Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 16 October, 11:42

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 08:00

12 000 ute på lederna – ”personligen tycker jag våren och hösten är vackrare”Sommaren lockade ut omkring 12 000 vandrare och cyklister på lederna. Men två av stråken saknar räknare, så räkna med att fler sökt naturupplevelser på de snitslade vägarna..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 12 000, ute, lederna, personligentycker jag , våren, och hösten är vackrare
DI - 26 sep 13 kl. 15:16

Clas Ohlson: Storägare Johan Tidstrand säljer 410.000 B-aktier

Clas Ohlsons storägare Johan Tidstrand har sålt totalt 410.000 B-aktier som innehades via juridisk person. Tidstrand innehar nu 1.

SR - 18 jun 13 kl. 04:57

200 000 ute på gatorna i Brasilien

Brasilien upplevde på måndagen de största demonstrationerna på 20 år. En proteströrelse har väckts till liv den senaste veckan och undergräver regeringens strävan att förvandla den pågående fotbollsturneringen Confederation Cup till en viktig PR-seger inför fotbolls-VM nästa år..

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 09:30

Upplev Bromöllabygdens natur via någon av lederna

Foto: Malin Palm
Kristianstadsbladet tog cykeln och gav sig ut längs med Smugglarrundan, en av de leder i kommunen som erbjuder närheten till naturen. Längs med flera av lederna går det bra att både cykla, gå, paddla, eller åka skidor på vintern.
På Strandängens camping går det att hyra cykel för 10 kronor timmen eller 90 kronor om du vill ge dig ut på en långfärd och ha tillgång till den i ett helt dygn.?

Skånskan - 24 apr 18 kl. 05:00

5 000 har hittills haft besök av eldsjälarna

HÖLLVIKEN 99 bostadsinbrott 2013 har vänts till tolv förra året.
En bidragande orsak till att tjuvarna motats bort är Boo Axelzon och Roland Ripmarks idoga arbete för ökad grannsamverkan i Höllviken.Under snart två år har 5000 hushåll i Höllviken och Ljunghusen fått ett besök av Boo Axelzon och Roland Ripmark.

UT - 19 mar 14 kl. 19:18

Vandringsfestival ska uppmärksamma lederna

I maj anordnas för första gången en vandringsfestival i Sjuhärad. Syftet är att uppmärksamma alla vandringsleder som finns i området. Sjuhäradsbygden har gott om vandringsleder.

Nyheter 24 - 26 jun 12 kl. 22:34

Assange-brevet lämnades personligen över till ambassaden


På måndagen lämnade organisationen Just Foreign Policy personligen över ett brev till Ecuadors ambassad i London, signerat av flera inflytelserika personer från bland annat USA. Nyheter24 har pratat med advokat Glenn Greenwald, som citerats i brevet. "Dear President Correa,
We are writing to urge you to grant political asylum to Julian Assange.

YLE - 15 dec 16 kl. 05:01

Morgonkollen: Jourreformen uppges strida mot EU-lag, Putin utpekas personligen för hackerattacker i USA

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Att flytta fulljouren från Vasa till Seinäjoki går stick i stäv med EU:s två direktiv om likabehandling, säger flerspråkighetsexperten Johan Häggman i Bryssel. De krigstida styrkorna kan växa ordentligt, erfar Helsingin Sanomat.

NSD - 01 mar 12 kl. 18:00

Lederna i fjällen rustas upp

En översyn av det statliga fjälledssystemet ska inledas i år. Vissa leder ska få höjd standard, andra kan komma att läggas ned.??Vi ska förbättra förutsättningarna för fjällturismen så man känner sig trygg när man går eller åker skidor och snöskoter efter lederna, säger Per-Olov Wikberg, Fjällsäkerhetsrådet..

ÖstersundsPosten - 26 okt 15 kl. 10:45

Snöskotrar utanför lederna en regelmässig gråzon – var ska alla friåkare få plats?

När allt fler snöskoteråkare vill köra fritt, utanför lederna, skapar det konflikter, med framför allt markägare. I Jämtland är många marker förbjudet område för fri snöskoteråkning, och på de platser som inte är förbudsområden saknas tydliga regler för när och hur skoteråkarna får åka..

Länstidningen i Jämtland - 28 okt 15 kl. 10:33

Snöskotrar utanför lederna en regelmässig gråzon – var ska alla friåkare få plats?

När allt fler snöskoteråkare vill köra fritt, utanför lederna, skapar det konflikter, med framför allt markägare. I Jämtland är många marker förbjudet område för fri snöskoteråkning, och på de platser som inte är förbudsområden saknas tydliga regler för när och hur skoteråkarna får åka..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Brittiska föräldrar i Trumpmöte: "Vill hjälpa"

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Här ska den nya vårdcentralen ligga

När Tryggakliniken bygger nytt blir det på tomten bredvid Lidl. Marken säljs av kommunen och nybygget kommer även att innefatta en ny infart från Kristianstadsvägen. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Skåne: Grönt ljus för tiggeriförbud

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Påkörd av buss – äldre kvinna död

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Så många elsparkcyklar har Stockholm flyttat

Elsparkcyklar som slängts på trottoarer, gator och cykelbanor var en ny sommarplåga i flera svenska städer för ett par månader sedan. Stockholm beslutade sig att börja forsla bort fordonen och enlig trafikkontoret har det haft god effekt..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Svensk studie försvårar för Semenya

Caster Semenya får allt svårare att övertyga friidrottsvärlden om att hon och andra hyperandrogyna kvinnor ska få tävla utan medicinering. Det ser svenska forskare till. Deras studie visar på ökad prestationsförmåga hos unga kvinnor efter testosterontillskott..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Fyra gripna efter rasistskandalen i Sofia

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Grönt ljus för Vellinges tiggeriförbud

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Otippad duo skriver mat-feelgood

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Fortsatt inställda operationer i Uppsala

Alla planerade operationer och slutenvård ställs in vid Akademiska sjukhuset i Uppsala även under torsdagen och fredagen, uppger Region Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.