Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 24 October, 06:21

Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 09:35

HPE och Nutanix presenterar gemensamma erbjudandenSom en följd av sitt fördjupade partnerskap erbjuder nu Hewlett Packard Enterprise och Nutanix gemensamma lösningar för företag som använder hybridmoln. Det är HPE:s integrerade hybridmoln som en service (aaS,) GreenLake för Nutanix och HPE ProLiant gör det själv-lösning som nu är allmänt tillgängliga. Därmed erbjuder HPE och Nutanix sina kunder och partners fler valmöjligheter, vidgar HPE GreenLakes ekosystem och gör det möjligt för varje kund att utveckla sin egen hybridmolnstrategi. Användningen av hybridmoln växer starkt, framför allt därför att [. ] Inlägget HPE och Nutanix presenterar gemensamma erbjudanden dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
HPE, Nutanix, Hewlett Packard Enterprise, HPE ProLiant, HPE GreenLakes, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HPEoch , Nutanix, presenterar, gemensamma, erbjudanden
Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 09:26

Nutanix presenterar ny IT-automatisering för privata moln

Nutanix kan idag berätta att Nutanix hyperkonvergerade infrastruktur (HCI)-plattform nu integrerats med ServiceNow IT- och Operations-lösningar för att automatisera kritiska arbetsflöden i privata moln. Därmed kan ServiceNow-kunder inte bara med automatik nå Nutanix HCI-miljöer utan också få tillgång till Nutanix-drivna IT-tjänster och omedelbart få rapporter om kritiska incidenter som berör Nutanix HCI i sina privata moln. Att automatisera de dagliga uppgifterna inom IT är avgörande för att underlätta och påskynda företagens digitala transformation.

Dagensanalys.se - 29 jul 19 kl. 19:52

Sammy Zoghlami är ny säljchef hos Nutanix

Nutanix har utsett Sammy Zoghlami till Senior Vice President med ansvar för försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika. Efter att ha haft rollen som försäljningschef för företagets verksamhet i södra Europa, kommer Zoghlami att ha ansvar för alla aspekter av Nutanix-försäljningen i en region som sträcker sig från Skandinavien till Sydafrika och från Irland till Ryssland. Under de senaste sex åren jag har varit på Nutanix har jag sett företaget utvecklas dramatiskt, och ingenstans mer än på de scenerna i […] Inlägget Sammy Zoghlami är ny säljchef hos Nutanix dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 21 nov 18 kl. 14:59

Nutanix anställer Helena Lundberg som country manager för Sverige

Nutanix anställer Helena Lundberg till Country Manager för Sverige. Hon tillträder sin post från och med idag. – Det känns helt fantastiskt, säger Helena.

Dagensanalys.se - 11 okt 19 kl. 08:31

Observationer från en konferens med Nutanix

Gissar att du aldrig hört talas om företaget Nutanix. Och det är ett bra betyg eftersom målet för företaget är att faktiskt vara helt osynlig. Men vad företaget gör är viktigare än vad du någonsin kan tro.

IDG - 08 sep 16 kl. 08:47

HPE i ny jätteaffär – mjukvara knoppas av för 74 miljarder


I går blev det klart att Hewlett Packard Enterprise, HPE, och brittiska Micro Focus gör en avknoppningsfusion kring stora delar av HPE:s mjukvara..

IT24 - 08 sep 16 kl. 08:47

HPE i ny jätteaffär – mjukvara knoppas av för 74 miljarder


I går blev det klart att Hewlett Packard Enterprise, HPE, och brittiska Micro Focus gör en avknoppningsfusion kring stora delar av HPE:s mjukvara..

IDG - 28 nov 18 kl. 10:39

HPE trimmar motorn – köper AI-bolag


Bluedata är den senaste beståndsdel som ska byggas in i HPE:s plattform. Bolagets mjukvara ska hjälpa HPE:s kunder att analysera och använda sina data på rätt sätt..

Computer Sweden - 28 nov 18 kl. 10:39

HPE trimmar motorn – köper AI-bolag


Bluedata är den senaste beståndsdel som ska byggas in i HPE:s plattform. Bolagets mjukvara ska hjälpa HPE:s kunder att analysera och använda sina data på rätt sätt..

IT24 - 28 aug 14 kl. 13:05

140 miljoner dollar till Nutanix


Amerikanska virtualiseringsuppstickaren Nutanix, som nyligen etablerat sig i Sverige, har fått in ytterligare 140 miljoner dollar i riskkapital..

