Skånskan > Nyheter

Thursday, 17 October, 14:35

Skånskan - 09 okt 19 kl. 09:44

60-åring ny ägare till hus i HörbyHörby 1 000 000 kronor fick Anette Svensson, 60 år, tidigare boende på Gammalstorp Rapphönsvägen 2 i Hörby ge för huset på Gammalstorp Rapphönsvägen 2 i Hörby. Huset byggdes 1978 och har en boyta på 99 kvadratmeter. Köpet från säljaren Karin Yvonne Jönsson och Leif Wiktor Jörgen Jönsson blev klart i september 2019. I höstas såldes ett annat hus ett par hundra meter bort, på Gammalstorp Näktergalsvägen 2. Där landade priset på 1 300 000 kronor för det 65 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hörby, Anette Svensson, Gammalstorp Rapphönsvägen, Karin Yvonne Jönsson, Leif Wiktor Jörgen Jönsson, Gammalstorp Näktergalsvägen, Rapphönsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 60-åringny , ägaretill , husi , Hörby
Skånskan - 18 sep 19 kl. 14:35

98-åring bestulen i Hörby

HÖRBY En 98-årig kvinna blev bestulen på sin plånbok när hon var ute och promenerade med rollator på Ystadsvägen vid 8.30-tiden på måndagen.
Två okända personer – en man och en kvinna – kom fram och pratade med henne, och bad om en vägbeskrivning.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 05:00

Mårtenssons Bil stänger i Hörby

HÖRBY Mårtenssons Bil i Hörby AB har stora skulder och tvingas till en företagsrekonstruktion. Bolaget har totalt 92 anställda i Skåne. Anläggningen i Hörby, där huvudkontoret har funnits, stängs.

Sydöstran - 01 feb 16 kl. 16:28

Lastbil nära ramma villa i Lörby

Tredje gången gillt blev det för den fastighetsägare i Lörby som åter igen fick ovälkommet besök i sin trädgård..

Nerikes Allehanda - 14 sep 17 kl. 11:48

Smycken stals vid villainbrott i Sörby – tjuvar tog sig in genom källarfönster

En villaägare i Sörby har anmält ett inbrott till polisen. Polisens tekniker ska åka ut till platsen, men redan nu vet man att smycken har tagits från bostaden..

Corren - 07 dec 16 kl. 08:23

Räv överraskade villaägare i Sörby

Det är inte bara i Ljungsbro som det finns närgångna rävar..

Skånskan - 22 aug 19 kl. 13:30

73-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Nils Rune Nilsson, 73 år, är ny ägare till huset på adressen Önneköp Bjällebacksvägen 6 i Önneköp, Hörby. Huset byggdes 1934 och har en boyta på 88 kvadratmeter. Säljare är Elvy Maj Britt Jönsson.

Skånskan - 27 sep 19 kl. 18:00

44-åring ny ägare till 50-talshus i Hörby

Hörby Alexandra Ivarsson, 44 år, tidigare boende på Magistergatan 5 i Hörby är ny ägare till huset på adressen Magistergatan 5 i Hörby. Huset är byggt 1954 och har en boyta på 81 kvadratmeter. Säljare är Fredrik och Malin Malmqvist.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 09:00

36-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på Önneköp Alberts Väg 10 i Önneköp, Hörby är nu klar. Ny ägare är Gary Randell Fraser, 36 år, och säljare är Gunilla Linder och Bengt Åke Hansson. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 109 kvadratmeter ägarbytet blev klart i september 2018 och priset blev 1 100 000 kronor.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 12:22

56-åring ny ägare till fastigheten på Önneköp 8045 i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Önneköp 8045 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Anna Kerstin Charlotte Hedin, 56, som köper fastigheten av Anna Aronsson och Emma Leonard. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.

Skånskan - 31 aug 19 kl. 09:45

30-åring ny ägare till mindre hus i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på adressen Brunnslöv 1179 i Hörby är nu klar. Ny ägare är Martin Ring, 30 år, från Höör, och säljare är Claudia Bierlein och Hilde Fraunberger. Huset har en boyta på 56 kvadratmeter.

