Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 18 October, 00:46

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 06:43

Rekordmånga tåg kom fram i tidUnder juli, augusti och september kom 229 909 av 250 911 persontåg i tid till sin slutdestination, enligt ny statistik från Trafikverket. Det innebär en punktlighet på 91,6 procent, det bästa resultatet för perioden sedan 2013 då mätningarna började. At.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, tåg, komfram i , tid
SR - 09 okt 19 kl. 06:09

Rekordmånga tåg i tid – men målet nås inte

Rekordmånga tåg kom i tid under det tredje kvartalet i år, enligt ny statistik från Trafikverket. Men fortfarande är det långt kvar till det mål som finns..

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 06:43

Rekordmånga tåg kom fram i tid

Under juli, augusti och september kom 229 909 av 250 911 persontåg i tid till sin slutdestination, enligt ny statistik från Trafikverket. Det innebär en punktlighet på 91,6 procent, det bästa resultatet för perioden sedan 2013 då mätningarna började. At.

UNT - 09 okt 19 kl. 06:43

Rekordmånga tåg kom fram i tid

Under juli, augusti och september kom 229 909 av 250 911 persontåg i tid till sin slutdestination, enligt ny statistik från Trafikverket..

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 06:43

Rekordmånga tåg kom fram i tid

Under juli, augusti och september kom 229 909 av 250 911 persontåg i tid till sin slutdestination, enligt ny statistik från Trafikverket. Det innebär en punktlighet på 91,6 procent, det bästa resultatet för perioden sedan 2013 då mätningarna började..

DalaDemokraten - 31 mar 17 kl. 14:21

Clash of Nations lockade rekordmånga

Rekordmånga besökare kom till årets Clash of Nations på Lugnet..

Dalarnas tidningar - 31 mar 17 kl. 14:21

Clash of Nations lockade rekordmånga

Rekordmånga besökare kom till årets Clash of Nations på Lugnet..

YLE - 30 aug 16 kl. 10:45

Fenomenet ”Hijrat al facebokiyin” fick rekordmånga irakier att fly till Finland

Delade videor, smarttelefoner och Facebook har ersatt dyra telefonräkningar och hemliga brev hem till Irak. Landsmännens bilder från Europa är en av orsakerna till att många unga irakier 2015 vågade ge sig av på den farliga resan till Europa. De flesta Irakier som anlände till Finland under flyktingkrisen 2015 var unga män under 25 år.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 17:08

Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Flyinge. Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 10:30

Rekordmånga traktorer i paraden

TOMELILLA Ett 70-tal traktorer stod utanför Bollerups lantbruksgymnasium timmarna före paraden i Tomelilla.
– Det är rekordmånga som deltar i år, i fjol var det 68 traktorer, sa eleverna Elias Ingemansson och Fredrik Sjöstrand som arrangerar traktorveckan.Det rådde en viss uppsluppen stämning bland eleverna på Bollerups lantbruksgymnasium timmarna före traktorveckans start som skulle inledas med en tur i tätorten kl 19 med Fredrik Sjöstrand i täten och Elias Ingemansson längst bak.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 21:00

Rekordmånga i kö till familjehem

Malmö Rekordmånga barn köar för familjehem, och intresset för att bli familjehem ökar kraftigt. Men många har inte tänkt igenom saken riktigt innan de ansöker.Just nu står ett hundratal barn – det vill säga sådana som inte fyllt 18 år – i kö för att få ett familjehem i Malmö, säger Ann-Christine Rosenlund, som är kommunens samordnare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Paul Dano klar som Batman-skurk

Den amerikanske skådespelaren Paul Dano, känd från filmer som "There will be blood" och "Little miss Sunshine", ska spela skurken The Riddler i den nya Batman-filmen, skriver The Guardian. Han gör därmed Robert Pattinson och Zoë Kravitz, som spelar Batm.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

100 kvadratmeter stort hus i Ödåkra sålt till ny ägare

Huset på Björkavägen 5 har bytt ägare..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gina Dirawi romandebuterar

Programledaren, artisten, komikern och skådespelaren Gina Dirawi är nu även romanförfattare. På Instagram skriver Dirawi att hon i fyra år har arbetat på romanen "Paradiset ligger under mammas fötter" som ges ut den 19 mars 2020. "Den här resan började.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Misstänkt hackerattack mot norska tidningar

Aller Media har gjort en polisanmälan sedan innehållet i artiklar som publicerats i deras norska nättidningar ändrats. Bland annat framstod den norska statsministern Erna Solberg som pedofil i ett uttalande i Dagbladet på torsdagen. Samtidigt hade journ.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Zlatan kan göra sin sista match i Galaxy

Natten mot måndag går Los Angeles Galaxy in i MLS-slutspelet..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Cam Abbott: ”Vi måste glömma det här snabbt”

Tränaren om Rögles brutna sviter och hur laget ska hitta tillbaka direkt..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ymer utslagen ur Stockholm Open

Det gick inte alls Sverigeettans väg i den andra omgången..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

M-stämma kan öppna för öl och vin i butik

Moderaternas partistämma i Västerås kan vara på väg att säga ja till mer än att partiet ska arbeta för söndagsöppet på Systembolaget. Det stämmoutskott som behandlar motioner om alkoholmonopolet föreslår att stämman ska lägga till att livsmedelsbutiker.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Gerttens film ”Push” visas i riksdagen

Dokumentärfilmaren Fredrik Gerttens film "Push", där han undersöker den nya fastighetsmarknaden och följer FN:s rapportör för rätten till bostad Leilani Farha, ska visas i riksdagen den 27 november. Det är riksdagsledamoten Ola Möller (S) som har bjudit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tre ettor och en trea – här är våra Röglebetyg

Så tyckte vi om spelarnas insatser mot Färjestad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.