Sydöstran > Nyheter

Sunday, 20 October, 11:07

Sydöstran - 09 okt 19 kl. 10:13

Teatergruppen får fint prisÅrligen delas Region Blekinges kulturpris ut till en person eller en verksam förening som har utfört en värdefull gärning inom kulturområdet. Den här gången går priset till en teatergrupp från Karlshamn..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Region Blekinges, Karlshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teatergruppenfår , fint, pris
Västerbottens Folkblad - 15 nov 18 kl. 21:38

Umeåduo föräras med fint pris

Umeåförfattarna Clara Lidström och Annakarin Nyberg har mottagit ett fint pris för sin senaste bok. Under torsdagen delade Svenska Måltidsakademin ut pris för årets måltidslitteratur för barn och unga. Vann gjorde alltså Umeåförfattarna Clara Lidström och Annakarin Nyberg med boken Barnens Stora Kokbok.

Skånskan - 27 aug 19 kl. 11:31

Eslöv kan få fint pris

ESLÖV Eslövs kommuns arbete med att förbättra elev- och mattransporter kan få fint pris i Göteborg i höst. Projektet, som kallas MoE (More of everything eller Måltids- och elevtransport), är ett av fem nominerade till Götapriset 2019. Det är ett pris som delas ut till landets bästa utvecklingsprojekt inom offentligt finansierade verksamheter och består av 100 000 kronor.

Hela Gotland - 15 apr 13 kl. 14:28

Fint pris till gotlänning

Patrik Widegren, journalist på Östnytt, har fått ett fint pris. Han har i hård konkurrens utsetts till Europas bästa videojournalist vid Circoms årliga tävling. Patrik Widegren får priset för sin rapportering om konflikten i Ojnareskogen.

GT - 24 sep 13 kl. 12:38

Håkan Hellström får fint pris och 100 000

Göteborgssonen Håkan Hellström kammar hem ännu ett fint pris. Han får Västra Götalandsregionens kulturpris 2013 på 100?000 kronor.

GT - 02 apr 14 kl. 09:09

Göteborgsvarvet får fint pris för sitt arbete

På onsdagen får Göteborgsvarvet ett fint pris. Då delar nämligen Västsvenska Handelskammaren ut "Årets Gränslöst Västsvensk". – Vi är jättestolta över detta, säger varvsgeneralen Bo Edsberger..

SvD - 27 nov 14 kl. 07:28

Fint pris till H&M-Persson

Högre löner, experiment i ”modellfabriker”, återanvändning av kläder och en kampanj för att införa hållbarhetsmärkning i modeindustrin – det är skälen till att H&M-chefen Karl-Johan Persson fick ett fint pris..

Västerbottens Folkblad - 07 maj 18 kl. 09:27

Lyckseleföretagare kan vinna fint pris

”En enorm tillströmning av medlemmar”. Så står det bland annat i motiveringen. Nu kan Företagarna Lycksele vinna ett fint pris.

Västerbottens Folkblad - 05 sep 18 kl. 11:20

Trolltunet kan vinna fint pris: ”Roligt”

Här är beskedet till Stig Strand och Trolltunet. Anläggningen kan vinna ett fint pris. – Det är roligt att vi är nominerade, säger han.

GT - 06 dec 13 kl. 20:41

Göteborg prisat – får fint pris i tillgänglighet

GÖTEBORG. Göteborg har fått ett fint EU-pris för stadens tillgänglighet för de funktionshindrade. - Hedrande, men inget att slå sig på bröstet för, utan snarare en sporre för att bli ännu bättre, säger David Lega, kommunalråd (KD)..

Skånskan - 24 jan 19 kl. 16:37

Sege Park kan få fint pris

Malmö Sege Park är en av fyra no­mi­nerade till pre­sti­ge­fyllda Sve­ri­ges Ar­ki­tekters plan­pris.
Bland an­nat för att om­rå­det är en in­no­va­tiv mo­dell för håll­bart stads­byg­gan­de som bygger på delningsekonomi och ett so­ci­alt an­svars­ta­gan­de.Pernilla Andersson, pro­jekt­le­da­re för fas­tig­hets- och ga­tu­kon­toret är för­stås nöjd.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 14 kl. 20:51

Hon får fint pris

Görel Bohlins pris för framstående genusforskning går i år till Katarina Hamberg, överläkare och professor i allmänmedicin vid Umeå universitet. Katarina Hamberg är född år 1952 i Docksta, Höga Kusten. År 2010 utsågs hon till professor i allmänmedicin vid Umeå universitet.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Gillbergs gömmor

Det är flera lokala kändisar på bilden som tagits vid beredskapen under andra världskriget 1939-1945. Olofströmarna var förlagda utanför Karlshamn, Sölvesborg, i Matvik och på Tärnö. De skulle bevaka kusten när tyskarna var på väg mot Norge.

Sydöstran - 1 timme sedan

Att utlysa "klimatnödläge" – verktyg eller slagträ?

Runt hundra städer har utlyst ett så kallat klimatnödläge. Syftet är att erkänna allvaret i klimatförändringen och att agera därefter. Men vad innebär egentligen ett klimatnödläge – och är det mer än bara signalpolitik?.

Sydöstran - 1 timme sedan

Glödhet höst gör Coleman till OS-utmanare

Simprofilen Michelle Coleman har en halv miljon anledningar till att glädjas över en glödhet höst. Dessutom har hon klivit upp som en potentiell OS-medaljkandidat i en för henne ny huvudgren..

Sydöstran - 1 timme sedan

Nya uppgifter kring terrormålet i Östersund

Den man som greps i Östersund i augusti misstänkt för stämpling till terroristbrott ska ha pressats att utföra ett dåd i Sverige, rapporterar i Sveriges Radio..

Sydöstran - 1 timme sedan

Döms för att ha fuskat på högskoleprovet

En kvinna i 20-årsåldern döms för att ha fuskat på högskoleprovet hösten 2017, rapporterar Västerbottens-Kuriren..

Sydöstran - 1 timme sedan

Skört läge för syriskt eldupphör

Sydöstran - 1 timme sedan

Jobb: Blekinge kan få ett nytt fängelse

Karlskrona kommun har anmält sitt intresse att de vill se ett nytt fängelse i kommunen. Det rapporterar P4 Blekinge. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Styckning oftast ett sätt att gömma kroppen

Mördare som styckar sina offer gör det oftast i syfte att lättare göra sig av med kroppen, visar den första kartläggningen av svenska styckmord på 30 år. 43 fall av styckning har skett i Sverige mellan 1991 och 2017, och Stockholms län är överrepresenterat som gärningsplats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.