SR > Nyheter

Wednesday, 23 October, 20:07

SR - 09 okt 19 kl. 08:52

Stopp i tågtrafiken på grund av brand i EskilstunaDet brinner rejält i ett garage i ett villaområde i Hällbybrunn i Eskilstuna kommun..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Eskilstuna, Hällbybrunn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken, grundav , brandi , Eskilstuna
GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 19:55

Störningar i tågtrafiken efter brand

Det är störningar i tågtrafiken genom Alingsås efter ett tidigare stopp. Det var en brand i spårområdet som orsakade stoppet och flera tåg mellan Göteborg och Stockholm har drabbats av förseningar..

Expressen - 07 jul 14 kl. 19:32

Stopp i tågtrafiken efter brand vid tågspår

Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket..

Expressen - 30 jul 15 kl. 05:48

Stopp i tågtrafiken efter brand i ställverk

En brand i ett ställverk i Hofors har orsakat stopp i tågtrafiken på sträckan Gävle-Falun. – Det är stopp i båda riktningarna, säger Joel Lindberg på Trafikverkets presstjänst..

BT - 18 sep 13 kl. 19:11

Kaos i tågtrafiken efter brand i vagn

Passagerarna på ett SJ-tåg mellan Stockholm och Göteborg fick hastigt avbryta sin resa tidigt på onsdagskvällen. Tåget stoppades mellan Stjärnhov och Sparreholm på grund av rökutveckling från bistrovagnen. ?

DN - 24 jul 14 kl. 13:31

Stopp i tågtrafiken efter brand

Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm efter att en brand strax norr om Skövde orsakat ett elfel..

GT - 29 nov 14 kl. 19:07

Stopp i tågtrafiken efter brand på tåg

Det är problem i tågtrafiken mellan Göteborg och Karlstad. En brand i ett godståg gör att det är stopp mellan Åmål och Mellerud hela lördagskvällen. – Bussar går mellan Mellerud och Karlstad, säger Bodil Sonesson, informatör på Trafikverket..

Expressen - 12 apr 16 kl. 10:37

Stopp i tågtrafiken efter brand

Det är just nu stopp i tågtrafiken genom Hässleholm. Anledningen är ett strömavbrott som, enligt Skånetrafiken, orsakades av en smärre brand..

DN - 21 maj 18 kl. 19:05

Stopp och förseningar i tågtrafiken efter brand i Bålsta

En brand orsakade under eftermiddagen stopp i tågtrafiken förbi Bålsta station. Nu har tågen börjat rulla igen, dock ”i krypfart”..

DN - 21 maj 18 kl. 19:05

Stopp och förseningar i tågtrafiken efter brand i Bålsta

En brand orsakade under eftermiddagen stopp i tågtrafiken förbi Bålsta station..

Expressen - 24 jul 18 kl. 08:22

Stopp i tågtrafiken efter brand

Det är stopp i tågtrafiken mellan Vara och Herrljunga.Anledningen är eftersläckningsarbete efter en brand som rasat under natten.Stoppet påverkar sträckan Borås–Herrljunga–Uddevalla och enstaka regional- och fjärrtåg mellan Göteborg och Stockholm..

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 19:55

Stopp i tågtrafiken efter brand

Det är helt stopp i tågtrafiken genom Alingsås efter en brand i spårområdet.
– Man kan inte passera där av säkerhetsskäl, säger Magnus Löfgren vid Trafikverket..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Risk för militär konflikt om Nilen

Etiopien bygger Afrikas största vattenkraftsdamm, och i Egypten är oron stor för att det ska leda till sämre flöden i Nilen. För några veckor sedan bröt samtalen mellan de båda länderna ihop, men idag väntas deras ledare träffas för att undvika en eskalerad konflikt..

SR - 1 timme sedan

Svensk-kurdiska läkare ska hjälpa drabbade i Syrien

Efter Turkiets offensiv in i kurdkontrollerade områden av Syrien växer också behovet av hjälp och förnödenheter hos civilbefolkningen. Det har fått flera svensk-kurdiska föreningar att samla in pengar till de drabbade..

SR - 2 timmar sedan

USA lyfter sanktioner mot Turkiet

USA lyfter sanktionerna mot Turkiet som infördes som reaktion på den turkiska offensiven i nordöstra Syrien..

SR - 2 timmar sedan

Kriminologen: Förslag om villkorlig frigivning är rättsosäkert

Regeringen föreslår att bara personer som deltar i vård och behandling och inte missköter sig i fängelset ska kunna räkna med att komma ut efter två tredjedelar av strafftiden..

SR - 2 timmar sedan

Funkisorganisationer vill ha kunskapskrav för personal

Flera funkisorganisationer vill nu införa bindande kunskapskrav för personal på gruppboenden. Ekot rapporterade imorse, om att antalet anmälningar från personer som bor på dessa boenden ökat stort mellan 2016 och 2018..

SR - 3 timmar sedan

SD slutar driva frågan om samvetsfrihet

Sverigedemokraterna tänker inte längre driva frågan om samvetsfrihet. Det vill säga att barnmorskor ska kunna säga nej till att utföra aborter. Det framgår av ett förslag från partiets högsta ledning, enligt uppgift till Ekot..

SR - 4 timmar sedan

Vinstfall för Boeing efter strandade flyg

Flygplanstillverkaren Boeings nettovinst sjönk 53 procent under tredje kvartalet..

SR - 4 timmar sedan

Övervikt stort problem på Amerikanska Samoa

Andelen människor med övervikt och fetma stiger i de flesta länder på jorden, med diabetes och hjärt-kärlsjukdom som följd. Inget land har hittills lyckats vända trenden som hotar att knäcka vårdbudgetar. Värst är situationen på amerikanska stillahavsön Samoa..

SR - 5 timmar sedan

E45 blockerad mellan Orsa och Sveg

Lastbil står tvärs över E45.

SR - 4 timmar sedan

Malmöpolisen publicerar bild på misstänkt

Polisen har publicerat en bild på en man som man tror är en av gärningsmännen som utförde mordet på mamman och läkaren i Malmö. Bilden togs på mordplatsen och på sin hemsida ber nu polisen allmänheten om hjälp att identifiera mannen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.