Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 21 October, 17:31

Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 11:23

Här ska verktygen vässa inför framtidens byggenEtt steg till är taget för att knyta ihop företag och myndigheter i Karlskrona och utveckla arbetet med samhällsplanering - som ytterst handla om hur våra hus, gator och parker ska se ut..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här ska verktygen, vässainför , framtidens, byggen
Dagensanalys.se - 09 okt 17 kl. 21:00

”Framtidens kundresa är nyckeln för en lyckad digitalisering”

Du kan optimera kundernas resa genom att lyssna, lära, vara flexibel och anpassa dig efter varje individ. Och hela resan börjar med ett analytiskt och strategiskt ledarskap som har ett stöd för multikanaler. Här får du packlistan du behöver för en lyckad organisatorisk framtidsresa av Peter Alvmo som är affärsutvecklare på SAP Hybris.

YLE - 29 jan 17 kl. 20:00

I framtidens kommun är alla beslutsfattare

Närdemokrati och medbestämmande blir allt viktigare i framtidens kommun. I Kommunalvalet om drygt två månader avgörs vem som bestämmer om dagiset, skolan, biblioteket och idrottshallen. Det räcker ändå inte med enbart representativ makt i framtiden.

BT - 26 jun 18 kl. 06:02

Chefen: ”Vi behöver vässa verktygen.”

– Vi behöver vässa verktygen. Så kommenterar chefen Anna-Lena Sellergren kritiken mot arbetet för hedersutsatta barn och tonåringar under 18 år..

Sydsvenskan - 09 maj 16 kl. 08:00

Konsten i klassrummet. Konstnären kan vara mer än pausfågel i framtidens skola.

Rita rätt och rita snyggt. Det var längesen bildämnet i skolan handlade om det. Numera är det en plats för kreativitet, bildanalys och kritiskt tänkande.

Dagensanalys.se - 31 okt 18 kl. 13:42

Seminarium: Framtidens sökmarknadsföring

IABs seminarium om sökmarknadsföring samlar sökintresserade för att disktutera framtiden. Du får även lyssna till ett case från Elgiganten. Här är agendan för resten av dagen:
Hur SEO och SEM lyfter varandra och ett case av SEO best practice.

SvD - 19 jun 15 kl. 18:50

”Vässa verktygen för jämställda löner”

Inom kort väntas regeringen föreslå en lagändring som innebär att lönekartläggningar ska göras varje år, i stället för vart tredje. Men det är inte tillräckligt för att täppa till de luckor som lagstiftningen har i dag. Ska lönekartläggningar bli ett sätt att komma åt löneskillnaderna mellan kvinnor och män så ­måste regeringen nu skärpa lagstiftningen på flera områden..

YLE - 25 nov 15 kl. 15:43

Högskolarna är välutrustade med digitala verktyg

Digitaliseringen av samhället berör också utbildningen på högskolorna. Trots att högskolorna i Finland och Sverige är välutrustade med digitala verktyg så utnyttjas de inte fullt ut. Digitala verktyg används inte mer i Norden än i övriga Europa, berättar Jan Hylén, en av Sveriges främsta experter inom digitaliseringen av skolan.

YLE - 02 jul 14 kl. 13:52

”Finns ganska mycket svartjobb i Västnyland”

Västnyland är inget undantag när det kommer till svartjobb inom byggbranschen. De nya skattereglerna ska försöka minska den gråa ekonomin och vid VN Bygg Ab från Hangö hoppas man att det ska fungera. De nya reglerna för bygg- och fastighetsbranschen går ut på att huvudleverantörer på byggen måste hålla koll på vilka personer och företag som jobbar på byggarbetsplatsen.

Barometern - 28 feb 14 kl. 07:10

Bra lärare det viktiga i skolan

Slutreplik i debatt om skolpolitik Det gläder oss att ni moderater i många frågor som rör framtidens skola numera säger er tycka precis som vi socialdemokrater. Men i dagens skola som ni och alliansen styrt i snart åtta år är läget allvarligt. Resultaten sjunker och klyftorna ökar.

BT - 19 sep 12 kl. 00:30

All triangulerings moder

Knappt hade statsminister Fredrik Reinfeldt sagt att ?Vi kan rusta Sverige för att inte bara slå vakt om de jobb vi har, utan också för att skapa framtidens jobb?, förrän han hamnade i Borås.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tillslag: Stor tjuvgömma avslöjad – gods för kvarts miljon

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Coldplay skickar brev – avslöjar nytt album

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

”Inga åtgärder planerade i dagsläget”

HIF Karlskrona är fast i botten och ligger efter helgens förlust på nedflyttningsplats när sex omgångar har spelats av handbollsallsvenskan. – Vi måste vara realistiska och nu blir det nog svårt att styra skutan till en topp fyra-plats på egen hand, säger sportchefen Tobias Karlsson..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Hampus – 19 år och hotelldirektör

Hampus Holgersson hann knappt ta av sig studentmössan innan han blev hotelldirektör. Den roligaste sysslan? – Städa hotellrummen, det är så rofyllt, säger 19-åringen..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Vill stoppa fortkörare med vägbulor

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Baylan om Telia: "Har varit oense"

Det förtida utbytet av Telias styrelseordförande är en fråga som näringsminister Ibrahim Baylan (S) helt och hållet överlåter åt valberedningen att förklara. Men han gör ingen hemlighet av oenigheten om Telias planer på att köpa Bonnier Broadcast, där TV4 ingår..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Åtalas efter attack mot FCK-spelares lägenhet

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Här är Ronnebys luciakandidater

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bostad: Ett steg närmare lägenheter vid ån

Nu är det på pränt. Om 1,5 år sätter JSB spaden i marken och börjar bygga de nya bostäderna vid Mieån. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

E22: Varning för älg vid rondell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.