Skånskan > Nyheter

Friday, 18 October, 05:34

Skånskan - 09 okt 19 kl. 11:22

15-åring misshandlad på JärnåkraLUND I tisdags klockan 15.15 befann sig en 15-årig kille, i Järnåkraskolans kafeteria.
En äldre kille som inte går på Järnåkra, 17-18 år gammal, kom fram till 15-åringen och började provocera.
När 15-åringen sa ifrån att han inte ville ha bråk, svarade den äldre med att slå ner honom genom ett knytnävsslag i ansiktet.
När 15-åringen låg ner blev han sparkad.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Järnåkra, LUND, Järnåkraskolans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 15-åring, misshandlad, Järnåkra
Skånskan - 17 sep 18 kl. 05:00

Ödet ut­ser inte rege­ring

Kon­troll­räk­ningen av val­se­dlarna ändrade inte val­re­sul­tatet. Alliansen får 143 man­dat i riks­dagen me­dan S, MP och V till­sam­mans för ett man­dat mer, 144. Sverigedemokraterna får 62 man­dat och kan om de båda tra­di­tio­nella blocken står emot varandra av­göra om­röst­ningarna.

Kristianstadsbladet - 19 apr 19 kl. 17:33

Våld: Man blev jagad och misshandlad

En man uppger att han blev jagad och misshandlad i Glimåkra under fredagen..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 12 kl. 21:50

Man misshandlad i Ödåkra

En man i 20-årsåldern misshandlades vid en busshållplats på Plutogatan på Björka vid 19.30-tiden på onsdagen. Han fördes till lasarettet med oklara skador.

Helsingborgs Dagblad - 05 sep 19 kl. 15:14

17-åring från Ödåkra till Kosovos U19-landslag

Målskytt mot Klippan den gångna helgen – nu ska han på landslagsuppdrag..

Skånskan - 18 feb 16 kl. 01:00

”Fing­ret i luf­ten” ej de­mo­kra­ti

Opinion Mi­gra­tions­po­li­ti­ken sak­nar de­mo­kra­tisk le­gi­ti­mi­tet, häv­da­de stats­ve­tar­pro­fes­sorn Peter Esai­as­son i Da­gens Nyheter i sön­dags. Men hans tes har ett för kort per­spek­tiv och byg­ger på fel­ak­ti­ga pre­mis­ser både vad gäl­ler opi­nio­nen och om vad de­mo­kra­ti egent­li­gen in­ne­bär.
Esai­as­son häv­dar att den ge­ne­rö­sa flyk­ting­po­li­ti­ken är ett ”elit­pro­jekt” där alla par­ti­er, me­di­er och de­bat­tö­rer dri­vit sam­ma lin­je.

Skånskan - 18 jun 18 kl. 01:00

Tid­ningen är omist­lig för vår de­mo­kra­ti

När en lo­kal­tid­ning för­svinner är vi alla för­lo­ra­re. Sam­häl­lets kost­nader ökar. Det känns fat­tigare kul­tu­rellt och po­li­tiskt.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 05:00

SD är in­get de­mo­kra­tiskt par­ti

Ton­lä­get i de­batten om re­ger­ings­bil­dan­de är högt. Ulf Kristersson kastade in hand­duken i fre­dags ef­ter att C och L sagt det­sam­ma som i hela val­rö­rel­sen. De vill inte vara med i en rege­ring el­ler stödja en rege­ring som är be­ro­en­de av SD.

Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 12:31

Marknadsförare osäkra på mobilkommunikation med konsumenter

I en studie som genomförts av Mobile Marketing Association tillsammans med RadiumOne rapporteras att hela 66% av marknadsförare är osäkra på hur de ska identifiera kritiska köpsignaler via mobilen. Även om de 300 seniora marknadsförare som ingick i studien höll med om att mobilanvändningen har ökat mängden tillgänglig data, är fortfarande osäkerheten stor kring hur de kan kapitalisera på denna data. Huvudsakligen är det svårt att läsa av kundens köpresa, och hela 61% av deltagarna i studien menar att de är tveksamma till om de kommer hitta nya kunder genom mobilen.

Skånskan - 23 mar 16 kl. 01:00

Aung San Suu Kyi tar sin plats i Burmas rege­ring

Opinion Bur­ma i Syd­ost­a­si­en har tagit vik­tiga steg från en mer än 50-årig hård mi­li­tär­dik­ta­tur till vad som är åt­min­sto­ne näs­tan de­mo­kra­ti.
I det första de­mo­kra­tiska va­let som hölls i no­vem­ber i fjol vann op­po­si­tions­par­tiet NLD näs­tan alla de platser som stod på spel. Mi­li­tären be­håller en fjär­de­del av par­la­mentets man­dat för att kun­na bloc­kera grund­lags­för­änd­ringar.

