Skånskan > Nyheter

Sunday, 20 October, 15:42

Skånskan - 09 okt 19 kl. 13:00

Sprutade skum i brevlådan



HÖRBY En fastighetsägare i Slagtofta har fått sin brevlåda förstörd. Någon har sprutat fullt med skum i och omkring brevlådan. Händelsen inträffade den 7 oktober och är polisanmäld och rubriceras som skadegörelse.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Slagtofta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprutade, skumi , brevlådan
Sydsvenskan - 21 jul 13 kl. 06:30

Sommar i brevlådan

Hur vet man att det är sommar? SMHI meddelar att det är när temperaturen inte understiger tio grader någon gång under några dygn.Nu kan det ju vara lite knepigt att hålla koll på det, om man inte tycker att det är fantastiskt att sitta uppe ett antal dygn i sträck och stirra på en utetermometer.

Magazin24 - 19 nov 12 kl. 20:52

Hittade öppnad post i brevlådan

I torsdags gick en person som bor på landet norr om Arboga ut till brevlådan för att hämta familjens post. Personen upptäckte då att någon hade öppnat alla brev som låg i brevlådan och sedan lagt tillbaka dem. Det är okänt om något brev även saknades från brevlådan.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 09:35

Fick ansjovis i brevlådan

SVEDALA Ägg kastade på bilen och ansjovis i brevlådan.
Vid flera tillfällen har en person boende i centrala Svedala utsatts för skadegörelse på sin bil och fastighet. Senaste fyra gångerna inträffade den 17 april samt 3, 19 och 24 maj.

BT - 05 dec 14 kl. 21:05

Julkort i brevlådan populärast

Den digitala boomen till trots - julkort i brevlådan är fortfarande det som svenskarna föredrar. Sju av tio kommer att skicka sina julhälsningar med posten i år, visar en Sifo-undersökning.Under fjolårets jul skickades omkring 27 miljoner fysiska julhälsningar.

Dagensanalys.se - 11 mar 19 kl. 22:35

Digitala brevlådan Kivra når 3 miljoner användare

Nästan 300 000 svenskar har skaffat den digitala brevlådan Kivra hittills i år, vilket innebär att tjänsten nu når 3 miljoner användare. Under de senaste två åren har Kivra växt med ca 1 miljon användare per år. Bara i år har 300 000 svenskar anslutit sig till tjänsten.

IDG - 11 feb 13 kl. 12:54

Så vill de göra brevlådan digital

Den digitala brevlådan gör sitt intåg på den svenska marknaden. En av aktörerna som tillhandahåller en digital brevlåda, Kivra, lanserade nyligen sin Iphone-app..

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 13 kl. 14:12

Hittade djurdelar i brevlådan

Vid två tillfällen i mars hittade Båstadkvinnan djurdelar i sin brevlåda och gjorde till sist en polisanmälan. Första händelsen inträffade i början av månaden när kvinnan, som är i 30-årsåldern, ska ha funnit en laxstjärt i brevlådan. Två veckor senare gjorde hon ytterligare en otrevlig upptäckt, då någon ska ha lagt dit ett djurhjärta, troligtvis från en gris..

Dalarnas tidningar - 07 dec 16 kl. 13:25

Han saknar brevlådan där man kan posta från bilen

En brevlåda där man kan lägga på brev direkt när man passerar med bil är en viktig om man har svårt att gå enligt Christer Johnson. Men den enda brevlådan som fungerar så i Säter är borta..

DalaDemokraten - 07 dec 16 kl. 13:25

Han saknar brevlådan där man kan posta från bilen

En brevlåda där man kan lägga på brev direkt när man passerar med bil är en viktig om man har svårt att gå enligt Christer Johnson. Men den enda brevlådan som fungerar så i Säter är borta..

