Dagen > Kultur

Friday, 18 October, 23:09

Dagen - 09 okt 19 kl. 09:21

Stjärnspäckat när De obehöriga tar plats i ”kyrkan”Teaterrecension: ”John Ajvide Lindqvists pjäs De obehöriga skulle kanske ha bearbetats mer.”.
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
De, Ajvide Lindqvists

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stjärnspäckatnär De , obehöriga, tarplats i , kyrkan
DN - 04 aug 12 kl. 08:00

Stjärnspäckat i Zlatans hemmadebut

I kväll kan Zlatan Ibrahimovic debutera på sin nya hemmaplan Parc des Princes när hans PSG tar emot FC Barcelona. Ett stjärnspäckat möte, kryddat med nya talanger. Njut så länge det varar..

Expressen - 12 sep 13 kl. 16:09

Stjärnspäckat i kvällens "Primetime"

Kvällens "Primetime" i Expressen TV blir stjärnspäckat. Redaktionen tar er bakom kulisserna på populära pratshowen Skavlan, där bland annat Norges nya statsminister dyker upp. Även svenska popfenomenet Laleh kan ses skymta förbi.

Dagen - 09 okt 19 kl. 09:28

Stjärnspäckat när De obehöriga tar plats i ”kyrkan”

Teaterrecension: ”John Ajvide Lindqvists pjäs De obehöriga skulle kanske ha bearbetats mer.”.

Expressen - 19 maj 17 kl. 16:31

Stjärnspäckat när Pippa får sin James

Inte en kunglig vigselakt - men näst intill.När Kate Middletons lillasyster Pippa gifter sig med finansmannen James Mattews i lilla Englefield på lördagen kommer det att vimla av prinsar och prinsessor i kyrkan.Bröllopet beskrivs som årets societetshändelse i Storbritannien.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 17:32

Stjärnspäckat VM väntar i sommar


Mindre än en månad återstår innan sommarens fotbollsfest startar med att värdnationen Brasilien tar sig an Kroatien i São Paulo. På tisdagen lämnades de sista ländernas så kallade bruttotrupper - innehållande 30 namn - in och klart är att det kommer att bli konkurrens om stjärnglansen i sommar.Sett till Fifas världslag från den gångna säsongen saknas bara en enda spelare: den svenske lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 14 kl. 17:32

Stjärnspäckat VM väntar i sommar


Mindre än en månad återstår innan sommarens fotbollsfest startar med att värdnationen Brasilien tar sig an Kroatien i São Paulo. På tisdagen lämnades de sista ländernas så kallade bruttotrupper - innehållande 30 namn - in och klart är att det kommer att bli konkurrens om stjärnglansen i sommar.Sett till Fifas världslag från den gångna säsongen saknas bara en enda spelare: den svenske lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 14 kl. 17:37

Stjärnspäckat VM väntar i sommar

Mindre än en månad återstår innan sommarens fotbollsfest startar med att värdnationen Brasilien tar sig an Kroatien i São Paulo. På tisdagen lämnades de sista ländernas så kallade bruttotrupper — innehållande 30 namn — in och klart är att det kommer att bli konkurrens om stjärnglansen i sommar. Sett till Fifas världslag från den gångna säsongen saknas bara en enda spelare: den svenske lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic..

SvD - 14 maj 14 kl. 17:32

Stjärnspäckat VM väntar i sommar

Mindre än en månad återstår innan sommarens fotbollsfest startar med att värdnationen Brasilien tar sig an Kroatien i São Paulo. På tisdagen lämnades de sista ländernas så kallade bruttotrupper - innehållande 30 namn - in och klart är att det kommer att bli konkurrens om stjärnglansen i sommar..

UT - 26 aug 14 kl. 07:27

Stjärnspäckat långloppslag i Ulricehamn

En trefaldig Vasaloppsvinnare som dessutom har tre VM-brons i bagaget är en av Stefan Palms träningskompisar under de närmsta dagarna.
Lager 157 ski team kört hårt i Ulricehamn och då vill sponsorn Palm vara med och svettas. – Det är inte så att jag tar täten, säger Stefan Palm inför förmiddagens rullskidpass.

UNT - 22 maj 18 kl. 21:39

Ihåligt Rospiggarna föll mot stjärnspäckat Dackarna

Fyra förare som tar poäng – det räcker inte..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 10 timmar sedan

Tro och solidaritet organiserar både troende och sekulära

Tro och solidaritet är en del av det socialdemokratiska partiet och definierar sig som en politisk rörelse. Men påverkansarbetet sker även utanför politiken..

Dagen - 7 timmar sedan

Kristna Grammygalan firade 50 år i Nashville

I veckan möttes gräddan av USA:s kristna artister för att delta i den femtionde upplagan av musikprisgalan GMA Dove Awards..

Dagen - 9 timmar sedan

Sveriges kristna råd: Jesus var supertydlig – det ska vi också vara

Mikael Stjernberg, press- och kommunikationsansvarig på Sveriges kristna råd ser både möjligheter och utmaningar med påverkansarbetet..

Dagen - 5 timmar sedan

Dagenkrönikör får Bibelpriset 2019

Linda Alexandersson får årets utmärkelse: Jag blir både glad och ödmjuk när jag ser vilka de tidigare pristagarna är..

Dagen - 6 timmar sedan

Teologen: Uttryck för sekularisering av de kristna högtiderna

– Aningslöst att på det sättet göra en grej av det mörka och okända, säger Mikael Tellbe till Dagen..

Dagen - 7 timmar sedan

Dagenkrönikör tilldelas Bibelpriset 2019

Författaren Linda Alexandersson, tillika pastor och föreståndare i Equmeniakyrkan i Arvika samt krönikör i Dagen, får Svenska bibelsällskapets bibelpris 2019..

Dagen - 7 timmar sedan

Carola gör comeback i Melodifestivalen

Enligt Aftonbladets schlagerexpert väntas Carola Häggkvist vara en av artisterna i 2020 års upplaga av tävlingen med en egenskriven hyllning till sin kristna tro..

Dagen - 8 timmar sedan

Katolska kyrkan lanserar e-rosenkrans

Rosenkransen ska påminna och underlätta bönelivet. Nu har Katolska kyrkan lanserat en e-rosenkrans som används tillsammans med en app i mobiltelefonen..

Dagen - 9 timmar sedan

Uppdrag: Att påverka samhället utifrån kristen tro

Dagen listar 19 kristna lobbyorganisationer och hur de vill förändra Sverige..

Dagen - 10 timmar sedan

Livsval driver frågor om abort och människovärde

Livsval är en av flera organisationer som på kristen grund driver frågor om abort och människovärde. – Vi deltar inte så ofta i den offentliga debatten utan vill i stället skapa en gräsrotsrörelse, säger Livsvals ordförande Malin Schelin, till Dagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.