Skånskan > Opinion

Thursday, 24 October, 03:53

Skånskan - 09 okt 19 kl. 09:00

Tomt i Eslöv såld till nya ägareEslöv Rebecca Andersson Stakovska, 25, och Patrik Stakovski, 30, tidigare boende på Kornslingan 7 i Eslöv har tagit över fastigheten på adressen Kornslingan 7 i Eslöv från Peco Stakovski och Lena Rose-Marie Hermansson. Ägarskiftet blev klart i september 2019 och köpesumman blev 3 250 000 kronor. Tomten är 729 kvadratmeter stor. Precis i närheten såldes nyligen ett hus, på Jens Mogens Väg 6. Priset blev där 3 600 000 kronor, för det 145 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, Rebecca Andersson Stakovska, Patrik Stakovski, Kornslingan, Peco Stakovski, Lena Rose-Marie Hermansson, Jens Mogens Väg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomti , Eslöv, såldtill nya , ägare
Skånskan - 26 feb 19 kl. 05:00

Eslövs gatuchef: Villaägare har även eget ansvar

ESLÖV Magnus Hall som är tillförordnad gatuchef på kommunen uppger att man samarbetar med VA Syd för att titta på översvämningsproblemen.
Men han påpekar att den enskilde villaägaren också har ett eget ansvar.Magnus Hall uppger att kommunen visserligen måste ta hänsyn till översvämningsrisker när man planerar nya områden.

Skånskan - 19 okt 18 kl. 09:01

Fastigheten på postadress Tingsvägen 10 i Eslöv har bytt ägare

Eslöv Ulf Othberg, 55 år, ärver fastigheten på adressen Tingsvägen 10 i Eslöv från Hans Richard Othberg. Huset är byggt 1964 och har en boyta på 97 kvadratmeter. Affären blev klar i augusti 2018.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 12:51

Tomt i Stehag har fått nya ägare

Stehag Eva El-Tahan, 27, och Adil Adlouni, 29, från Eslöv, är nya ägare till tomten på Vetegatan 3 i Stehag. Säljare är Stehags Fastighets AB. Ägarbytet blev klart i september 2019 och priset blev 365 000 kronor.

Skånskan - 10 aug 18 kl. 18:00

Tomt i Stehag såld till nya ägare

Stehag Micaela Ohlson, 24, och Jesper Eliasson, 30, från Eslöv, är nya ägare till fastigheten på Vetegatan 4 i Stehag. Säljare är Stehags Fastighets AB. Tomten är 948 kvadratmeter stor.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 18:00

Äldre villa i Eslöv får ny ägare

Eslöv Fastigheten på adressen Malmgatan 71 i Eslöv har bytt ägare. Ny ägare är Maths Andersson, 56 år, som tar över huset från Anders Lennart Andersson. Ägarskiftet blev klart i januari 2019.

Skånskan - 02 apr 16 kl. 20:00

Slottsägare tror på framtida samarbete

Höör/Eslöv Ellinge slotts ägare Mikael Wehtje tar kommunalrådets kritik efter slottsfejden med ro.
Han menar fortfarande att båda mässorna kan bedrivas parallellt – trots att Bosjökloster tvingas ta beslutet att lägga sin på is.Tidigare i veckan stod det klart att det inte blir någon jakt- och fiskemässa på Bosjökloster i år.

Skånskan - 11 okt 19 kl. 13:54

144 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt till nya ägare

Marieholm Sara Katarina Jönsson, 56, och Eve Olof Niklas Jönsson, 54, från Eslöv är nya ägare till huset på adressen Storgatan 85 i Marieholm. Byggår för huset är 1927 och boarean är 144 kvadratmeter. Säljare är Elsa Marianne Svensson.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 12:30

Varnar kaninägare efter utbrott av pest

STORA HERRESTAD Martina Sjödin har hittat två kaniner med kaninpest på sin tomt. Nu vill hon varna ägare av tamkaniner.
– Kaninpest sprids snabbt och är nästan 100 procent dödlig, säger hon.

BT - 14 apr 16 kl. 07:07

Ny ägare med planer för väveriet i Uddebo

Senaste åren har väveriet i Uddebo stått tomt. Men nu ska nya ägare fylla byggnaden med liv igen..