GöteborgsPosten - 29 apr 18 kl. 20:17

Mitt i deklarationstider - Skatteverket har förseglat brevlådan

De som hade tänkt lämna in deklarationen i brevlådan vid Skatteverkets kontor i Göteborg fick ändra sina planer. Myndigheten har nämligen plomberat sina brevlådor. Flera upprörda människor samlades utanför med sina deklarationer under söndagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Rosengård jagar guldet

I dagens match kan Rosengård säkra SM-guldet mot Vittsjö. FC Rosengård spelar på hemmaplan mot Vittsjö och det räcker med oavgjort för att laget ska säkra guldet..

Skånskan - 15 minuter sedan

Öppen atelje inledde Konstveckan

ESLÖV Eslövs konstvecka inleddes i helgen med bland annat öppet hus i konstnären Annika Zetterströms ateljé i villa Sturehill på Sturegatan.
– Jag berättar hur jag jobbar och svarar på frågor, säger Annika Zetterström när Skånskan gör ett nedslag under lördagen.Annika Zetterström jobbar med många tekniker och har för närvarande ett hektiskt schema.

Skånskan - 15 minuter sedan

Slipper vite efter felaktig delgivning

eslöv En privat fastighetsägare i Eslövs kommun slipper betala vite sedan kommunen inte delgett honom ett beslut på rätt sätt.Redan 2016 fick mannen myndigheterna efter sig på grund av att han släppt ut orenat avloppsvatten från sitt hus. Sedan dess har turerna varit många.

Skånskan - 1 timme sedan

Sökandet efter försvunna oljan trappas ner

Skåne Kustbevakningens strandnära spaningar under söndagsmorgonen med mindre båtar och flyg har inte funnit olja. Kustbevakningen återgår nu till ordinarie beredskap men med förhöjt fokus på miljöövervakning i området med framförallt flyg.Du som observerar olja
Olja på land, ring 113 13.

Skånskan - 2 timmar sedan

Marknadsdagarna lockade många

skurup Höstmarknad i Skurups Folkets park under lördag och söndag är väl för många ett givet helgmål.
Med ett antal knallar, karuseller, gottis, politik och mycket mer, är marknaden en given publikdragare.Lördags förmiddag, och höstmarknadens startskott har nyligen gått.

Skånskan - 10 timmar sedan

Arbete för mångfald och rättvisa behövs

Få saker kan få mig så lättrörd och beundrande som när människor lägger ner ett stort arbete, ofta oavlönat, på något som de tror på.
Jag hade förmånen att få vara med på Diversity Index Award häromdagen, en gala för att uppmärksamma enskilda, företag och organisationer som arbetar för mänskliga rättigheter och för att motverka orättvis behandling. Prisutdelningen utgick från diskrimineringslagens sju områden: kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning samt ålder.

Skånskan - 10 timmar sedan

God arbetsmiljö lönar sig

När vi denna vecka uppmärksammar den Europeiska arbetsmiljöveckan blir jag påmind om alla de gånger jag träffat arbetsgivare som ser arbetsmiljöarbetet som något besvärligt och kostsamt. Vid varje tillfälle har jag berättat för dem att det egentligen inte är så svårt och faktiskt är något som bidrar till företagets produktivitet och ger klirr i kassan.
Så sent som i förra veckan åt jag lunch med en småföretagare i Malmö och då började vi prata om arbetsmiljö som han tyckte var ett svårt område att ta sig an på ett bra sätt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Inloggning till webb och e-tidning avstängd

Inloggningen till Skånska Dagbladets e-tidning och webbsajt är tillfälligt avstängd på grund av en teknisk uppdatering. Senast klockan 11.20 räknar vi med att inloggningen åter kommer att fungera.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hoppas att fler vill erbjuda prao

höör Det har blåst motvind när det gäller synen på praoplatser de senaste åren. Nu är dock praon obligatorisk och i Höörs kommun gör man en nysatsning genom att gå med i det regionala projektet samverka.nu.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nya bilbränder i Lund

Lund Flera bilar sattes i brand under tidig söndagsmorgonen vid Iliongränden. Tre bilar har på okänt sätt börjat brinna i en garagelänga.Polisen larmades 04.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.