Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 October, 07:20

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 10:14

Monster Magnet spelar i SverigeDet amerikanska rockbandet Monster Magnet kommer till Sverige i januari nästa år. Deras Europaturné ställdes in i somras efter att bandets sångare Dave Wyndorf behövde operera sina halsmandlar, och spelningen på Gröna Lund i Stockholm uteblev. De har up.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Magnet, Sverige, Monster Magnet, Europaturné, Dave Wyndorf, Gröna Lund, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Monster, Magnet, spelari , Sverige
Helsingborgs Dagblad - 02 sep 11 kl. 11:26

Monster Magnet till Sverige

I november kommer amerikanska Monster Magnet till Sverige för fem spelningar. Sverigebesöket inbegriper konserter i bland annat Uppsala och Örebro. Under turnén kommer Dave Wyndorf och hans mannar att spela hela genombrottsalbumet "Dopes to infinity" från 1995.

NT - 02 sep 11 kl. 11:22

Monster Magnet till Sverige

I november kommer amerikanska Monster Magnet till Sverige för fem spelningar. Sverigebesöket inbegriper konserter i bland annat Uppsala och Örebro..

SvD - 02 sep 11 kl. 11:22

Monster Magnet till Sverige i november

I november kommer amerikanska Monster Magnet till Sverige för fem spelningar..

Trelleborgs Allehanda - 30 aug 13 kl. 16:22

Monster Magnet till Sverige i vinter


Den 21 januari är det dags för ett nytt Sverigebesök från Dave Wyndorf och hans mannar i Monster Magnet. Bandet är inbokat för en spelning på Klubben vid Fryshuset i Stockholm.Monster Magnet släpper i höst nya plattan "Lost patrol", bandets första skiva sedan 2010 års "Master mind".

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 10:14

Monster Magnet spelar i Sverige

Det amerikanska rockbandet Monster Magnet kommer till Sverige i januari nästa år. Deras Europaturné ställdes in i somras efter att bandets sångare Dave Wyndorf behövde operera sina halsmandlar, och spelningen på Gröna Lund i Stockholm uteblev. De har up.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 13 kl. 16:24

Monster Magnet till Sverige i vinter

Den 21 januari är det dags för ett nytt Sverigebesök från Dave Wyndorf och hans mannar i Monster Magnet. Bandet är inbokat för en spelning på Klubben vid Fryshuset i Stockholm. Monster Magnet släpper i höst nya plattan "Lost patrol", bandets första skiva sedan 2010 års "Master mind".

NT - 11 jun 12 kl. 17:36

Monster Magnet till Sverige

Monster Magnet fortsätter turnera i albumens tecken. Nu är det klart att Dave Wyndorf och hans mannar återkommer i höst till Sverige. Garden i Linköping är bokat den 19 november.

Sydöstran - 11 nov 15 kl. 15:05

Monster Magnet till Sverige

Rockbandet Monster Magnet från New Jersey ska ut på turné i vår och gör ett stopp i Sverige. Den 10 mars ställer de sig på Trädgår'ns scen i Göteborg. Turnén sammanfaller med att bandets album "Superjudge", "Dopes to infinity", "Powertrip" och "God says no" ges ut på nytt i remastrade utgåvor med bonusmaterial.

UNT - 11 nov 15 kl. 15:05

Monster Magnet till Sverige

Rockbandet Monster Magnet från New Jersey ska ut på turné i vår och gör ett stopp i Sverige..

Kristianstadsbladet - 11 nov 15 kl. 15:05

Monster Magnet till Sverige

Rockbandet Monster Magnet från New Jersey ska ut på turné i vår och gör ett stopp i Sverige. Den 10 mars ställer de sig på Trädgår'ns scen i Göteborg. Turnén sammanfaller med att bandets album "Superjudge", "Dopes to infinity", "Powertrip" och "God says no" ges ut på nytt i remastrade utgåvor med bonusmaterial.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Sämre än väntat för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 4 641 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 344 miljoner kronor motsvarande period förra året.¶ Analytiker hade i snitt räknat med en rörelsevinst på 5,67 miljarder kronor,.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Fler anmälningar mot gruppboenden

Allt fler privatpersoner anmäler brister i gruppboenden för vuxna med funktionsnedsättning visar en granskning som Ekot har gjort. Antalet anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) ökade med 65 procent mellan 2016 och 2018 och ökningen spå.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Minnesord om Örjan Söderlund

Örjan Söderlund, Genarp, har avlidit i en ålder av 67 år..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Vinstfall för Swedbank

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 5 841 miljoner kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 6 552 miljoner kronor motsvarande period året före.¶ Räntenettot sjönk till 6 553 miljoner kronor, från 6 607 miljoner k.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Det är djupt oroande att Anders Ygeman inte ser den verklighet vi har i Skåne”

Carl-Johan Sonesson (M), Anna Jähnke (M) och Louise Eklund (L).

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Diplomat spär på Trump-anklagelser

Bill Taylor, amerikansk toppdiplomat i Ukraina, vittnar om hur USA:s president Donald Trump pressade Ukraina. Han bekräftar tidigare uppgifter om att Trump ville att Ukraina skulle smutskasta demokraten Joe Biden och dennes son Hunter Biden i utbyte mot.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sacramento ny adress i MLS

Sacramento blir nästa stad med en klubb i Major League Soccer. Kaliforniens huvudstad blir därmed den 29:e att få en klubb i den nordamerikanska fotbollsligan. Om allt går som det ska spelar Sacramento Republic i MLS från och med 2022.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Turkiet: Inte behov av mer offensiv

Turkiet säger att det inte finns någon anledning till att återuppta offensiven i Syrien, då USA uppger att de kurdiska styrkorna i området har dragit sig tillbaka. "I detta skede finns det inte något behov att genomföra en ny insats", heter det i ett ut.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Polishästar jagade misstänkt cykeltjuv på Davidshallsgatan

”Stannar inte när de skriker att han ska stanna.”.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Dynamo har bästa formen – Lugano är extremt målsnålt

Det drar ihop sig – om inte annat så märker man det vid stadion när Europa League-lastbilen rullar in..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.