Skånskan - 09 jun 18 kl. 14:00

Vill se turistbyrå i Uppåkra

UPPÅKRA Turismen i Staffanstorp bör utvecklas med Uppåkra Arkeologiska Center som det självklara navet.Det tycker Torbjörn Lövendahl (S) som i en motion föreslår att en turistbyrå upprättas vid Uppåkra Arkeologiska Center, om stiftelsen är med på idén. Uppåkra är det stora bidraget till skånsk besöksnäring, en verksamhet med en i det närmaste obegränsad utvecklingspotential, säger Torbjörn Lövendahl.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Nya intressenter på väg till handelsplats

Skurup Tam Retail har fått förlängt optionsavtal för fastigheter på handelsplatsen.
Samtal pågår bland annat med intressenter för en crossfitanläggning och en bilbesiktning.Vid senaste mötet i kommunstyrelsen beslutade församlingen att ge butiksetableraren Tam Retail ytterligare sex månaders option på fastigheterna Akka 4 och Akka 5 norr om Ica.

Skånskan - 8 timmar sedan

Pilbågsman uppträdde hotfullt

Vid kvart i åtta-tiden på torsdagskvällen fick polisen ta emot ett antal samtal om den pilbågsbeväpnade mannen.
– Ett av dem var från en ordningsvakt som vi bad följa efter mannen och berätta var han tog vägen, berättar Katarina Rusin, pressinformatör vid polisens ledningscentral. Polisen ryckte ut till platsen och kunde med ordningsvaktens hjälp lokalisera mannen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Guif blev mosat av IFK Ystad

HANDBOLL Måns Landgren stängde igen målet helt i andra halvlek när IFK Ystad utklassade ett närmast uppgivet Guif med förkrossande 30–18 (14–13).Ystadmålvakten fick helt rättmätigt ta emot priset som sitt lags bäste spelare i Stiga Sports arena i Eskilstuna efter en räddningsprocent som hamnade på finfina 45.
– Vi gör en solid match, att bara släppa in 18 bollar är riktigt bra, tycker Måns Landgrens inför C Mores kameror.

Skånskan - 9 timmar sedan

Troll som vill ha mer sol

SOMMARJOBB Troll lär ju sky solljuset, men faktum är att Trollmor, Åse Alexandersson, funderar på att börja jobba mer på sommaren. Nu har Trollmor berättat för barn i tjugo år.Namn: Åse Alexandersson
Yrke: Skådespelare, spelman, kock, personlig assistent.

Skånskan - 9 timmar sedan

USA: Turkiet har gått med på vapenvila

Enligt USA:s vicepresident Mike Pence ska Turkiets president Recep Tayyip Erdogan ha gått med på 120 timmars vapenvila.
Beskedet kommer efter fyra timmar långa förhandlingar mellan USA och Turkiet, rapporterar New York Times.Syftet med den fem dygn långa vapenvilan är att den kurdiskledda milisen ska kunna dra sig tillbaka från de norra gränstrakterna i Syrien.

Skånskan - 10 timmar sedan

Utbyggnad i öster förbereds

ESLÖV Planerandet inför den kommande stora utbyggnaden av östra Eslöv är i full gång.En fördjupad översiktsplan för området förbereds som bäst på kommunledningskontoret.
Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott ska med jämna mellanrum informeras, och ska även staka ut kursen framåt i beslut under resans gång.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bandvagn visas på höstmarknad

Skurup Hantverk, godis och allehanda knallar som vanligt – och en tio meter lång bandvagn – det finns på årets höstmarknad.På lördag och söndag är det dags att fira höstmarknad i folkets park i Skurup. Det kommer ett femtiotal försäljare med väldoftande mat, karameller, kläder, hantverk och mycket annat.

Skånskan - 10 timmar sedan

Celler kan bli bostäder

MALMÖ Studentbostäder i en del av det gamla fängelset är en möjlighet som MKB tittar vidare på när arbetet med att öppna upp området för allmänheten nu drar igång på allvar.
Om allt går enligt planerna kan det bli byggstart under hösten 2021.Stadsbyggnadsnämnden beslutade på sitt sammanträde under torsdagen att inleda arbetet med att ta fram en detaljplan för området.

Skånskan - 11 timmar sedan

Åtal för sexuellt ofredande

LOMMA En man i 60-årsåldern åtalas misstänkt för att ha blottat sig för en kvinna i Lomma.
Det ska ha skett i maj i år på en adress i kommunen. Mannens och kvinnans bostäder ligger bara cirka 30 meter från varandra.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tomt i Sjöbo kommun har fått ny ägare

Fastigheten Hemmestorp 7:30 i Sjöbo kommun har fått en ny ägare. Köpare är Dennis Wiberg, 31 år, från Harlösa, och säljare är Nils Johan Daniel Jönsson. Köpet blev klart i oktober 2019 och priset blev 260 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.