketannonser, skriver Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda. Totalt lurades 109 personer på belopp mellan 2 000 och 5 000 kronor. Gotlands tingsrätt dömer även fyra personer för medhjälp till grovt bedrägeri..

Expressen - 18 mar 15 kl. 20:08

Polisen varnar för Blocketbedragare

En man med norrländsk dialekt lurar köpare att betala in stora summor för gräv- och entreprenadmaskiner – som aldrig levereras. Det varnar polisen för som noterat flera fall där privatpersoner lockats till köp via annonser på Blocket. – Grävaren kostade 72 000, så det betalade jag.

Nerikes Allehanda - 28 mar 17 kl. 11:26

Blocketbedragare i Örebro lurade bilköpare på tusentals kronor- döms för penningtvätt

Genom falska bilförsäljningar på Blocket lurades köpare att betala in pengar till olika bankkonton. Nu har fyra örebroare dömts för penningtvätt, efter att ha tagit emot totalt drygt 140 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 17 kl. 09:00

Liga lurades med lömska annonser på Blocket

Blocketbedragare bluffade om plåtsaxar och små skogsmaskiner..

Västerbottens Folkblad - 28 mar 11 kl. 09:30

Ester, 94, lurades på pengar i hemmet

UMEÅ Ester Bäckström har vid 94 års ålder fått sitt förtroende för medmänskligheten knäckt. Hon lurades på pengar i sitt eget hem.UMEÅ Ester Bäckström har vid 94 års ålder fått sitt förtroende för medmänskligheten knäckt.

Jönköpingsnytt - 08 maj 12 kl. 19:07

Lurades att satsa 100 000 kronor i asiatiskt oljebolag

En Bankerydsbo i 50-årsåldern lurades på ett stort belopp av en telefonförsäljare. Han har nu polisanmält att han lurades att satsa pengar i ett oljebolag i Asien..

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 11 kl. 14:40

Ängelholmspar lurades på miljoner

Den 66-åriga kvinnan hävdade att hon hade ett engelskt arv och ett skadestånd från Nigeria i mångmiljonklassen att vänta. På så vis lurades ett Ängelholmspar låna ut 2,8 miljoner kronor till henne..

Nyhetskanalen - 18 apr 11 kl. 16:59

Lurades köpa vapen av polis

När Dzemail Dazdarevic var 20 år lurades han och en kompis av polisens infiltratör till att köpa ett vapen. Idag, åtta år senare, sitter han återigen i fängelse och menar att det var det riggade vapenbrottet som tvingade in honom i kriminalitet. Nu kräver han 5,4 miljoner i skadestånd av staten..

Sydsvenskan - 17 feb 12 kl. 00:17

Iphonebedragare lurades i fälla

Foto: Scanpix
En Malmöbo lurades köpa en falsk Iphone på Blocket. På torsdagskvällen bestämde han ny träff med säljaren.
En Malmöbo köpte en Iphone 4S via Blocket.

Magazin24 - 18 jun 12 kl. 18:02

Lurades på 2 000 kronor

En man från Kolsva lurades att köpa ett virusprogram som han aldrig fick. Torsdagen den 14 juni blev en kolsvabo uppringd av en engelsktalande man som talade med indisk brytning. Mannen utgav sig för att komma från Microsoft och han ville att mannen skulle köpa ett virusprogram till sin dator av honom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.