Expressen > Nyheter

Sunday, 20 October, 15:40

Expressen - 09 okt 19 kl. 09:31

En begärd häktad för mord i PiteåEn person har begärts häktad misstänkt för ett mord i Piteå i helgen, enligt Åklagarmyndigheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Piteå, Åklagarmyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En begärd, häktadför , mordi , Piteå
UNT - 26 sep 19 kl. 13:10

Man begärs häktad mord i Knivsta

En man i 45-årsåldern begärs häktad misstänkt för att ha legat bakom mordet i Knivsta..

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 09:08

En begärd häktad för mord i Piteå

En person har begärts häktad misstänkt för ett mord i Piteå i helgen, enligt Åklagarmyndigheten. En man i 25-årsåldern skadades vid ett bråk i en bostad natten till söndagen, och avled senare. Efteråt greps en man i samma ålder, misstänkt för mord..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 09:08

En begärd häktad för mord i Piteå

En person har begärts häktad misstänkt för ett mord i Piteå i helgen, enligt Åklagarmyndigheten. En man i 25-årsåldern skadades vid ett bråk i en bostad natten till söndagen, och avled senare. Efteråt greps en man i samma ålder, misstänkt för mord..

Expressen - 04 mar 18 kl. 16:26

Man begärs häktad för mord i Piteå

En man har begärts häktad misstänkt för mord efter att en annan man hittats död i en bil i Piteå.Offret dök inte upp på jobbet på fredagsmorgonen – han anmäldes försvunnen för att sen hittas misstänkt mördad.– Jag vill inte säga något, säger den misstänktes försvarare Christina Lehto..

UNT - 09 okt 19 kl. 09:08

En begärd häktad för mord i Piteå

En person har begärts häktad misstänkt för ett mord i Piteå i helgen, enligt Åklagarmyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 17 kl. 16:14

Kalamarksmordet: Man begärd häktad

En man i 45-årsåldern har begärts häktad i Kalamarksfallet. Han är misstänkt för medhjälp till mord och medhjälp till grovt rån utanför Piteå 2004. Mannen har förhörts under torsdagen.

Barometern - 20 apr 17 kl. 17:50

45-årig man begärd häktad i Kalamarksfallet

En man i 45-årsåldern har begärts häktad i Kalamarksfallet. Han är misstänkt för medhjälp till mord och medhjälp till grovt rån utanför Piteå 2004. Sedan tidigare är Kaj Linna, som hela tiden nekat, dömd för rånmordet.

NSD - 04 mar 18 kl. 16:07

Mordmisstänkt begärs häktad

Mannen som anhölls i fredags misstänkt för mord i Piteå har nu begärts häktad..

Kristianstadsbladet - 21 jun 14 kl. 17:16

Kvinna begärd häktad för mord


Den kvinna i 25-årsåldern som misstänks för mordet på en kvinna utanför Kumla tidigare i veckan har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord. Häktningsförhandlingen hålls på söndagseftermiddagen.En jämnårig man har också begärts häktad.

BT - 21 jun 14 kl. 17:16

Kvinna begärd häktad för mord

Den kvinna i 25-årsåldern som misstänks för mordet på en kvinna utanför Kumla tidigare i veckan har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord. Häktningsförhandlingen hålls på söndagseftermiddagen. En jämnårig man har också begärts häktad.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Operationssalar på Sahlgrenska framkallar mystisk sjukdom

Flera i personalen på Sahlgrenska sjukhuset har drabbats bland annat av astma och lunginflammation, efter att ha arbetat i vissa av sjukhusets operationssalar.Trots att flera utredningar har gjorts, har man ännu inte lyckats hitta anledningen bakom fenomenet och nu tvingas salarna stänga ned.– Det finns ingen tydlig orsak i nuläget, säger Göran Matejka, biträdande sjukhusdirektör, till GP.

Expressen - 15 minuter sedan

En till sjukhus efter singelolycka

En person fördes på söndagseftermiddagen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på väg 23 utanför Växjö..

Expressen - 30 minuter sedan

Mammauppropet håller tyst minut för dödsoffren

Deltagare i Facebookgruppen Mammaupproret samlades på söndagseftermiddagen på Stortorget i Malmö för att manifestera mot våldet.Gruppen startades som en protest efter mordet på småbarnsmamman Karolin Hakim i Malmö..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Harry och Meghan tar jobbpaus

Prins Harry och hertiginnan Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN.Anledningen är att man behöver ”tid med familjen”, uppger en källa för nyhetskanalen..

Expressen - 1 timme sedan

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna och man hittade döda på färja

En man och en kvinna har hittats döda i olika hytter på Tallinks kryssningsfärja Silja Europa.Det skriver Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

50-tal bilar beskjutna – bilägaren Gun: "Inte klokt"

Någon eller några sköt under natten sönder 50 bilrutor i lilla Klippan. Gun Pettersson, 69, var en av de drabbade.– Det är inte klokt, han man inte något annat att hitta på?

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomar från Kapstaden och Göteborg förenas i kulturprojekt

Den Göteborgsbaserade organisationen ”Min ort” och ett sydafrikanskt integrationsprojekt från Kapstaden möttes i Gothenburg filmstudios lokaler i helgen.Syftet var utbyta erfarenheter om hur kultur kan hjälpa ungdomar i förorten att komma ur utanförskap.– Det var en jättelyckad kväll, berättar Said William Legue, projektledare för ”Min Ort”..

Expressen - 2 timmar sedan

Teorin: Man knivmördades efter bråk på restaurangen

Inne på restaurangen hände någonting som gjorde att de unga männen blev osams.Situationen eskalerade – och på parkeringen utanför högg en av dem ihjäl den andre med kniv.Det är den teori som polis och åklagare arbetar utifrån efter det misstänkta knivmordet i centrala Göteborg under natten mot lördag..

Expressen - 2 timmar sedan

EU:s förvirring – efter kaoset i parlamentet

Brexit är rörigare än någonsin.Vad innebär egentligen de tre breven som Storbritanniens premiärminister Boris Johnson skickade till EU på lördagskvällen – och vad händer nu?– Jag pratade med en diplomat som misstänkte att ledare i hela Europa är perplexa och förvirrade, säger Sky News korrespondent Adam Parsons i kanalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.