SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 18 October, 01:38

SmålandsPosten - 09 okt 19 kl. 12:21

Blekinge: Stort intresse när gammalt fängelse ska säljasIntresset inför onsdagens visning av det gamla fängelset Vita Briggen i Karlskrona är stort. Samtidigt sker stora förändringar i närområdet så utsikterna för att få liv i fängelset har sällan varit bättre. Det menar Hans Juhlin, samhällsbyggnadschef och stadsarkitekt i Karlskrona..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Vita Briggen, Karlskrona, Hans Juhlin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blekinge, Stort, intressenär , gammalt, fängelseska , säljas
Blekinge Läns tidning - 30 sep 19 kl. 14:56

Blekinge: Stort intresse för unik ö-villa

Det finns bara en dryg handfull fastigheter på ön mellan Långö och Gräsvik. Nu är en av dem till salu – och röner extra stort intresse på Hemnets Klicktoppen..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 19 kl. 20:01

Stort intresse för nya vinfestivalen

Visst finns det ett stort intresse för vin i Blekinge. Karlskrona vinfestival har fått utöka med ett tredje pass för att få plats med alla besökare..

Blekinge Läns tidning - 20 apr 17 kl. 17:33

Stort intresse för små rätter

Få restaurangöppningar har föregåtts av så stort intresse. Nu är det nära. BLT tog en smygtitt på Pinchos inför fredagens stora premiär..

Blekinge Läns tidning - 10 sep 17 kl. 13:32

Stort intresse för gamla prylar

Det finns ett stort intresse för gamla prylar. Det visade sig under lördagen när Veteran- och Vintagemarknaden arrangerades i Hoby Ekbacke för elfte gången..

Blekinge Läns tidning - 23 sep 17 kl. 14:54

Stort intresse för nyskördat och närodlat

Det finns ett stort intresse för viltkött, frukt och grönsaker. Det märktes när det var skörde- och växtmarknad i Bräkne-Hoby för andra året i rad. – Det var egentligen tänkt att bli en engångsgrej, säger Eva Holmberg, vice ordförande i trädgårdsföreningen..

Blekinge Läns tidning - 16 okt 18 kl. 20:00

Stort intresse för cykelenkäten

Det finns ett stort intresse för cykelenkäten som Olofströms kommun började dela ut i samband med Skördedagen i september. - Hittills har ett femtiotal lämnat in sina svar på olika sätt, säger miljösamordnare Eva Johansson..

Blekinge Läns tidning - 15 apr 19 kl. 04:30

Stort intresse för husen

Det är ett stort intresse för de nya marklägenheterna. Götenehus bygger dem. De första husen byggs i Mörbylånga kommun på Öland.

Barometern - 09 okt 19 kl. 07:10

Blekinge: Stort intresse när fängelse säljs

Intresset inför onsdagens visning av det gamla fängelset Vita Briggen är stort. Samtidigt sker stora förändringar i närområdet så utsikterna för att få liv i fängelset har sällan varit bättre. Det menar Hans Juhlin, samhällsbyggnadschef och stadsarkitekt i Karlskrona..

YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Blekinge Läns tidning - 15 dec 16 kl. 13:16

Stort intresse för nya marklägenheter

Intresset för marklägenheterna i Fruktgården är stort. Runt 100 personer har anmält sitt intresse trots att första spadtaget inte tas förrän i januari..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Fransk polis avstyrde terrordåd

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Färre än 100 kvar av uråldrig fisk

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Trumps energiminister avgår

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Paul Dano klar som Batman-skurk

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rönnberg: ”Spelare måste förvänta sig att bi tacklade”

Både Frölundas Roger Rönnberg och Växjö Lakers Sam Hallam var kritiska, eller snarare frågande, till domarnivån under målfesten mellan deras lag..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Misstänkt hackerattack mot norska tidningar

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Magnusson: Det borde inte varit så här deppigt, Lakers

5–6-förlusten mot Frölunda innebär att Lakers förlorat nio av elva SHL-matcher i höst. Att läget är utsatt ser alla. Varför det går dåligt har nästan lika många åsikter om.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Gina Dirawi romandebuterar

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ilija Dobric: ”Jag är stolt över killarna”

Vilken rysare och vilken fest det blev på Myresjöhus Arena när Räppe GoIF vann Toyota Cup-finalen mot Husqvarna FF med 3–2 efter förlängning..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Pettersson nedstämd trots poängexplosion

Emil Pettersson fick äntligen fart på poängproduktionen. Men trots att hans Växjö Lakers sköt hela fem mål borta mot Frölunda föll laget igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.