Nyteknik > Teknik

Friday, 18 October, 05:35

Nyteknik - 09 okt 19 kl. 10:45

Gör så här om du vill få mer respekt på kontoretMedge egna misstag, våga be om råd och föreslå förbättringar i stället för att leta fel. Här är tipsen som kan öka omgivningens respekt för dig..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gör, här om du vill , , mer, respekt, på kontoret
YLE - 26 okt 16 kl. 04:29

Olösta nätverksproblem hindrar Gammelbacka bibliotek att bli meröppet

Biblioteket i Gammelbacka bara väntar på att få ta i bruk systemet med meröppet vid biblioteket. Tillsvidare sätter ändå olösta nätverksproblem käppar i hjulet. - Stadens IT-avdelning har inte kunnat lösa alla detaljer.

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

Nyan - 07 sep 16 kl. 10:40

Många vill bli ett meröppet bibliotek

Nu kan man besöka Finströms bibliotek på kvällar och helger. Flera andra bibliotek på Åland vill följa trenden med öppettider som inte kräver personal på plats.
Ålands första meröppna bibliotek öppnades på Brändö förra sommaren.

YLE - 15 nov 16 kl. 05:02

Korsholmspolitiker mer positiva till fusion med Vasa

Hälften av Korsholmspolitikerna som svarade på vår fråga är för en sammanslagning med Vasa. Majoriteten tror att man i dag är närmare en sammanslagning än tidigare. Av alla svarande är det endast en som blivit mer negativt inställd till en sammanslagning.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

PrivataAffärer - 23 aug 19 kl. 09:56

Strategen: Mer minusränta fel väg att gå

”Det finns kostnader med ständigt fallande räntor, allt mer okonventionella penningpolitiska åtgärder och djupt negativa styrräntor. Det verkar bland annat leda till en ökande ojämlikhet och kan medföra svårkvantifierbara effekter på människor tilltro till banksystemet och politiken. Med dessa negativa effekter kanske finanspolitiska stimulanser är att föredra”, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 tips på hur du kan bli mer attraktiv

1. Var snällI en studie i Kina där 120 personer deltog  kom man fram till att då folk hörde hur snäll någon var, desto mer attraktivt ansikte tyckte man att den personen hade. – Positiva personlighetsegenskaper kan främja ansiktet, medan negativa personlighetsdrag kan dra ned ansiktet, sa författaren Yan Zhang.

Skånskan - 10 apr 18 kl. 21:00

Kommunpoliserna: Vi ska jobba mer ute

Sjöbo/Skurup Att stationerna stängs för besökare i Sjöbo och Skurup ska leda till att polisen kan jobba mer effektivt och vara mer synliga ute. Bland annat kan de åka ut och träffa allmänheten med en nyinköpt husbil.
– Den kommer att vara till stor nytta för oss – särskilt när vi åker ut till byarna, säger Johan Sandelin, kommunpolis i Sjöbo.

Skånskan - 12 nov 18 kl. 06:01

Karl-Bertil tillbaka med mer ljud

Många fler ljudeffekter och ingen rekvisita. Det är några av förändringarna när Karl-Bertil Jonssons julafton får nypremiär som vinterns stora familjeföreställning på Hipp 17 november.
– Den har blivit mer expressonisktisk och grotesk, för verkligheten är mer grotesk, säger Sara Cronberg som regisserar den klassiska julsagan för andra gången.

YLE - 02 jul 13 kl. 12:46

Vi har allt mer mardrömmar

Kvinnor drömmer mer mardrömmar än män, och mardrömmarna blir mer frekventa ju äldre en människa blir. Det här visar en undersökning som gjorts vid universitet i Åbo. ?

BT - 29 sep 13 kl. 00:30

Engströms nya jobb mer givande

När Fredrik Reinfeldt tillkännagav att arbetsmarknadsminister Engström skulle bli biståndsminister Engström var analysen given: degradering! Från att ha haft hand om regeringens viktigaste fråga, jobben, till att sköta ett område som knappt syns i en valrörelse. Det låg förstås nära till hands att tänka just så.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 13 timmar sedan

Därför är silvermyran världens snabbaste myra

Silvermyran i Sahara hinner med drygt 40 steg i sekunden. Tyska forskare har kommit på varför den är världens snabbaste myra..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Här är Virgin Galactics sportiga rymddräkter

Den som betalar miljonbelopp för att turista i rymden ska så klart vara snitsigt klädd. Virgin Galatics rymddräkter har designats av sportmärket Under Armour..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Rätt smink kan lura ansiktsigenkänning

Åldrande smink är ett enkelt sätt att lura dagens ansiktsigenkänning. Nu lägger institutet Idiap i en högre växel för att stoppa vad de kallar presentationsattacker..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Frankrike vill bygga sex nya kärnkraftsreaktorer

Det franska energiföretaget EDF ska utreda möjligheten att bygga sex nya EPR-reaktorer i landet inom de närmaste femton åren, avslöjar tidningen Le Monde..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Teliachefen: Vi har inte valt bort Huawei

I Norge fick kinesiska Huawei nobben, men på hemmaplan ser Telia på Huawei som en framtida leverantör..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Grekland trappar upp strid mot plasten

Greklands regering tar nya initiativ mot plastavfallet som sköljer upp på landets medelhavsstränder – bland annat med målet att börja förbjuda engångsartiklar av plast redan till nästa sommar..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Analytiker: ”Ericssons rapport är jättebra”

Krisdagarna är över för Ericsson. Rapporten för tredje kvartalet är jättebra, och lovar en stark utveckling framöver, enligt analytiker..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Svensk teknik 3d-pritar kugghjul av amorf metall: ”Guiness Rekordbok-nivå”

Med teknik från det svenska utvecklingsbolaget Exmet, har tyska Heraeus 3d-printat ett två kilo tungt kugghjul i amorf metall. Och själva har Exmet tillverkat världens största amorfa järnlegeringskomponent..

Nyteknik - 20 timmar sedan

”Kom inte med nya bromsklossar mot solceller”

REPLIK. Problemet är ju att för få installerar solceller. Då ska vi inte försvåra utbyggnaden med nytt krångel, svarar Mats Lindfors..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Vulkanens kreverande bubblor var större än en finlandsfärja

Fartygsbesättningar har beskrivit hur en enorm svart kupol reser sig ur havet. Nu visar en studie att undervattensvulkaners gasbubblor kan ha en diameter på flera hundra meter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.