Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 18 October, 20:56

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 13:12

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfällsEn dag i mars gick två kvinnor i Karlsborg ut på en promenad efter jobbet för att prata. Samtalet var så intensivt att de inte lade märke till en stor förbudsskylt när det gick genom ett valv i Karlsborgs fästning. Skylten varnade för att de var på väg.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Karlsborgs, Karlsborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gick, felinne i , Karlsborgs, fästning, bötfälls
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 13:12

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

En dag i mars gick två kvinnor i Karlsborg ut på en promenad efter jobbet för att prata. Samtalet var så intensivt att de inte lade märke till en stor förbudsskylt när det gick genom ett valv i Karlsborgs fästning. Skylten varnade för att de var på väg.

Expressen - 09 okt 19 kl. 14:57

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

En dag i mars gick två kvinnor i Karlsborg ut på en promenad efter jobbet för att prata.Samtalet var så intensivt att de inte lade märke till en stor förbudsskylt när det gick genom ett valv i Karlsborgs fästning..

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 13:14

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

En dag i mars gick två kvinnor i Karlsborg ut på en promenad efter jobbet för att prata. Samtalet var så intensivt att de inte lade märke till en stor förbudsskylt när det gick genom ett valv i Karlsborgs fästning. Skylten varnade för att de var på väg in på ett skyddsobjekt och att det därför var tillträde förbjudet..

UNT - 09 okt 19 kl. 13:12

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

En dag i mars gick två kvinnor i Karlsborg ut på en promenad efter jobbet för att prata..

SmålandsPosten - 09 okt 19 kl. 13:12

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 13:12

Gick fel inne i Karlsborgs fästning – bötfälls

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Candlemass spelar två första albumen på scen

Hårdrocksbandet Candlemass kommer att spela sina två första album i sin helhet på Södra Teatern i Stockholm i april. Bandet bildades i Mölndal utanför Göteborg 1984 och har givit ut tolv studioalbum. De kommer att framföra "Epicus doomicus metallicus",.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Turkiets offensiv i Syrien – detta har hänt

Först beslutade USA att dra tillbaka sina styrkor från nordöstra Syrien. Sedan inledde Turkiet sin offensiv. Hundratusentals människor har tvingats på flykt och ett tillfälligt eldupphör har kollapsat.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

E45 avstängd efter svår olycka

E45 över Stallbackabron i Trollhättan fick stängas av i flera timmar på fredagseftermiddagen, sedan en personbil frontalkrockat med en lastbil. Personbilens förare blev fastklämd i fordonet. Det är inte känt hur svåra skador han fått.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sara Ahmed drog fullt hus när hon gästföreläste på Orkanen i Malmö

Sara Ahmed drog fullt hus när hon gästföreläste på Orkanen i Malmö..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

HD tar upp fentanylmål

Högsta domstolen beviljar prövningstillstånd i det så kallade fentanylmålet, där två bröder dömdes till vållande till annans död efter att ha sålt farliga preparat över internet. Åtta personer dog efter att ha använt fentanyl som de köpt av de båda bröd.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ronny Danielsson får Region Skånes kulturpris

"Jag nästan dånade som kvinnliga skådespelare gjorde på teatern i gamla tider.".

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Man knivhuggen i Spånga

En man har blivit knivhuggen i Spånga i nordvästra Stockholm, skriver Aftonbladet. – En person ska ha stickskador. När vi kommer till platsen kan vi konstatera att det är en skadad person och det finns en uppgift om att en gärningsperson lämnat platsen,.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tre omgångar kvar – så är läget i guldstriden

Hamnar SM-guldet i Malmö eller i Stockholm? Och i det senare fallet, i så fall i vilken del av huvudstaden? Fyra herrallsvenska fotbollslag är kvar i jakten om Lennart Johanssons pokal – och flera av mästaraspiranterna kommer att ta poäng av varandra i.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Par i 70-årsåldern döms för häleri

De borde, enligt tingsrätten, ha insett att cykeln var stulen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Oljeutsläpp söder om Skåne – kan nå land

Ett oljeutsläpp har upptäckts i havet sydost om Ystad. Två av Kustbevakningens fartyg är på väg och väntas nå fram sent under eftermiddagen, men det finns risk för att olja kommer in till land, skriver Kustbevakningen på sin hemsida. Oljan upptäcktes av.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.