SR > Nyheter

Wednesday, 16 October, 11:34

SR - 09 okt 19 kl. 10:14

Långa väntetider på akuternaVäntetiderna på svenska akutmottagningar fortsätter att vara långa visar ny statistik från socialstyrelsen..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långa, väntetider, akuterna
YLE - 28 maj 13 kl. 13:25

Ambulansreformen ledde till långa väntetider

Vid årskiftet omorganiserades ambulansverksamheten. Men resultatet blev inte bra. Långa väntetider och nästan dubblerade kostnader leder nu till skarp kritik av reformen.

SN - 14 apr 15 kl. 16:09

Långa väntetider råder på akuten

Långa väntetider och brister på läkarsidan. Några frågor som akutmottagningen på Nyköpings lasarett måste ta tag i. – Vi har många oerfarna läkare som behöver stöd, säger Marie Söderkvist, verksamhetschef på akutkliniken..

YLE - 25 aug 17 kl. 05:31

Långa väntetider till effektiverat serviceboende i Jakobstad

Kön till effektiverat serviceboende är mellan 5-6 månader i Jakobstad. Det är ännu oklart om alla kommer att ha råd att betala vårdkostnaderna med hjälp av servicesedlarna. Ansökningar om servicesedlar till effektiverat serviceboende kan lämnas in och de behandlas under hösten.

Skånskan - 23 jul 18 kl. 10:51

Problem med långa väntetider för färdtjänst

Hässleholm I sommar har Skånetrafiken jobbat intensivt för att lösa problemen med långa väntetider i telefon vid beställning av sjukresor och färdtjänst.
Många anställda har fått avbryta sin semester på grund av bristen personal.Efter återkommande problem med serviceresor och färdtjänst tog Skånetrafiken över servicen i egen regi i år.

Expressen - 13 aug 15 kl. 21:53

Långa väntetider vid akutsamtal till polisen

Brist på operatörer har lett till långa väntetider för akutsamtal till polis. I sommar har vissa fått vänta på svar i uppemot åtta minuter – bland annat i samband med granatattackerna i Malmö. – En halv minut är väldigt länge om du är i nöd, säger Roland Nilsson, tillförordnad chef på ledningscentralen (LC), till Sydsvenskan..

DalaDemokraten - 04 feb 16 kl. 06:10

Debatt: Långa väntetider för bygglov stoppar expanderande företag

Långa väntetider och skenande plan- och bygglovsavgifter slår inte endast mot bostadssökande i desperat jakt efter någonstans att bo, utan också mot företagare som inte ges möjlighet att expandera sin verksamhet. Till exempel caféet som gick miste om hela turistsäsongen för att tillståndet att bygga en lokal på tomten dröjde ett år längre än vad kommunen först uppgav..

Barometern - 24 feb 16 kl. 15:02

Långa väntetider för att nå polisen

Just nu är det långa väntetider för att komma fram till polisens kontaktcenter. Berndt Åhs är en av dem som har försökt nå växeln i tre veckor utan att lyckas och nu har han gett upp..

SN - 21 mar 16 kl. 16:52

Långa väntetider till Polisens 114 14-nummer

Det är nu långa väntetider till 114 14, polisens nummer för icke-akuta ärenden – något som drabbat boende i Sörmland. – Vi kommer missa viktig information, säger enhetschefen Anna-Carin Åström..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 16 kl. 20:42

Fler anmäler långa väntetider

Anmälningarna mot Migrationsverket till Justitieombudsmannen (JO) fortsätter att öka kraftigt. Huvuddelen av anmälningarna handlar om långa väntetider på uppehållstillstånd, framför allt för anhöriga och familjemedlemmar som redan befinner sig i Sverige, visar statstik som Svenska Dagbladet har tagit del av..

Kristianstadsbladet - 27 jul 16 kl. 20:41

Fler anmäler långa väntetider

Anmälningarna mot Migrationsverket till Justitieombudsmannen (JO) fortsätter att öka kraftigt. Huvuddelen av anmälningarna handlar om långa väntetider på uppehållstillstånd, framför allt för anhöriga och familjemedlemmar som redan befinner sig i Sverige, visar statstik som Svenska Dagbladet har tagit del av.(TT).

BT - 27 jul 16 kl. 20:41

Fler anmäler långa väntetider

Anmälningarna mot Migrationsverket till Justitieombudsmannen (JO) fortsätter att öka kraftigt. Huvuddelen av anmälningarna handlar om långa väntetider på uppehållstillstånd, framför allt för anhöriga och familjemedlemmar som redan befinner sig i Sverige, visar statstik som Svenska Dagbladet har tagit del av.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Migration och kriminalitet högt på agendan i debatten

Just nu pågår partiledardebatten i riksdagen. Statsminister Stefan Löfven öppnade med att tala om att enas för att gemensamt bygga Sverige starkt..

SR - 1 timme sedan

Åtal väckt i Falcon Funds-härvan

Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot de tre huvudmisstänkta i Falcon Funds-härvan..

SR - 2 timmar sedan

Följ partiledardebatten här

Just nu pågår partiledardebatten i Sveriges Riksdag..

SR - 3 timmar sedan

Ramberg: Vem försvarar Januariavtalet?

När partiledarna möts i riksdagen i dag är frågan vem som står upp för regeringspolitiken. Snåla opinionsvindar gör att även de partier som står bakom januariavtalet har svårt att försvara det helhjärtat, säger Ekots politiske, kommentator Tomas Ramberg..

SR - 3 timmar sedan

Danmark vill döma fler till fängelse

Den socialdemokratiska regeringen i Danmark vill att fler våldsbrottslingar ska dömas till fängelse istället för samhällstjänst..

SR - 4 timmar sedan

Förslag: USA ska stödja protesterna i Hongkong

Amerikanska representanthuset har klubbat igenom ett uppmärksammat lagförslag till stöd för protesterna i Hongkong. Förslaget innebär en årlig översyn av stadens självbestämmande och efterlevnad av mänskliga rättigheter..

SR - 4 timmar sedan

KI: Låga löneökningar kan minska arbetslöshet

Att hålla igen på löneökningarna kan vara ett sätt för fack och arbetsgivare att hjälpa till att hålla nere arbetslösheten nu när konjunkturen mattas av, det menar Konjunkturinstitutet i sin Lönebildningsrapport..

SR - 4 timmar sedan

Norge ökar letande efter olja

Trots klimatförändringarna satsar oljebolag i Norge för fullt för att finna mer olja och gas. Letandet efter fossil energi ökar mer i Norge än någon annanstans..

SR - 5 timmar sedan

Förhandlade om brexit – hela natten

Ingen vit brexitrök i Bryssel ännu – men samtal pågår fortfarande. Förhoppningen är att EU och Storbritannien ska nå en uppgörelse innan toppmötet som börjar i morgon, torsdag..

SR - 5 timmar sedan

Geopolitiskt maktskifte spelar mindre roll för de civila

Den turkiska offensiven mot norra Syrien fortsätter utan tecken på avmattning. USA har skickat stridsflyg till området för att skydda amerikanska trupper som nu evakueras och enligt USA hotats av Turkiet. Och medan USA retirerar tar Ryssland plats – inte bara på stridsfronten utan också i diplomatin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.