Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 23 October, 13:41

Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 09:26

Nutanix presenterar ny IT-automatisering för privata molnNutanix kan idag berätta att Nutanix hyperkonvergerade infrastruktur (HCI)-plattform nu integrerats med ServiceNow IT- och Operations-lösningar för att automatisera kritiska arbetsflöden i privata moln. Därmed kan ServiceNow-kunder inte bara med automatik nå Nutanix HCI-miljöer utan också få tillgång till Nutanix-drivna IT-tjänster och omedelbart få rapporter om kritiska incidenter som berör Nutanix HCI i sina privata moln. Att automatisera de dagliga uppgifterna inom IT är avgörande för att underlätta och påskynda företagens digitala transformation. Genom att automatisera de mest efterfrågade tjänsterna [. ] Inlägget Nutanix presenterar ny IT-automatisering för privata moln dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IT, Nutanix, HCI, ServiceNow IT, Operations, ServiceNow, Nutanix HCI, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nutanix, presenterarny , IT-automatiseringför , privata, moln
Regeringen - 28 jun 13 kl. 09:11

Delbetänkande "Privata utförare - kontroll och insyn" presenteras

Utredningen om en kommunallag för framtiden lämnar i dag sitt delbetänkande "Privata utförare - kontroll och insyn" till finansmarknadsministern Peter Norman. Utredare Johan Höök presenterar betänkandet på en direktsänd pressträff klockan 13.00.

Kristianstadsbladet - 03 sep 12 kl. 06:00

Politiska och privata

Hösten 1969. Något år tidigare började jag skriva om musik men jag hade knappast blivit musikjournalist utan var snarare ett fan och en popnörd. Jag hade åkt till Waxholm där det lilla bolaget MNW snart skulle ge ut sin första lp-skiva: ?

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 01:51

C: Låt privata aktörer bygga vägar


Det krävs mer resurser för att bygga ut infrastrukturen i landet. Låt därför privata aktörer finansiera nya järnvägar, hamnar och motorvägar."Både svenska och utländska investerare, bland annat pensionsfonder, har visat intresse för långsiktiga investeringar som kan ge avkastning", skriver två ledande centerpartister i SvD.

E24 - 21 feb 12 kl. 07:44

Grekland: fin dep presenterar detaljer i skuldbytesavtal

Det grekiska finansdepartementet publicerade på tisdagsmorgonen detaljer i skuldbytet för de privata investerare (PSI) som har investerat i grekiska statspapper..

Dagens Media - 17 jul 14 kl. 11:05

Vänstern driver med privata skolbolag

Lanserar animerad kortfilm som presenterar vinstmöjligheterna i svensk skola..

Kristianstadsbladet - 16 jan 18 kl. 00:01

Privata vårdgivare gynnar patienterna

I en debattartikel i Kristianstadsbladet den 11 januari ”Feminismen tog två steg fram och ett tillbaka” presenterar Patrice Soares, ledamot i styrelsen för Kvinnojouren i Lund, en felaktig bild av verksamheten vid kvinnokliniken Ultragyn i Stockholm. .

Skånskan - 04 sep 19 kl. 07:00

Anna Jansson presenterar ny polis

Jakten på ett sommartorp i Närketrakten inspirerade deckarförfattaren Anna Jansson till en ny deckarserie. I dagarna kom Dotter saknad, första boken om Örebropolisen Kristoffer Bark.Anna Jansson om …
… hon saknar sitt arbete som sjuksköterska: ”Jag känner mig så trygg för jag vet att jag aldrig blir arbetslös.

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 15:08

Så får du din IT-infrastruktur att bli en möjliggörare istället för en ständig huvudvärk

På allt fler konferenser hör man idag de utmaningar som företag har med att få ihop sina olika IT-system, och hur integration mellan nya och gamla funktioner inte riktigt fungerar. Lösningen stavas hyperconverged infrastructure, och är något som företaget Nutanix specialiserat sig på. När Nutanix i förra veckan bjöd in till konferens samlades 400 personer för att höra hur de ska göra för att få sina IT-system att fungera tillsammans och stötta en digitaliseringsresa, snarare än att sätta käppar i hjulen.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 21:11

”IoT når brytpunkten”

