Realtid > Ekonomi

Thursday, 24 October, 02:02

Realtid - 09 okt 19 kl. 10:28

Indutrade köper nederländsktSvenska industrikoncernen Indutrade köper samtliga aktier i nederländska Leiderdorp Instruments. Det förvärvade bolaget har en omsättning på 2,5 miljoner euro, närmare 49 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Indutrade,  Leiderdorp Instruments

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Indutrade, köper, nederländskt
Affärsvärlden - 04 nov 13 kl. 08:33

Indutrade köper nederländskt bolag

Teknikförsäljningskoncernen Indutrade köper nederländska Kin Pompentechniek, ett bolag med fokus på försäljning av pumpar..

DI - 17 jul 17 kl. 15:35

Indutrade köper nederländskt

Indutrade förvärvar Tubeworkx, ett bolag i Nederländerna som har en årsomsättning om cirka 5 miljoner euro. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 24 jul 19 kl. 13:01

Indutrade köper nederländskt sensorbolag

Teknik- och industrikoncernen Indutrade har tecknat avtal om förvärv av nederländska Sensor Beheer, ett bolag som erbjuder sensorer för industriell automatisering. .

DI - 26 apr 19 kl. 10:44

Indutrade köper holländskt bolag med 30 Meur i omsättnig

Industrigrossisten Indutrade köper holländska QbiQ Group som har cirka 80 anställda och en årlig omsättning på 30 miljoner euro..

DI - 21 feb 18 kl. 13:59

Indutrade köper holländskt industribolag

Indutrade har tecknat avtal om att förvärva det holländska bolaget Zijtveld Grijpers som utvecklar, tillverkar och marknadsför hydrauliska gripverktyg för entreprenadmaskiner..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

”Stor potential på den kinesiska aktiemarknaden”

Handelskriget till trots, Joseph Wat, som förvaltar Atlantis Asian Fund, är ändå optimistisk. ”Du köper bäst när det finns blod på gatorna och säljer när det har lugnat ned sig”..

Realtid - 9 timmar sedan

”Det legala och det kommersiella måste samspela”

Advokatbyrån Synch är legal rådgivare till börsaktuella Reforce International, som nyligen tog in 51 miljoner kronor i en uppmärksammad finansieringsrunda. Utmaningen handlar om att koordinera en mängd intressen – legala, kommersiella, ägare och investerare – berättar Synchs teamchef Dan Örnfjäder..

Realtid - 11 timmar sedan

Därför har Öhman Fonder gått över till hållbar förvaltning

Öhman Fonder, som haft hållbarhetsinriktning under många år, hade vid halvårsskiftet fullt ut integrerat hållbarheten i all sin förvaltning, säger bolagets ordförande Johan Malm och vd Jamal Abida Norling..

Realtid - 12 timmar sedan

"Vi agerar givetvis för våra kunder och ägares bästa"

Med anledning av regeringens förslag ”En effektivare flytträtt av försäkringssparande” har tonläget skruvats upp ordentligt hos en del mindre aktörer i branschen. Avanza skriver i sitt något tekniska debattinlägg om hur flytträtten bäst ska gynna deras egen balansräkning. Det skriver Skandias pensionsekonom Mattias Munter i en replik..

Realtid - 12 timmar sedan

"Robur är inte till salu"

Kapitalförvaltargruppen Carneo vill köpa en stor nordisk kapitalförvaltare, men Swedbank är i alla fall inte intreserad av att sälja Robur. Det säger bankens vd Jens Henriksson till Realtid..

Realtid - 14 timmar sedan

800 jobb bort på Handelsbanken

UPPDATERAD Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800, inklusive konsulter, i samband med det omstruktureringsprogram som banken presenterade i dagens delårsrapport..

Realtid - 13 timmar sedan

Softbank tar över Wework

Weworks grundare och tidigare vd lämnar alla uppdrag i kontorshotellbolaget för att säkerställa bolagets överlevnad genom att Softbank tar över kontrollen..

Realtid - 14 timmar sedan

Handelsbanken bantar 800 tjänster

Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800, inklusive konsulter, i samband med i det omstruktureringsprogram som banken presenterade i dagens delårsrapport..

Realtid - 14 timmar sedan

”Stort intresse för hållbara fonder”

Dagens panel är enig om att hållbara investeringar och billiga index-fonder är tydliga trender i dag. Framöver spår experterna också allt fler tekniska lösningar som förenklar fondsparandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.