Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 October, 07:33

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 07:51

Johnson kan tappa stöd från sina egnaStorbritanniens premiärminister Boris Johnson kan mötas av uppror i sin egen regering, där flera oroar sig för ett avtalslöst utträde ur EU. Ett statsråd uppger att "ett väldigt stort antal" konservativa parlamentsledamöter kan avgå om det inte blir någ.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Boris Johnson, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johnsonkan , tappa, stödfrån sina , egna
Expressen - 25 feb 16 kl. 23:37

Johnson stämmer sina egna föräldrar

NHL-spelaren Jack Johnson stämmer sina föräldrar. Detta för att de ska ha missbrukat sin kontroll över hans ekonomi, genom att bland annat köpa bilar och mycken. Detta rapporterar TSN..

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 07:51

Johnson kan tappa stöd från sina egna

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson kan mötas av uppror i sin egen regering, där flera oroar sig för ett avtalslöst utträde ur EU. Ett statsråd uppger att "ett väldigt stort antal" konservativa parlamentsledamöter kan avgå om det inte blir någ.

UNT - 09 okt 19 kl. 07:51

Johnson kan tappa stöd från sina egna

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson kan mötas av uppror i sin egen regering, där flera oroar sig för ett avtalslöst utträde ur EU..

Trelleborgs Allehanda - 03 sep 13 kl. 13:52

Jill Johnson gör stor krogshow

Jill Johnson är en av Sveriges mest folkkära artister. Nu ska hon sammanfatta karriären i en egen krogshow i Stockholm. - Det blir extra allt, jag kommer att utmana mig själv till max, säger hon.

BT - 07 aug 14 kl. 23:48

Johnson lyfter sina kollegor

Den seglivade myten om ett regnigt och gråtrist Borås är härmed avlivad. Kulmen på torsdagskvällarnas 25-årsjubileum bjöd inte bara på en ljum sensommarkväll, utan också på det bästa Borås har att uppbåda i artistväg. I alla fall om man håller sig till så kallade kändisar.

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 15 kl. 16:24

Jill Johnson är bäst när hon sjunger

Det händer inte ofta att en artist lyckas etablera sig som ambassadör för en hel genre. Men efter succén för SVT:s Jills veranda har Jill Johnson fått en position som närmast liknar countryns officiella talesperson i Sverige.Det råder ingen tvekan om att en sådan länge har behövts.

Skånskan - 15 okt 19 kl. 05:30

Johnson ingen föregångare

Det finns en del som befarar (andra hoppas) att Boris Johnson och hans regering utgör en förtrupp och att Brexit kommer att följas av fler uttåg ur EU. Som menar att den nationalistiska våg som rullar över vår världsdel är på väg att svepa bort hela EU-samarbetet och unionstanken.
Utan tvekan, Boris Johnson har många åsiktsfränder runt om i Europa.

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 15 kl. 13:55

Dollarn pressar Johnson&Johnson

Amerikanska Johnson&Johnson, tillverkare av sjukvårdsprodukter, redovisar en kvartalsvinst på 3,36 miljarder dollar, motsvarande drygt 27 miljarder kronor. Under motsvarande period i fjol landade vinsten på 4,75 miljarder dollar.Försäljningen sjönk med 7,4 procent, pressad av en starkare dollar, till 17,1 miljarder dollar.

Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 13:55

Dollarn pressar Johnson&Johnson

Amerikanska Johnson&Johnson, tillverkare av sjukvårdsprodukter, redovisar en kvartalsvinst på 3,36 miljarder dollar, motsvarande drygt 27 miljarder kronor. Under motsvarande period i fjol landade vinsten på 4,75 miljarder dollar.Försäljningen sjönk med 7,4 procent, pressad av en starkare dollar, till 17,1 miljarder dollar.

Dagens PS - 04 sep 19 kl. 08:15

Partimedlemmar överger Johnson i parlamentet

Det brittiska parlamentet röstade under tisdagskvällen ned möjligheten till en brexit utan avtal. Det svidande nederlaget för premiärministern Boris Johnson uppnåddes efter att bland annat 21 personer ur det egna partiet gått emot, skriver Sveriges Radio. Bland rebellerna finns Winston Churchills barnbarn Nicholas Soames, som också är Boris Johnsons politiska förebild.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Flera beslag av kokain i Piteå

Polisen i Piteå älvdal har på kort tid gjort flera större beslag av kokain, men även annan narkotika, skriver de på Facebook. Beslagen har gjorts på flera adresser i samband med husrannsakan och flera personer har frihetsberövats. Polisen har på senare.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Munka-lyftare redo för nya rekord

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fler anmälningar mot gruppboenden

Allt fler privatpersoner anmäler brister i gruppboenden för vuxna med funktionsnedsättning visar en granskning som Ekot har gjort. Antalet anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) ökade med 65 procent mellan 2016 och 2018 och ökningen spå.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stort sparprogram hos Handelsbanken

Handelsbanken ska genomföra ett stort sparprogram med målet att sänka den årliga kostnadsnivån med cirka 1,5 miljarder kronor. De första effekterna räknar banken med att få under 2020. Resultatet för tredje kvartalet belastas av en omstruktureringskostn.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Extremistiska tecken i hela Blekinge län

Heilande skolelever, islamistiska åsiktspoliser, spridning av propaganda och rekrytering till extremistiska rörelser. Tecken på politisk och religiös extremism finns i hela Blekinge län, enligt en ny kartläggning. Det är Länsstyrelsen Blekinge som genom.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Uppslitande flytt av Franco

Hot från extremister. En flygande kista. Känslosvall i ett kluvet land.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ökad vinst för SEB

Bankkoncernen SEB redovisar rörelsevinst på 5 864 miljoner kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 5 587 miljoner kronor motsvarande period förra året. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 6,35 miljarder k.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fjärde raka för Washington

John Carlsons fina oktober rullar vidare. Efter två nya mål mot Calgary är Washingtons back fortsatt poängbäst i hela NHL. Washingtons oväntade poängkung John Carlson har slagit till igen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minskad vinst för ABB

Den schweizisk-svenska industrikoncernen ABB redovisar en nettovinst på 515 miljoner dollar, motsvarande cirka fem miljarder kronor, för tredje kvartalet. Det kan jämföras med nettovinsten på 603 miljoner dollar motsvarande period i fjol. Intäkterna ste.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.