Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 October, 06:42

Expressen - 09 okt 19 kl. 10:58

Snickaren Janne: ”Kunden smög på mig i en vecka”Historier om hantverkare som inte skött sig finns det gott om.Men hantverkarna har minst lika många skräckhistorier om kunder från helvetet, enligt en ny bok. – Jag hade en kund som låtsades gå till jobbet varje dag, men i själva verket låg hemma och smög på oss med klockan i högsta hugg, säger snickaren Janne Ohlin..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Janne, Janne Ohlin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snickaren, Janne, Kunden, smögpå mig i en , vecka
Dagens PS - 22 mar 18 kl. 08:41

SAS-Janne hjälper drabbade resenärer

Den legendariske ex-SAS-chefen tar nu flygpassagerarnas parti när flygen är försenade – han går in som ägare av Ifdelayed, rapporterar Di.se. Bolaget har alltså som affärsidé att driva utsatta passagerares sak när flygen inte håller tidtabellen.

HBL - 14 aug 14 kl. 04:03

Webbtjänst ska göra det lätt att betala snickaren

Det får inte stupa på byråkratin när en privatperson vill anställa en barnvakt. Så resonerade Janne Isosävi och gjorde något åt saken. För en andel av lönen ­hjälper webbsajten palkkaus.

Nya Wermlands Tidningen - 17 maj 12 kl. 07:12

Snickaren som även bygger revyer

När Magnus Säfström är ute på jobb bygger han inte bara upp något hos kunden, han kan även få med sig stoff som dyker upp i ett annat sammanhang - i Munkforsrevyn..

DI - 06 aug 18 kl. 19:35

Torun Nilsson: Med kunden i centrum hamnar (S) i periferin

LEDARE. Vem är kunden? Vad är kundens behov?

HBL - 19 jan 13 kl. 05:05

Första ?kunden? är ofta en bedragare

? Man kan nästan slå vad om att den som först ringer upp ett nygrundat enmansföretag är en lurendrejare, säger Janne Makkula, direktör för lagstiftningsfrågor på Finlands företagare.Enligt Janne Makkula är den falska marknadsföringen som riktas mot företagare, ofta i form av skenfakturor för oönskade telefonkatalogtjänster, ett svart hål som sväljer tiotals miljoner euro årligen.

UT - 19 sep 19 kl. 02:00

Tattoo Söder fyller 10 år: ”Vi har alltid haft kunden i fokus"

På lördag är det tio år sedan Janne Carlsson slog upp dörrarna till sin tatueringsstudio. En märkbar utveckling under åren är att Tattoo Söder har expanderat från en till fem tatuerare. – Som företag gör det oss mindre sårbara och inspirationsmässigt blir det ett lyft med fler personer, säger Janne Carlsson.

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 16:27

Andrea Engsäll i "Arga snickaren"

Inredaren Andrea Engsäll förstärker gänget i tv-programmet "Arga snickaren" i Kanal 5. När vårens avsnitt drar igång finns Engsäll där för att hjälpa Anders "arga snickaren" Öfvergard att skapa hemtrevliga och personliga hem. Redan i höst dyker hon upp i säsongens två avslutande program.

BT - 22 okt 12 kl. 07:26

Arga snickaren rycker ut till Kinna

Sedan 2008 har renoveringen pågått i huset på Övre Kammarbergsgatan.
Och det är långt ifrån klart. Men nu får Per-Anders och Louise Solar hjälp ?

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 15:19

Anders Öfvergård lämnar "Arga snickaren"

Anders Öfvergård har blivit närmast synonymt med "Arga snickaren" i Kanal 5. Men den här säsongen blir Öfvergårds sista i programmet. Ersätter gör Per "Pirre" Starrin, skriver Expressen.

