Barometern > Nyheter

Tuesday, 22 October, 05:15

Barometern - 09 okt 19 kl. 11:27

Brott: Dagsböter för narkotikabrottEn man i 40-årsåldern döms för ringa narkotikabrott och rattfylleri efter att ha ertappats med att narkotikapåverkad ha kört moped på en mindre ort i kommunen..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Dagsböterför , narkotikabrott
Magazin24 - 01 nov 12 kl. 07:16

Dagsböter för köpingskille

Nyligen dömde Västmanlands tingsrätt en man från Köping till dagsböter för rattfylleri och narkotikabrott. I slutet av 2011 begick en köpingsbo i 35-årsåldern flera brott. I oktober anträffades han på Västra Långgatan i Köping med 0,77 gram metamfetamin på sig och i december stoppades han på Bergslagsvägen när han körde bil med metamfetamin i blodet.

Nyan - 15 jan 16 kl. 08:00

Dagsböter för flera olika brott

En 34-årig man har tagit och använt en annan mans bankkort, slitit loss datakablarna till taxfreebutiken på en färja och lurat till sig narkotika. Han döms till 70 dagsböter på sammanlagt 420 euro för betalningsmedelsbedrägeri, skadegörelse och narkotikabrott skall dessutom betala 822 euro till rederiet i ersättning för kablarna. Straffet har skärpts eftersom mannen varit dömd tidigare.

Vimmerby Tidning - 01 feb 18 kl. 15:41

25-åring får dagsböter

En man i 25-årsåldern, bosatt i Vimmerby kommun, har dömts till dagsböter för ringa narkotikabrott, våldsamt motstånd och olovlig körning. I samband med en rutinkontroll i juni förra året noterade en polispatrull en misstänkt bil, som man följde efter till Västerviks sjukhus. Väl där förnekade 25-åringen att han kört bilen och han var inte särskilt medgörlig.

Magazin24 - 26 sep 12 kl. 13:02

Dagsböter för flera brott

En arbogabo dömdes på onsdagen för bland annat olovlig körning och narkotikabrott. De brott som mannen begick inträffade i mars i år. Den 14 mars ska mannen, som är i 30-årsåldern, ha kört bil på Herrgårdsgatan i Arboga trots att han fått sitt körkort indraget.

BT - 16 jan 13 kl. 14:54

Dagsböter för narkotikabrott

En Markbo i 20-årsåldern döms av Borås tingsrätt till 40 dagsböter á 50 kronor. Mannen har gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott, efter att ha använt cannabis samt burit med sig narkotikaklassade preparat. Mannen stod även åtalad för olovlig körning, efter att ha kört en trimmad moped utan att ha haft det körkort som krävs.

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 18 kl. 10:35

Dagsböter för narkotikabrott och vapenbrott

En man i 20-årsåldern dömdes vid Örebro tingsrätt till dagsböter på 3 000 kronor för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen..

Sydöstran - 17 timmar sedan

Dömd till dagsböter för narkotikabrott

En 31-årig man döms att betala 1 500 kronor i dagsböter för ringa narkotikabrott. Han har erkänt brott..

Magazin24 - 30 nov 12 kl. 11:01

Dagsböter för flera narkotikabrott

På måndagen dömdes en man i 25-årsåldern från Surahammar till dagsböter för flera fall av narkotikabrott. I februari i år tog polisen hand om mannen efter att han brukat cannabis. I juni var det dags igen.

Magazin24 - 31 jan 13 kl. 08:35

Dagsböter för narkotikabrott

En ung kvinna i Arboga får dagsböter efter att ha begått ett narkotikabrott. En kvinna i 20-årsåldern anträffades i april förra året med sex tabletter Tramadol, som är narkotika. Kvinnan själv uppger att hon hittat tabletterna och att hon inte visste vad de innehöll.

Nyan - 29 maj 18 kl. 10:00

Dagsböter för narkotikabrott

Ålands tingsrätt har dömt en man till dagsböter för narkotikabrott och snatteri. Mannen hade fört med sig cannabis och narkotikaklassade läkemedel från Sverige till Åland i januari 2017. Han hade även brukat narkotikan.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Kalmar: Inbrott hos tryckeri i natt

Ett tryckeri i norra Kalmar utsattes för ett inbrott under natten till tisdagen..

Barometern - 4 timmar sedan

Jessica Meir siktar mot månen

Barometern - 6 timmar sedan

Ljungberg varnad när Arsenal föll

Barometern - 6 timmar sedan

Domare Karlsson om straffmissen: "Det blev fel"

Djurgården stormar fram mot SM-guldet. Men den stora "snackisen" efter segern på Ullevi var straffen för IFK Göteborg domaren Kristoffer Karlsson missade..

Barometern - 7 timmar sedan

Hårda vindar väntas i norra Sverige

Hårda vindbyar i norr och stormstyrkor högst upp på fjälltopparna väntas komma in under tisdagseftermiddagen..

Barometern - 7 timmar sedan

Einár och K27 släpper ny låt ihopOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.