IDG - 28 aug 14 kl. 13:05

140 miljoner dollar till Nutanix

Amerikanska virtualiseringsuppstickaren Nutanix, som nyligen etablerat sig i Sverige, har fått in ytterligare 140 miljoner dollar i riskkapital..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Brilliant Future tillsätter Ulrika Jonsson som Head of Business Development

Undersöknings- och insiktsplattformen Brilliant Future har som målsättning att inom ett par år bli ett av Europas ledande bolag inom kund- och medarbetarundersökningar. Nu tar de nästa steg i sin tillväxtresa och rekryterar Ulrika Jonsson från Microsoft som Head of Business Development. Hittills i år har Brilliant ökat personalstyrkan med 26% och nu fortsätter bolagets tillväxtresa där Ulrika Jonsson rekryteras till den nya tjänsten Head of Business Development.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Meltwater lanserar nya funktioner och produkter

Igår lanserade Meltwater sin produktuppdatering under namnet “Fjord”. Det är en uppdatering som möjliggör att personer som arbetar med PR, kommunikation och marknad kan samarbeta mer effektivt. Personer som jobbar med marknad och kommunikation måste kunna visa ROI för sina insatser i betalda, förtjänade och ägda medier.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren 2019, reklamtävlingen som belönar effektiv kommunikation. Sedan 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 70 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Unit4 vill skapa en sömlös användarupplevelse

Nyligen träffade vi ERP-företaget Unit4 som delade med sig av sin syn på de förändringar som sker på marknaden och vilka utmaning dagens företag står inför. ERP står för Enterprise Resource Planning och är ett helintegrerat affärssystem som hanterar affärsprocesser inom ekonomi, leveranskedja, drift, rapportering, tillverkning och personal. ERP-marknaden har, precis som många andra marknader, genomgått en stor transformation som senaste åren påskyndats av den digitala utvecklingen.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Butikernas satsar stort på Halloween

8 av 10 planerar att festa under Halloween. Framförallt ökar försäljningen av godis, ljus, pumpor och maskeradkläder. Det gör att drygt var tredje butik satsar på en kampanj i samband med Halloween.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Kan data hjälpa oss motivera millenniegenerationen på arbetsplatsen?

Genom att sammanföra affärssystem (ERP) och humankapitalhantering (HCM) kan företag få ökad insikt de behöver för att verkligen förstå sin personalstyrka och ges möjlighet att utveckla och optimera verksamheten mot sitt humankapital – medarbetarna. Detta gäller inte minst för millennials. Det skriver Susanne Björnhöfde, HR Manager Nordics på Unit4.

Dagensanalys.se - Igår: 21:17

L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa

Wavemaker får förnyat kontrakt för utveckling, implementering och inköp av media, content och teknik för L’Oréal L’Oréal eftersökte i somras en nordisk partner för samarbete kring nästa fas av den digitala och tekniska transformationen. Nu har FMCG-jätten beslutat att förlänga avtalet med Wavemaker som i mediebyråpitchen presenterade en integrerad vision för L’Oréals marknadsförings- och teknikambition tillsammans med ett nordiskt team anpassat till deras behov. E-handel, innehåll och data är viktiga tillväxtverktyg som ska möjliggöra för oss att nå våra mål […] Inlägget L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 21:05

Firefox vill hindra sociala medier från att spåra dig

Facebook, Twitter och Linkedin spårar dig inte bara på sina egna sajter utan även över hela nätet. En av de smartaste sakerna som sociala medier gjorde var att införa gratis gilla-knappar som kunde läggas ut på bloggar, nyhetssajter och mer. Varje gilla-knapp är också en tracker som följer dig runt på nätet.

Dagensanalys.se - Igår: 20:50

Nu ger sig Amazon in i kampen om nyheterna

Apple, Google och Facebook har redan börja skapa sina nyhetstjänster. Nu ansluter Amazon till gruppen med flera nyhetskällor. Det handlar om var vi spenderar vår tid.

Dagensanalys.se - Igår: 21:00

Financial Times vill visa andra hur data ska hanteras

När allt fler publicister väljer att införa betalväggar för att få intäkter tänker Financial Times tjäna på deras ambitioner. Financial Times var en av pionjärerna inom betalväggar och har idag lyckats skramla ihop 1 miljon betalande läsare, varav 750.000 är via nätet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.