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 15:19

Anders Öfvergård lämnar "Arga snickaren"

Anders Öfvergård har blivit närmast synonymt med "Arga snickaren" i Kanal 5. Men den här säsongen blir Öfvergårds sista i programmet. Ersätter gör Per "Pirre" Starrin, skriver Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Swedbanks delårsrapport nu på morgonen

Swedbank är först ut bland bankerna med sin kvartalsrapport och delåret januari – september.Rapporten presenteras klockan 06.30 och blir nye vd:n Jens Henrikssons första rapport..

Expressen - 45 minuter sedan

Märtha Louise får stöd – från exmaken

Det har stormat kraftigt den senaste tiden kring prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Shaman Durek efter hans nya bok.Efter kritiken får prinsessan nu stöd av sin exman, Ari Behn.– Jag är väldigt stolt över Märtha, säger Ari Behn, till norska TV2..

Expressen - 45 minuter sedan

Han pekade ut skytten – dog sedan efter krasch

I ett års tid hade männen legat i bråk om gamla skulder.Det hela nådde sin kulmen när en av männen beväpnade sig med yxa och begav sig hem till den andre, för att mötas av skottsalvor.Det svårt skadade offret körde i väg i en bil – innan han dog pekade han ut skytten.

Expressen - 2 timmar sedan

8 klimateffekter: Så ser Sverige ut år 2030

Människor som dör av värmebölja och drabbas av nya sjukdomar, brist på rent drickvatten och en global ekonomi i gungning. Den globala uppvärmningen spås ge stora effekter på lång sikt. Men redan om drygt tio år, 2030, påverkas Sveriges befolkning drastiskt..

Expressen - 2 timmar sedan

Mördade paret gifte sig i Polen: ”Lyckliga ihop”

Kjell, 74, och Grazyna, 79, hade levt som gifta i över 40 år när de mördades i Arlöv den 6 oktober. Paret åkte till Grazynas hemland Polen och blev äkta makar i den polska staden Lodz.– De trivdes ihop och behövde inget stort umgänge, berättar Lisbeth Spanowsky, som var granne med paret i 30 år i Arlöv..

Expressen - 3 timmar sedan

Vittnesmålet skakar Donald Trumps försvar: ”Herregud”

Ett av de – för president Trump – värsta vittnesmålen hittills i riksrättsutredningen. Så kan William Taylors ord om de misstänkta påtryckningarna i Ukraina beskrivas.– Det här var en av de mest skrämmande dagar jag tillbringat i kongressen, sa demokraten Debbie Wasserman Schultz efter vittnesmålet av USA:s tillförordnade ambassadör i Ukraina..

Expressen - 6 timmar sedan

Succén för svenskt snus i USA – unikt beslut

Svenska tobaksjätten Swedish Match har skördat en stor framgång i USA. Bolagets portionssnus har blivit den första tobaksprodukten någonsin att klassas som ”mindre riskfylld” av USA:s Food and Drug Administration, FDA. Snuset kommer nu kunna marknadsföras som ett hälsosammare alternativ till cigaretter.

Expressen - 7 timmar sedan

Regeringens klimatpolitik inte tillräcklig för målen

Regeringen gör historiskt stora satsningar på klimatpolitiken. Men de är inte tillräckliga för att nå målen, skriver DN. – När vi vet att utsläppsminskningarna borde accelerera, då har de planat ut.

Expressen - 8 timmar sedan

Mammans upptäckt: Dotter tvingades skicka porrbilder

Den 22-årige mannen tvingade flickan som var under 15 år att posera naken och skicka porrbilder.Annars hotade han med att spränga hennes hus.Nu döms 22-åringen – efter att ha avslöjats av dotterns mamma.

Expressen - 8 timmar sedan

Personalen fick andnöd – avdelning tvingas stänga

Flera sköterskor har tvingats lämna thoraxavdelningen på Sahlgrenska på grund av bland annat mystiska luftrörsbesvär.Nu tvingas avdelningen stänga ner efter ett beslut från Arbetsmiljöverket, skriver Dagens Nyheter.– Det var en känsla av att bli strypt, säger en av sköterskorna anonymt till DN..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.