Barometern > Nyheter

Friday, 18 October, 03:31

Barometern - 09 okt 19 kl. 11:58

Äldre nöjda med bemötandeAndelen äldre som är nöjda med äldreomsorgen i kommunen är högre än i såväl länet som riket..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, nöjdamed , bemötande
Jmini.se - 11 nov 15 kl. 15:17

Äldre nöjda med personalens bemötande

98 % av de äldre i Jönköpings kommun som har hemtjänst är nöjda med personalens bemötande, för de som bor på äldreboende ligger siffran på 95 %. Överlag ger de äldre kommunen höga betyg i årets brukarundersökning. För att kartlägga de äldres upp.....

Skånskan - 17 okt 18 kl. 17:48

Äldre nöjda med hemtjänsten

TOMELILLA
De flesta äldre är nöjda med hemtjänsten för ordinärt boende och särskilt boende i Tomelilla kommun.
Det visar socialstyrelsens årliga undersökning. Socialstyrelsen undersöker årligen vad personer som fyllt 65 år och som har hemtjänst i ordinärt boende eller på särskilt boende tycker om sin äldreomsorg.

Nya Wermlands Tidningen - 20 dec 13 kl. 06:00

Äldre nöjda med omsorgen

Kristinehamns äldre är nöjda med den omsorg de får. Hela 98 procent svarar att de får ett bra bemötande från hemtjänstpersonalen och personalen på äldreboendena är inte långt efter med 94 procent. När det gäller trygghetskänslan är rollerna de ombytta..

SmålandsPosten - 23 jan 14 kl. 10:43

Olämpligt bemötande och bristande respekt

Olämpligt bemötande och bristande respekt gentemot vårdtagare och arbetskamrater har resulterat i två Lex Sara-anmälningar i Uppvidinge. Det hela uppdagades i samband med att en konsult anlitades när ett förbättringsarbete skulle genomföras på ett äldreboende. Konsultens uppdrag bestod bland annat i att göra intervjuer med alla medarbetare på arbetsplatsen.

Västerbottens Folkblad - 27 okt 16 kl. 13:28

Äldre nöjda med hemtjänsten

Nästa alla brukare, 99 procent, tycker att de får ett bra bemötande av hemtjänstpersonalen. 94 procent känner förtroende för personalen och lika många är sammantaget nöjda med kommunens hemtjänst. Däremot får måltiderna på särskilda boenden ett lågt betyg.

Corren - 20 aug 13 kl. 13:31

Bäst bemötande i länet får de äldre i Ödeshög

Ett bra bemötande inom hemtjänsten är grunden på vilken verksamheten vilar, menar Ödeshögs kommun. Ödeshög är den kommun i Östergötland där brukarna är mest nöjd med bemötandet, det visar Socialstyrelsens enkät Äldreguiden..

Västerbottens Folkblad - 20 sep 18 kl. 07:00

”Ge äldre ett mänskligt bemötande”

Dåligt bemötande inom äldreomsorgen i Lycksele. En person som varit bosatt i Lycksele i 72 år och som på sin ålders höst sökt plats på äldreboende och blivit lovad plats (eget önskemål Skytten)blir kontaktad av kommunens representanter och erbjuden plats i Örträsk! Om personen i fråga ej accepterar detta så hamnar han sist i kön!

Jmini.se - 30 okt 15 kl. 07:06

De äldre är nöjda med personalens bemötande

För att kartlägga de äldres uppfattning om sin vård och omsorg genomför Social-styrelsen varje år brukarundersökningen ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?”. Resultaten används för jämförelser mellan kommuner och verksamheter och som underlag f.....

VBL - 28 nov 12 kl. 10:14

Minoritetsseniorer rädda fördåligt bemötande

Äldre som hör till en könslig eller sexuell minoritet är rädda för att bli osakligt bemötta i social- och hälsovården. I människorättsorganisationen Setas enkät svarade många att de på grund av rädsla inte använt sig av tjänster..

YA - 04 okt 19 kl. 21:00

Bra bemötande - men ensamhet ett problem bland de äldre

Socialstyrelsens undersökning om vad äldre tycker om sin omsorg ger ett gott betyg till Tomelillas personal. Dock upplever många ensamhet och tycker att det är jobbigt med förändringar i personalrutinerna..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Amnesty: Krigsbrott i Syrien

Barometern - 30 minuter sedan

Elcykel ersätter helikopter på jobbet

Barometern - 1 timme sedan

Jessica Meir tar steget ut i rymden

Barometern - 2 timmar sedan

Fransk polis avstyrde terrordåd

Barometern - 2 timmar sedan

Färre än 100 kvar av uråldrig fisk

Barometern - 2 timmar sedan

Trumps energiminister avgår

Barometern - 3 timmar sedan

Paul Dano klar som Batman-skurk

Barometern - 4 timmar sedan

Gina Dirawi romandebuterarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.