GT > Nyheter

Wednesday, 23 October, 13:26

GT - 09 okt 19 kl. 11:37

Roland Janson visste att han snart skulle döRoland Janson visste att han snart skulle dö, men höll ändå humöret uppe.På hospicet där han tillbringade sin sista tid i livet pratade han varje dag i telefon med nära vännen Weiron Holmberg.– Vi fick veta att det inte fanns någon återvändo, säger Weiron Holmberg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Janson, Weiron Holmberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roland, Janson, vissteatt han snart skulle ,
Skånskan - 08 okt 19 kl. 15:18

Roland Janson död

Dödsfall Skådespelaren Roland Janson är död. Han är känd bland som Gösta i filmen "Sällskapsresan".Roland Janson avled på tisdagsmorgonen efter en tids sjukdom.

SVT - 08 okt 19 kl. 14:07

Skådespelaren Roland Janson är död

Skådespelaren Roland Janson har dött, skriver Göteborgs-Posten. Han blev 80 år gammal..

DN - 08 okt 19 kl. 14:11

Skådespelaren Roland Janson är död

Roland Janson avled på tisdagsmorgonen efter en tids sjukdom, uppger Göteborgs-Posten..

Sydsvenskan - 08 okt 19 kl. 14:23

Roland Janson har gått bort

Skådespelaren Roland Janson har gått bort, skriver Göteborgs-posten. Göteborgaren blev folkkär i filmer som "Sällskapsresan", där han spelade Gösta, och för sin insats i "Jönssonligan på Mallorca". Han syns också i bland annat filmen "Lyftet" och i tv-s.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 19 kl. 14:23

Roland Janson har avlidit

Skådespelaren Roland Janson har gått bort, skriver Göteborgs-posten. Göteborgaren blev folkkär i filmer som "Sällskapsresan", där han spelade Gösta, och för sin insats i "Jönssonligan på Mallorca". Han syns också i bland annat filmen "Lyftet" och i tv-s.

UNT - 08 okt 19 kl. 14:23

Roland Janson har gått bort

Skådespelaren Roland Janson har gått bort, skriver Göteborgs-posten..

UNT - 08 okt 19 kl. 14:58

Skådespelaren Roland Janson är död

Skådespelaren Roland Janson, mest känd som Gösta i "Sällskapsresan", har gått bort, skriver Göteborgs-Posten..

SR - 08 okt 19 kl. 16:08

Skådespelaren Roland Janson har avlidit

Skådespelaren Roland Janson har gått bort, skriver Göteborgs-posten..

Blekinge Läns tidning - 08 okt 19 kl. 16:38

Skådespelaren Roland Janson är död

Skådespelaren Roland Janson, mest känd som Gösta i "Sällskapsresan", har gått bort, skriver Göteborgs-Posten. Han dog på tisdagsmorgonen efter en tids sjukdom..

Barometern - 08 okt 19 kl. 20:32

Skådespelaren Roland Janson är död

Skådespelaren och dramatikern Roland Janson, mest känd som Gösta i Sällskapsresan, har gått bort. Han skrev bland annat manus för Åforsteatern i Emmaboda kommun..

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Frölunda förändrar i laget – supertalangen är utanför

GÖTEBORG. Frölundas supertalang Lucas Raymond, 17, har fått allt mindre speltid med A-laget den senaste tiden. I kväll kommer han i stället att spela med juniorlaget i Linköping.

GT - 30 minuter sedan

Förre Premier League- spelaren kan ta över Öis

GÖTEBORG. Han var på plats på Gamla Ullevi i går.Nu kan den förre Premier League-spelaren Martin Pringle, 48, ta över Öis.

GT - 1 timme sedan

Rättegången mot Elin Ersson har tagits om

Tingsrättsförhandlingen mot aktivisten Elin Ersson, 22, äger rum för andra gången på onsdagen. Hon dömdes efter den första men en nämndeman ansågs jävig och rättegången behöver tas om – mest i form av inspelat material. – Elin kommer att vara på plats.

GT - 2 timmar sedan

Ny direktlinje från Landvetter till Tyskland

I slutet på mars nästa år kan man börja flyga direkt från Landvetter flygplats till Hamburg i Tyskland.Det är det Eurowings som expanderar med den nya flyglinjen som ska gå sex gånger i veckan, skriver Swedavia i ett pressmeddelande. Bolaget flyger i dagsläget till Düsseldorf från Göteborg.

GT - 2 timmar sedan

Premier Leauge-flytten stoppas av regelverket

GÖTEBORG. Wolverhampton följer IFK Göteborgs jättetalang Alhassan Yusuf, 19, noggrant. Men en flytt dit efter säsongen och spel i Premier League i vinter är inte möjligt.

GT - 4 timmar sedan

Man mördade exfru vid sopstation – vill bli fri

Mannen är dömd till livstids fängelse för mordet på sin exfru – ett dåd som Göteborgs tingsrätt beskrev som ”besinningslöst”.Nu vill han frias helt då han hävdar att hans avsikt inte var att döda kvinnan, skriver GP..

GT - 5 timmar sedan

Man togs på bar gärning – gjorde inbrott i stadshus

Under natten mot onsdagen gick inbrottslarmet i Stadshuset i Kungsbacka. Väktare och polis larmades till platsen.– Polisen genomför ett sök och hittar en man i byggnaden som bär på stöldgods, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

GT - 7 timmar sedan

Ny skottlossning i Skövde

Skövde har drabbats av ännu en skottlossning.Under natten kom telefonsamtal till polisen om skott – och händelsen rubriceras nu som försök till mord, skriver Skövde Nyheter..

GT - 7 timmar sedan

Brotten mot företagen hotar Göteborgs utveckling

När vi frågade företagen i Göteborg om förslag för förbättring av det lokala företagsklimatet var den viktigaste frågan att öka tryggheten. Vem vill jobba i en butik där snatterier, rån och hot hör till vardagen, skriver Rudolf Antoni, regionchef vid Svenskt Näringsliv Västra Götaland..

GT - 16 timmar sedan

Alexander Bernhardsson skadad efter otäck smäll

GÖTEBORG. Två och en halv minut. Sedan var det färdigspelat för Öistalangen Alexander Bernhardsson, 21.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.