YA > Nyheter

Wednesday, 23 October, 07:57

YA - 09 okt 19 kl. 11:38

Populär sommarkrog till salu – prislappen: 3,65 miljonerEva på torget i Kivik är till salu. Fastighet, namn och allt. Prislappen ligger på 3,65 miljoner kronor. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kivik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populär, sommarkrogtill , salu, prislappen, 3,65miljoner
Sydsvenskan - 29 jul 15 kl. 10:54

"Breaking bad"-hus till salu

Hängivna fans till serien "Breaking bad" har nu möjligheten att bo som en av rollfigurerna.The Hollywood Reporter skriver att det hus som Jesse Pinkman (Aaron Paul) har som bostad i det hyllade dramat är till salu.Prislappen på tvåvåningshuset, som ligger i Albuquerque, New Mexico, ligger på drygt 14 miljoner kronor.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 10:54

"Breaking bad"-hus till salu

Hängivna fans till serien "Breaking bad" har nu möjligheten att bo som en av rollfigurerna.The Hollywood Reporter skriver att det hus som Jesse Pinkman (Aaron Paul) har som bostad i det hyllade dramat är till salu.Prislappen på tvåvåningshuset, som ligger i Albuquerque, New Mexico, ligger på drygt 14 miljoner kronor.

Blekinge Läns tidning - 24 nov 17 kl. 20:33

Populärt kafé till salu

Ett av Sölvesborgs äldsta kaféer är till salu. Prislappen ligger på 2,1 miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 09:00

Hässleholm har blivit en populär bostadsort

Foto: Bosse Nilsson
En villa i Hässleholm annonseras ut för 8,2 miljoner kronor. Bostadsmarknaden är i ständig förändring och just nu är det uppåt för fastighetsmäklarna i Hässleholm. I början av året var det bara i Simrishamn som priserna på villor steg mer än i Hässleholm.

Barometern - 06 jan 19 kl. 23:07

Populärt sommarställe till salu: ”Mäktar inte med”

En av Oskarshamns mest populära sommarställen, Seglarhyllan, är nu till salu. .

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 13 kl. 06:00

Många matställen till salu

Claes Nyberg
En rad verksamheter som sysslar med livsmedel i Trelleborg ligger just nu ute till försäljning. Bland dem hittar man välkända namn som Stek och grillgott, HBI samt Algatans konfektyr.
-Jag har också lagt märke till att det är många verksamheter inom den branschen som är till försäljning.

YLE - 26 aug 16 kl. 04:01

Tobakslagen följs inte - förbjudna klickcigaretter fortfarande till salu

Måndagen den 15 augusti trädde den nya tobakslagen i kraft. Lagen förbjöd bland annat smaksatta cigaretter med omedelbar verkan, men trots det går de fortfarande att köpa i de flesta affärerna. En av de stora förändringarna den nya tobakslagen förde med sig var förbudet mot smaksatta tobaksprodukter (cigaretter, rulltobak och e-cigaretter).

YLE - 29 feb 16 kl. 04:30

Billigare värkmediciner allt populärare - Ibumax nu etta, hävdar tillverkare

Många konsumenter köper av gammal vana den dyraste värkmedicinen trots att det finns billigare generiska läkemedel som är så gott som identiska. De billigare alternativen har ändå blivit populärare under senare år och står nu för knappt hälften av den receptfria försäljningen. Vad konsumenterna prioriterar när de köper värkmedicin varierar.

UNT - 03 mar 14 kl. 21:33

Östa camping till salu

Östa camping är till salu. Nuvarande ägarna, makarna Elvy och Jan-Erik Jansson från Tärnsjö, avyttrar den populära anläggningen av hälsoskäl..

Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 18:37

Wagners kända brudkör till salu

Originalnotarket med Richard Wagners berömda brudmarsch "Brudkör ur Lohengrin" säljs på internet. Den som vill överraska med tidernas bröllopspresent bör ha cirka 30 miljoner kronor på fickan, skriver The Guardian.Stycket skrevs av den tyske kompositören till den romantiska operan "Lohengrin" som sattes upp för första gången 1850.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Kraftigt vinstfall för SSAB

YA - 30 minuter sedan

Flera beslag av kokain i Piteå

YA - 45 minuter sedan

Extremistiska tecken i hela Blekinge län

Heilande skolelever, islamistiska åsiktspoliser, spridning av propaganda och rekrytering till extremistiska rörelser. Tecken på politisk och religiös extremism finns i hela Blekinge län, enligt en ny kartläggning..

YA - 1 timme sedan

Ökad vinst för SEB

YA - 1 timme sedan

Fjärde raka för Washington

John Carlsons fina oktober rullar vidare. Efter två nya mål mot Calgary är Washingtons back fortsatt poängbäst i hela NHL..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.