Skånskan - 20 okt 18 kl. 09:02

60 kvadratmeter stort hus i Jularp och Sjunnerup, Höör sålt till ny ägare

Höör Mari Helena Jönsson, 47 år, från Eslöv, är ny ägare till fastigheten på adressen Sjunnerupsvägen 40 i Jularp och Sjunnerup, Höör. Byggår för huset är 1940 och boarean är 60 kvadratmeter. Säljare är Marianne Malmgren.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 15:00

Mark-ägare hotas av vite

eslöv En markägare riskerar att tvingas betala vite efter en tvist om åkermark.Länsstyrelsen fick 2015 in en anmälan om att en åkerholme tagits bort i ett område i Trollenästrakten. Tjänstemän besökte platsen året därpå och kunde konstatera att tipset stämde.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Fick ett möte med makthavarna – men det gav få svar

HURVA/ESLÖV Föräldrarna som har barn på Bokebo förskola i Hurva har under den kritiska höstterminen försökt påverka olika makthavare – hittills med klent resultat.De har haft möten med egna förskolans rektor och förskoleavdelningens chef. Sedan träffade de barn- och familjeförvaltningens ordförande David Westlund (S) och förvaltningschefen Kerstin Melén Gyllensten på stadshuset i Eslöv och fick bättre insyn i budgeten och varför den låg på minus – men föräldrarna var inte nöjda med de svaren heller.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tar strid för fungerande förskolor

ESLÖV/HURVA Efter en jobbig höst har föräldrarna som har barn på Bokebo i Hurva inlett en kampanj för att skapa bättre villkor för barn och personal på förskolorna i Eslövs byar. De hoppas kampanjen växer sig större när den snart sprids till de andra orterna.Det blir affischer, plakat och banners utanför byarnas förskolor som barn och föräldrar tillverkat vid workshops.

Skånskan - 7 timmar sedan

”Plötsligt läste jag mitt namn”

– Jag är mest chockad.
Vittsjö GIK:s Michelle de Jongh visste inte vad hon skulle säga efter att hon blivit uttagen i Peter Gerhardssons A-landslagstrupp inför bortamötet med USA den 8 november.Michelle de Jongh har precis som hela Vittsjölaget svarat för en utmärkt säsong, och med bara en match kvar av allsvenskan kom den stora belöningen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Chaufför åtalas efter kollision med vägbro

Malmö Vägbron har 3,8 meters frigång, lastbilen är 4,2 meter hög. Detta missade föraren till en tung containerlastbil.
Trots fem meter långa bromsspår körde han med kraft in i bron.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vill folkomrösta om ny fältgrupp

Staffanstorp Att lägga ner fältgruppen är ett av de sämsta beslut som fattats.Det tycker Anders Rosdahl som har lämnat sitt förra parti, Moderaterna, och bildat ett nytt, Staffanstorps Välfärdsparti, SVP.
Han vill nu testa om det finns intresse för att folkomrösta om att lägga förslag på en ny fältgrupp.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ja till tävling om Folkets park

Löddeköpinge Trots protester från Swing It och oppositionen tog kommunstyrelsen beslut om att göra en markanvisningstävling för Folkets park i Löddeköpinge. Innehållet i tävlingen är hemligt ett par veckor till.Vid onsdagens sammanträde i kommunstyrelsens sade alliansen ja till en markanvisningstävling gällande Folkets park i Löddeköpinge.

Skånskan - 7 timmar sedan

Motion om miljöarbetet

Kävlinge Socialdemokraterna har lämnat in en motion om att Kävlinge kommun borde arbeta mer strategiskt, målmedvetet och proaktivt för att främja en hållbar utveckling.
I dag har kommunen en miljömålsstrategi för 2015-2018. Den är ett bra första steg, anser kommunalrådet Catrin Tufvesson och hennes partikollega Rune Sandström.

Skånskan - 7 timmar sedan

Inbrott i bil på Center Syd

Löddeköpinge Vid halv sju på lördagskvällen upptäckte bilägaren till en tyskregistrerad bil att tjuvar smällt en ruta på bilen, som stod parkerad på Center Syd. Ryggsäckar som innehöll mat och biljetter till färjan stals..

Skånskan - 7 timmar sedan

Polisen sätter fokus på skadegörelse och inbrott

SVEDALA Bouleklubben, bowlinghallen, Folkets hus och även Svedala IF har haft påhälsning av tjuvar eller utsatts för skadegörelse
– Det är väldigt mycket nu. I samverkan med trygghetsvärdarna agerar vi på detta, säger Svedalas kommunpolis Jan-Ingvar Nilsson.Det har hänt tidigare och i helgen var det dags igen.

Skånskan - 7 timmar sedan

De skrämmer slag på hela byn

Skurup I kväll kommer Erikstorget att förvandlas till ett spöknäste.
Hundratals barn väntas samlas vid gröningen vid femkorset.De senaste åren har det varit flera hundra barn som velat delta i spökparaden i Skurup.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.