Skånskan - 08 okt 19 kl. 16:21

74-åring ny ägare till hus i Hörby

Hörby Anders Tuvehjelm, 74 år, från Lerberget är ny ägare till huset på Osby 3506 i Hörby. Huset är byggt 1945 och har en boyta på 153 kvadratmeter. Säljare är Krister Karlsson.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Tomt i Höör såld till nya ägare

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Örnakärr 8 i Höör är nu klar. Nya ägare är Selma och Ibrahim Becirovic, 28 och 29 år, och säljare är Gunborg Maj-Britt och Frank Bzorek. Ägarskiftet blev klart i oktober 2019 och priset blev 605 000 kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Både kusligt och magiskt

KONST
Carlos Garaicoa … en gränslös verklighet som evighetens trädgårdar
Lund konsthall/Skissernas museum
Till och med 2 februari 2020Konst/recension Den kubanske konstnären Carlos Garaicoa är ett hett namn på den internationella konstscenen men på våra breddgrader har han blivit föga uppmärksammad. Desto mer välkommet att Lunds konsthall och Skissernas Museum nu (för första gången på 20 år) gått samman för att kunna ägna hans politiskt insiktsfulla och estetiskt välformulerade konstnärskap sin odelade uppmärksamhet. Garaicoa är född på Kuba.

Skånskan - 1 timme sedan

Drograttfull körde på räcke

Skurup Vid sjutiden i onsdagskväll körde en lastbilsförare in i mitträcket på E65. Det finns uppgifter om att vederbörande pratade i telefon samtidigt som han körde och att han tappade telefonen under färden, strax innan han körde in i räcket. Polisen tog med mannen till stationen för provtagning eftersom drograttfylleri misstänktes.

Skånskan - 1 timme sedan

Brexitavtal klart mellan Storbritannien och EU

Boris Johnson uppger att det finns ett Brexitavtal. Uppgifterna bekräftas av Jean-Claude Juncker, ordförande i EU-kommissionen.Vid 11.

Skånskan - 1 timme sedan

68 kvadratmeter stort hus i Billeberga sålt till ny ägare

Billeberga Försäljningen av huset på adressen Svalövsvägen 6 i Billeberga är nu klar. Ny ägare blir Patrik Johansson, 30 år, från Furulund som köper fastigheten av Ulla Maj-Britt Strömberg. Huset har en boyta på 68 kvadratmeter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Pojke misstänkt för våldtäkt i Trelleborg

Under torsdagsmorgonen hämtades en 15-årig pojke av polis misstänkt för våldtäkt vid Västervångskolan i Trelleborg.Våldtäkten ska ha begåtts under onsdagen och pojken anhölls i sin frånvaro redan under gårdagen. På torsdagsmorgonen hämtades han av polis.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rånare hotade med kniv

LUND Två unga rånare tvingade genom att hota med kniv en 17-årig kille att lämna ifrån sig kläder och mobil.
17-åringen blev av med både jacka, skor, mössa, mobil och trådlösa hörlurar.
Det hände i Staffans gränd i centrala Lund på onsdagskvällen vid 20.

Skånskan - 2 timmar sedan

Två gripna vid insats

LUND I tisdags vid 22-tiden tvingade flera män en 18-årig man att följa med dem.
På onsdagen gjorde polisen en insats på Norra Fäladen i Lund. Tillslaget har beröringspunkter med människorovet från i tisdags.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hus på 155 kvadratmeter i Röstånga har fått ny ägare

Röstånga Försäljningen av fastigheten på adressen Marieholmsvägen 21 i Röstånga är nu klar. Ny ägare är Margit Maria Hagström, 58 år, och säljare är Helena och Jan Edberg. Huset är byggt 1935 och har en boyta på 155 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Polisens högtalarsatsning fortsätter på Stortorget

Malmö Nu kan polisens myndiga röst också stoppa pågående bråk på Stortorget.
Polisens satsning på att sätta upp högtalare på centrala platser för att förebygga brott fortsätter därmed.
Sedan tidigare sitter högtalare på Möllevångstorget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.