UT > Nyheter

Thursday, 24 October, 07:24

UT - 09 okt 19 kl. 09:43

Så stänger Arbetsförmedlingens fysiska kontorArbetsförmedlingens kontor i Ulricehamn och Tranemo försvinner om mindre än två månader. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Arbetsförmedlingens, Ulricehamn, Tranemo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , stänger, Arbetsförmedlingens, fysiska, kontor
UT - 02 maj 19 kl. 20:00

Nu startar Arbetsförmedlingens satsning på digitala möten

Arbetsförmedlingens fysiska kontor i Ulricehamn och Tranemo står med på listan av de kontor som eventuellt kommer att läggas ner. Trots att beslutet ännu inte är taget så lanseras nu möjligheten för inskrivna att ha sitt första möte via telefon, chatt eller video istället för ett fysiskt besök. .

BT - 23 aug 13 kl. 13:28

Arbetsförmedlingens chef väntas ryka

Hon saknar förtroende bland anställda och chefer. Nu vänder även styrelsen henne ryggen. Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist kan knappast sitta kvar.

SmålandsPosten - 23 aug 13 kl. 16:48

Arbetsförmedlingens chef väntas ryka

Hon saknar förtroende bland anställda och chefer. Nu vänder även styrelsen henne ryggen.
Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist kan knappast sitta kvar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studenter tror inte på Arbetsförmedlingens hjälp vid jobbsökandeStoppar utredning

Av de 1 021 studenter som deltog i undersökningen svarade 75 procent att de inte tror på stöd eller är osäkra på att få stöd från Arbetsförmedlingen när de ska söka jobb.LÄS MER: 10 av de viktigaste sakerna för unga när de väljer jobbEdward Hamilton, expert på arbetsmarknadsenheten på Svenskt Näringsliv, tror att det numera är ganska vanligt att arbetssökande går andra vägar för att hitta jobb. – När studenter söker jobb idag är de beroende av nätverk och kontakter, det har Arbetsförmedlingen problem med att förmedla, säger Hamilton.

BT - 14 nov 12 kl. 14:33

Reformera arbetsförmedlingens roll

Få motsäger att arbetsförmedlarnas kontakt med arbetsgivare och bransch- och yrkeskännedom är viktiga förutsättningar för rekryteringsprocessen. Idag väljer dock färre än hälften av arbetsgivarna att vända sig till Arbetsförmedlingen vid rekrytering, skriver Kenneth Kastman-Krantz. I dagsläget råder en diskrepans mellan företagens behov av arbetskraft med yrkeserfarenhet och av relevanta erfarenheter hos dem som söker arbete.

Skånskan - 04 apr 17 kl. 18:31

Arbetsförmedlingens bil kördes till Stockholm

MALMÖ Under semestern bokade den anställde arbetsförmedlingens poolbil, avlägsnade dekalerna och körde den till huvudstaden, där han lämnade fordonet.
Tilltaget kostade hans arbetsgivare 10 606 kronor. ERWP.

Dagensanalys.se - 18 dec 17 kl. 13:48

Vill du vara med och utveckla Arbetsförmedlingens webbtjänster

Arbetsförmedlingen söker en webbanalytiker Du får arbeta med att analysera hur Arbetsförmedlingens webbtjänster används av både deras partners och arbetsgivarkunder. Den kvantitativa dataanalysen är en del av utvecklingen av Arbetsförmedlingens digitala tjänster så att innehållet i alla kanaler ständigt skall kunna förbättras. I dina arbetsuppgifterna ingår att: – Samla och bearbeta data i webbanalysverktyg
– Ta ut mätvärden och indikatorer som driver försäljning och konvertering
– Sammanställa insikter och data och ge förslag på åtgärder till förbättringar Kvalifikationer för tjänsten Du skall ha en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av liknande arbete där du införskaffat dig förståelse för mätdata, trafik, annonsering, in

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 18 kl. 12:43

Bakläxa för Arbetsförmedlingens kontroller

Arbetsförmedlingens kontroller av de arbetssökande fungerar dåligt. Bland annat brister myndigheten i sina underrättelser till a-kassorna när de arbetssökande inte lever upp till reglerna, något som "sannolikt förlänger arbetslöshetstiderna", skriver In.

Sydsvenskan - 30 okt 18 kl. 12:43

Bakläxa för Arbetsförmedlingens kontroller

Arbetsförmedlingens kontroller av de arbetssökande fungerar dåligt. Bland annat brister myndigheten i sina underrättelser till a-kassorna när de arbetssökande inte lever upp till reglerna, något som "sannolikt förlänger arbetslöshetstiderna", skriver In.

DI - 30 okt 18 kl. 12:53

Bakläxa för Arbetsförmedlingens kontroller

Arbetsförmedlingens kontroller av de arbetssökande fungerar dåligt. Bland annat brister myndigheten i sina underrättelser till a-kassorna när de arbetssökande inte lever upp till reglerna, något som "sannolikt förlänger arbetslöshetstiderna", skriver Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen (IAF) i en rapport till regeringen..

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Bo Högborn: Slöjförbud löser inga problem

Moderater och Sverigedemokrater tycker att det ska införas slöjförbud i skolan. Motivet, att slöjan är en symbol för hedersförtryck, klingar falskt. Istället handlar det om att problematisera muslimska inslag i samhället, vilket skulle kunna betraktas som ett brott mot den grundlagsstadgade religionsfriheten..

UT - 6 timmar sedan

Företag i Tvärred tar plats på årets Tillväxtliga

Företaget A profil växte med 78 procent förra året och hamnar därmed på plats åtta bland de företag som ökat mest i omsättning i Sjuhärad. – Vi har vuxit efterhand och ökat lite grann för varje år, säger Jon Söderlund, delägare. .

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Uppskattad sopning i kransorterna

Svar på Björn Anderssons insändare i UT 17 oktober om sopning på hösten..

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Gymnasiet bra plats för trakasserier

Statsministern upprepar ständigt utbildning som enda sättet att komma till arbete. Så ungdomar behöver gå på gymnasiet, där får de nödvändigt intyg för jobb eller fortsatt studie. Det är mycket tråkigt att insändarskribentens barn valt att avsluta sin utbildning hos oss på grund av upplevd otrygghet..

UT - 7 timmar sedan

Ishockey: Efterlängtad seger för UIF

I onsdagens bottenmöte var UIF:s nyförvärv Tim Wretmo och Linus Hjelm högst synliga när det gällde blodvite och assist. Men avgörandet kom från lagkapten Gabriel Klippinge. .

UT - 8 timmar sedan

JUST NU: Brand i vedskjul – "Blir totalt nerbrunnet”

En mindre fristående byggnad brinner vid Säm söder om Vegby på onsdagskvällen..

UT - 8 timmar sedan

Nittorp brände chanserna – då blev det storförlust

Efter två raka segrar kom Nittorp ner på jorden igen. 1–6 var aningen stora siffror, men riktigt nära var det aldrig mot Trollhättan. – Vi har våra lägen, men de är effektivare, säger NIK-backen William Ronnemo..

UT - 13 timmar sedan

Sprakande firande för Ulricehamns nyaste 100-åring

Först hade han tänkt resa bort och strunta i allt vad firande heter. Men så ändrade han sig. Det är ju ändå trevligt att träffa nära och kära, resonerade Olof Johansson som fyllde 100 år på onsdagen..

UT - 15 timmar sedan

Fick för mycket sjukersättning – ska betala 209 000 kronor

En man från Ulricehamn krävs på drygt 209 000 kronor av Försäkringskassan eftersom han bland annat sägs ha fått för mycket sjukersättning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.