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. Detta och mer skriver Peter Källviks som är Nordenchef Nutanix i sin krönika.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:54

IoT når brytpunkten

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. IT-utvecklingen hjälper oss framåt och får oss att omfamna helt nya beteenden, som när vi började använda robotdammsugare för att automatisera städningen av våra hem.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren 2019, reklamtävlingen som belönar effektiv kommunikation. Sedan 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 70 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Unit4 vill skapa en sömlös användarupplevelse

Nyligen träffade vi ERP-företaget Unit4 som delade med sig av sin syn på de förändringar som sker på marknaden och vilka utmaning dagens företag står inför. ERP står för Enterprise Resource Planning och är ett helintegrerat affärssystem som hanterar affärsprocesser inom ekonomi, leveranskedja, drift, rapportering, tillverkning och personal. ERP-marknaden har, precis som många andra marknader, genomgått en stor transformation som senaste åren påskyndats av den digitala utvecklingen.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Butikernas satsar stort på Halloween

8 av 10 planerar att festa under Halloween. Framförallt ökar försäljningen av godis, ljus, pumpor och maskeradkläder. Det gör att drygt var tredje butik satsar på en kampanj i samband med Halloween.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Kan data hjälpa oss motivera millenniegenerationen på arbetsplatsen?

Genom att sammanföra affärssystem (ERP) och humankapitalhantering (HCM) kan företag få ökad insikt de behöver för att verkligen förstå sin personalstyrka och ges möjlighet att utveckla och optimera verksamheten mot sitt humankapital – medarbetarna. Detta gäller inte minst för millennials. Det skriver Susanne Björnhöfde, HR Manager Nordics på Unit4.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa

Wavemaker får förnyat kontrakt för utveckling, implementering och inköp av media, content och teknik för L’Oréal L’Oréal eftersökte i somras en nordisk partner för samarbete kring nästa fas av den digitala och tekniska transformationen. Nu har FMCG-jätten beslutat att förlänga avtalet med Wavemaker som i mediebyråpitchen presenterade en integrerad vision för L’Oréals marknadsförings- och teknikambition tillsammans med ett nordiskt team anpassat till deras behov. E-handel, innehåll och data är viktiga tillväxtverktyg som ska möjliggöra för oss att nå våra mål […] Inlägget L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Firefox vill hindra sociala medier från att spåra dig

Facebook, Twitter och Linkedin spårar dig inte bara på sina egna sajter utan även över hela nätet. En av de smartaste sakerna som sociala medier gjorde var att införa gratis gilla-knappar som kunde läggas ut på bloggar, nyhetssajter och mer. Varje gilla-knapp är också en tracker som följer dig runt på nätet.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Nu ger sig Amazon in i kampen om nyheterna

Apple, Google och Facebook har redan börja skapa sina nyhetstjänster. Nu ansluter Amazon till gruppen med flera nyhetskällor. Det handlar om var vi spenderar vår tid.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Financial Times vill visa andra hur data ska hanteras

När allt fler publicister väljer att införa betalväggar för att få intäkter tänker Financial Times tjäna på deras ambitioner. Financial Times var en av pionjärerna inom betalväggar och har idag lyckats skramla ihop 1 miljon betalande läsare, varav 750.000 är via nätet.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Så här mäter Netflix hur många som tittar på sitt utbud

Netflix avslöjar i ett brev till brittiska regeringen hur man mäter sitt utbud, i ett försök att vara mer transparent. Netflix är allt annat än transparent och när någon tredje part uttalar sig om tittarsiffrorna är svaret från Netflix att siffrorna är fel, även om allt pekar på att de är korrekta.  Starter, tittare och tittat-på-hela är variablerna som den annars så hemlighetsfulla videojätten avslöjar i ett brev till brittiska regeringen som just nu kartlägger streamingmarknaden i England.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Dålig mobilanpassning av enkäter lamslår undersökningsbranschen

Att konsumenter använder mobiler till det mesta påverkar undersökningsbranschen negativt, då flertalet ännu inte anpassat enkäterna till den enheten. Dåligt designade mobilenkäter hindrar respondenter från att delta vilket leder till lägre svarsfrekvenser. Bakom studien är MRS, Dynata, Kantar, Lucid och Toluna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.