Expressen > Nyheter

Friday, 18 October, 03:22

Expressen - 09 okt 19 kl. 07:22

Explosionsrisk i bostadsområdePolisen har spärrat av ett bostadsområde i Eskilstuna efter att explosionsrisk uppstått efter en brand..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eskilstuna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosionsriski , bostadsområde
Expressen - 30 jun 16 kl. 10:36

Explosionsrisk i bostadsområde efter bilbrand

Ett bostadsområde i Östberga är avspärrat efter att en bil med acetylentuber brann i natt. – Det finns risk för att tuberna exploderar, säger Albin Näverberg, informatör vid Stockholmspolisen..

Västerbottens Folkblad - 04 mar 11 kl. 09:36

Avspärrningar på grund av explosionsrisk

NORSJÖ Ett större område är avspärrat och fyra hus är utrymda på grund av explosionsrisk efter gårdagens brand i Bjursele.NORSJÖ Ett större område är avspärrat och fyra hus är utrymda på grund av explosionsrisk efter gårdagens brand i Bjursele. Vid ?

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 17:45

Explosionsrisk i Malmö


En naturgasledning i området Limhamn i Malmö har grävts av. Ett antal fastigheter evakueras nu och patruller har stängt av trafik in till området på grund av explosionsrisk. - Det förekommer viss explosionsrisk på platsen, men eftersom det är utomhus så sprider även vinden bort en del av gasen, säger Nils Norling, informatör på Skånepolisen..

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 13 kl. 17:47

Explosionsrisk i Malmö

En naturgasledning i området Limhamn i Malmö har grävts av. Ett antal fastigheter evakueras nu och patruller har stängt av trafik in till området på grund av explosionsrisk. ?

YLE - 17 aug 15 kl. 06:07

Bostadsområden i periferin förlorare då flyttvågen går mot centrum

Under sommarmånaderna har fastighetsmäklarna märkt av en liten uppgång i försäljningen av bostäder i centrala stadsdelar i Helsingfors och i södra Esbo. Vi har inga butiker i närheten. All service är ganska långt härifrån.

YLE - 13 jun 15 kl. 07:02

Riskabelt med segregerade bostadsområden

Det finns i Finland och Sverige ett flyttningsmönster som leder till minskad etnisk mångfald: Stambefolkningen flyttar bort från områden där invandrartätheten blir större. Det sker ett åtskiljande – en segregering. Ändå anser man att tanken om välfärdssamhället måste höra ihop med en välfungerande arbets- och bostadsmarknad där alla erbjuds samma möjligheter.

Jönköpingsnytt - 02 feb 11 kl. 13:56

Gasledning stängdes av efter explosionsrisk

Ett läckage på en gasledning mellan Länssjukhuset Ryhov och Hults avfallstipp har uppstått. För att undvika en eventuell explosionsrisk har ledningen stängts av. Jönköpings Energi varnar för att en konstig lukt i Tenhult kan uppstå..

Sydsvenskan - 13 mar 11 kl. 01:18

Explosionsrisk i ännu en reaktor

Skalvkatastrofen i Japan ledde på lördagen till en explosion i ett kärnkraftverk - men det ska inte ha varit en härdsmälta. Senare larmade kraftbolaget om kylproblem i ännu en reaktor och ökad explosionsrisk.
Två kärnkraftverk på östkusten, Fukushima 1 och 2, har sedan fredagens våldsamma jordskalv haft oroande problem.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 22:35

Explosionsrisk undersöks i bullervall

Ett konsultföretag har fått i uppgift att utreda eventuell gasbildning i bullervallen i Västra Broby. Om det bildas metangas innebär det en explosionsrisk som måste åtgärdas..

SvD - 03 feb 12 kl. 09:22

Explosionsrisk stängde södra stambanan

Explosionsrisk vid industribrand drabbar Stockholm-Malmö..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

I dag skriver svenska Jessica rymdhistoria

Hon är redan den första svenska kvinnan i rymden.I dag tar svensk-amerikanskan Jessica Meir sina första ”steg” ute i det fria i rymden.Det gör henne historisk eftersom hon får sällskap av den amerikanska kollegan Christina Koch i den allra första helkvinnliga rymdpromenaden.

Expressen - 2 timmar sedan

Stora protester i Beirut – mot höjda skatter

Hundratals människor har tagit till gatorna i Libanons huvudstad Beirut.Det, för att protestera mot landets nya skatter på bland annat tobak, bensin.Människor har setts bränna bråte och skandera ”revolution”, enligt tidningen Al Jazeera.

Expressen - 3 timmar sedan

Grazyna, 79 och Kjell, 74 mördades i sitt hem

79-åriga Grazyna och 74-åriga Kjell hittades mördade i sitt hem i Arlöv.Mordet inträffade mellan två hemtjänstbesök – och vittnen ska ha sett en okänd person stå vid lägenheten.Nu vädjar polisen om tips för att hitta personen via TV3:s Efterlyst.

Expressen - 3 timmar sedan

Kurdiska ledaren: Fruktar att IS bildar ett eget land

Ilham Ahmed är en av ledarna för det kurdiska självstyret, Rojava, i Syrien.Nu fruktar hon att slutet för Rojava är nära och att IS åter kan skapa ett kalifat.Expressen träffade henne i Stockholm..

Expressen - 3 timmar sedan

Allvarlig trafikolycka – personer klipps loss

En allvarlig trafikolycka har inträffat mellan Farsta och Larsboda söder om Stockholm.– Det är tre till fyra personbilar inblandade. Fyra personer är drabbade, säger Mattias Häglund, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 3 timmar sedan

Tre gripna efter polisjakt

Tre personer greps sent på torsdagskvällen i centrala Malmö som misstänkta för bland annat narkotikabrott.Gripandet genomfördes under våldsamma omständigheter på öppen gata..

Expressen - 3 timmar sedan

När branschen får välja är Bonnier News bäst

Bonnier News är bäst.Där har ni resultatet när 100 marknadschefer röstar om vilket som är det främsta medieföretaget.– Jag är extremt glad och stolt, säger Alexander Lydecker, kommersiellt ansvarig på Bonnier News..

Expressen - 5 timmar sedan

Morden på Gustaf och Annika granskas på nytt

Pierre Karlsson, 57, är dömd till livstids fängelse för dubbelmordet på Gustaf Linder Nordander, 57 och Annika Nordander, 55, i Flakeböle på Öland.Nu ska ärendet granskas på nytt på uppdrag av den dömde Pierre Karlsson efter nya uppgifter som kommer fram i dokumentären Svenska fall i TV3..

Expressen - 5 timmar sedan

Miljonbot efter dödsolycka i fabrik

Livsmedelsföretaget Atria döms till att betala en företagsbot på 1,5 miljoner kronor efter en dödsolycka i Borås våren 2017, rapporterar Borås Tidning..

Expressen - 5 timmar sedan

Anhållen man rymde från polistransport

En anhållen man har rymt från en polistransport mellan polisstationerna Kronoberg och Tegen.Han söks nu av polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.