SR > Nyheter

Wednesday, 23 October, 11:59

SR - 09 okt 19 kl. 08:12

Twitter-användares uppgifter i riktad reklamTwitter uppger i ett pressmeddelande att användares telefonnummer och e-postadresser har använts i riktad reklam..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter-användares, uppgifteri , riktad, reklam
NSD - 09 okt 19 kl. 05:19

Mejladresser på Twitter användes för reklam

Twitter uppger i ett pressmeddelande att användares telefonnummer och e-postadresser har använts i riktad reklam..

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 05:19

Mejladresser på Twitter användes för reklam

Twitter uppger i ett pressmeddelande att användares telefonnummer och e-postadresser har använts i riktad reklam..

DN - 03 maj 18 kl. 00:01

Också Twitter lämnade ut användares uppgifter

Nu dras också Twitter in i den stora Facebookskandalen. Enligt brittiska Sunday Telegraph sålde Twitter data om sina användare till Cambridge Analytica..

Cornucopia - 28 jul 18 kl. 16:22

Brexit vanns med dold riktad reklam i slutspurten

På kort tid inför själva folkomröstningen vände brittiska folket från pro-EU till pro-Brexit. Det har nu visat sig att det hela berodde på en dold riktad reklamkampanj mot den osäkra målgruppen, utformad med lögnaktig desinformation. Efter valet och desinformationen upphört har den brittiska opinionen återgått till pro-EU och anti-Brexit.

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 04:31

Twitter-uppgifter gick till reklam

Twitter uppger i ett pressmeddelande att användares telefonnummer och e-postadresser har använts i riktad reklam. Enligt företaget har uppgifterna, som användarna uppgett i säkerhetssyfte, kunnat matchas med annonsörernas reklam när denna laddats upp på.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 04:31

Twitter-uppgifter gick till reklam

Twitter uppger i ett pressmeddelande att användares telefonnummer och e-postadresser har använts i riktad reklam. Enligt företaget har uppgifterna, som användarna uppgett i säkerhetssyfte, kunnat matchas med annonsörernas reklam när denna laddats upp på.

Dagens Media - 10 okt 19 kl. 15:15

Twitteranvändares personuppgifter användes för reklam

Twitter ber om ursäkt efter att av misstag ha riktat reklam mot adresser och telefonnummer som uppgivits av säkerthetsskäl..

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 17 kl. 12:51

EU vill stärka IT-användares rätt

EU-kommissionen vill att Facebook, Twitter och Alphabets tjänst Google+ ändrar sina användaravtal i enlighet med EU:s konsumentregler, enligt ett pressmeddelande. Kommissionen skriver i en punktlista att företagen bland annat inte kan hindra användarna.

Expressen - 12 jul 13 kl. 22:29

Twitter avslöjar antisemitisk användares identitet

PARIS. Mikrobloggen Twitter uppgav på fredagen att man lämnat över data till franska myndigheter för att hjälpa dem att identifiera de personer som ligger bakom flera antisemitiska uttalanden..

BT - 17 mar 17 kl. 12:51

EU vill stärka IT-användares rätt

EU-kommissionen vill att Facebook, Twitter och Alphabets tjänst Google+ ändrar sina användaravtal i enlighet med EU:s konsumentregler, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

12 av 14 förbund backar LO

Efter gårdagens Kommunal-avhopp kom beskedet: 12 av 14 förbund stöttar LO i den samordnade lönerörelsen..

SR - 45 minuter sedan

800 får lämna Handelsbanken

800 får lämna Handelsbanken i samband med omstruktureringsprogrammet, säger bankens finansdirektör Rolf Marquardt på en konferens, efter att företaget presenterat sin delårsrapport under morgonen. Det skriver Dagens industri..

SR - 45 minuter sedan

Arktis släpper ut mer koldioxid än man trott

En ny forskarstudie visar att Arktis släpper ut mer koldioxid än vad växtligheten tar upp. Naturens förmåga att balansera klimatuppvärmningen kan vara mindre än man trott..

SR - 1 timme sedan

39 kroppar funna i lastbil utanför London

39 kroppar har hittats i en lastbil i Essex utanför London..

SR - 2 timmar sedan

Tre svenska storbanker går i vinst

Swedbank, Handelsbanken och SEB har släppt kvartalsrapporter under morgonen. Ekonomiekots Pär Ivarsson kommenterar..

SR - 2 timmar sedan

Hongkong drar tillbaka kontroversiella lagförslaget

Hongkongs lagstiftande församling drar formellt tillbaka det omdiskuterade lagförslaget om att utlämna brottsmisstänkta till Fastlandskina, rapporterar Reuters..

SR - 3 timmar sedan

FUB sätter press på regeringen för att skärpa kraven

Antalet IVO-anmälningar över brister i gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning har ökat lavinartat de senaste två åren. Nu vill riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning, FUB, se att regeringen tillsätter krav på utbildning för personalen på gruppbostäderna..

SR - 3 timmar sedan

Sämre resultat än väntat – förutom för SEB

Under onsdagsmorgonen har tre av de fyra storbankerna kommit med sina rapporter för det tredje kvartalet – och det är på flera håll klart sämre resultat än väntat..

SR - 3 timmar sedan

Miljonrullning när konsult utvecklade kommunala chefer

VD:n för de kommunala bostadsbolagen i Eksjö har tagit in en konsult för att utveckla ledningsgruppen för flera miljoner utan att göra någon upphandling..

SR - 5 timmar sedan

Vinstfall för Swedbank

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 5 841 miljoner kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 6 552 miljoner kronor motsvarande period året före..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.